Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wiecie co????? szlag mnie jaśnisty trafi z tym dogo. :angryy::angryy::angryy: od tygodnia nie dostaję żadnych powiadomień z dogo. a tu tyle się dzieje :crazyeye:. Kanzaj, możliwe że jutro będę w L, to bym wdepła i dokończyła kwestie bazarkowe. Trochę się ociągam z tym i aż mi głupio. Jakbym miał być w okolicy to jeszcze zadzwonię. Ucałuj chłopaczków.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten kretyn, który dzwonił w sprawie Barniego umawiał się na dziś, a kiedy wczoraj do niego dzwoniłam, usłyszałam: " a nie, nie, dziękuję, już mam pieska" - i co Wy na to?????????? Chyba lepiej, że tak nieodpowiedzialny facet nie stał się opiekunem Barniego!

Posted

co????????????????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jakiś ćwok głupi....Tosia2 bierzę ludzi na przetrzymanie żeby zobaczyć jak bardzo im na psie zależy i niestety takie oszołomy zdarzają się często:angryy:
i na pewno nie są warci worka kartofli a już na pewno nie psa!

Kanzaj skończyła się aukcja suni z łapeczką, wznawiamy?i czy o lotnika ktoś dzwonił?bo wejść ma mnóstwo?:razz:

Posted

_beatka_ napisał(a):
co????????????????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jakiś ćwok głupi....Tosia2 bierzę ludzi na przetrzymanie żeby zobaczyć jak bardzo im na psie zależy i niestety takie oszołomy zdarzają się często:angryy:
i na pewno nie są warci worka kartofli a już na pewno nie psa!

Kanzaj skończyła się aukcja suni z łapeczką, wznawiamy?i czy o lotnika ktoś dzwonił?bo wejść ma mnóstwo?:razz:

Maluchy domków szukają i rozrabają aż miło :mad::mad:!!!
Pytnia są tylko o maleństwo z oczkiem.
Wybaczcie, ale właśnie wróciłam po pracyi tak boli mnie głowa, że ledwo patrzę na oczy...

Posted

_beatka_ napisał(a):
ale napisalaś mi że facet w sobotę mial to cudo z chorą lapką odebrać, to nie wziąl jej?mam ją nadal wystawiać?

Sunia z łapką pojechała do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALARM!!!!!!!!!
Lach dał tydzień na zabranie z Krzyczek wszystkich psiaków!!! Jest ich około 50 - uruchomcie wszystko, co Wam przyjdzie do głowy!!! Tu chodzi o ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochani!
Czy ktoś - KTO???????? - może nam pomóc ogłaszać Barniego i Freda???? - PLEASE!!!!!!!!!!!!! Chłopaki mają już 9 tygodni, są gotowi do nowych domków, a w moim jest niezły "Meksyk"...

A Sabie coraz pilniej do sterylizacji, bo nie podobaja sie nam wciaz istniejace, niewielkie uplawy... wet mowi, zeby sterylizowac w najblizszym czasie. Mysle o poczatkach lipca.

Posted

Ja się przyłączam do próśb. Mamy cyrk z Krzyczkami - u moich przyjaciól jest kolejna suńka.....

Mamy w planach z Kanzaj wywiezienie jeszcze 6 sztuk..........przysięgam naprawdę nie mamy czasu na ogłaszanie......pomóżcie co?

Posted

PS. moja wypadkowa kicia znalazła domek. znaczy się - jej domek ją znalazł, przypadkiem przeczytali ogłoszenie na słupie i ją poznali. uffff..... ktoś jednak czyta te ogłoszenia.

Posted

Kanzajku, a ta sunia zabrana z Krzyczek, o której rozmawiałyśmy telefonicznie, ma cieczkę i niestety dochodzi do krycia tam gdzie ona teraz jest :shake: