Gosiapk Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Avilia napisał(a):Jeżeli mogę zapytać,gdzie aktualnie przebywa Saba?W Wwa? Pod Warszawką :) Quote
carpedijem Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Gosiapk napisał(a):Pod Warszawką :) w Kanzajowni.... taki kawałek psiejskiego nieba na ziemi. Quote
Kanzaj Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 carpedijem napisał(a):w Kanzajowni.... taki kawałek psiejskiego nieba na ziemi. Hm, pięknie to ujęłaś! Dziękuję! Quote
malwinka203 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hej przepraszam że długo się nie odzywałam ale miałam ładny kocioł i sorki że nic nie wpłaciłam ale miałam z Bejem wydatki.10 zrobie przelew i wynagrodze.napewno bedzie 100zł odemnie ale i coś od mojego męza bo razem wypłaty dostajemy:razz: POZDRAWIAMY Ps śliczne maluszki Quote
Kanzaj Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Nowe rozliczenie: WPLYWY: 19 - Jagienka (bazarek Beatki) 20 - AgusiaZ (dla Saby) 21 - Irysek (bazarek Beatki) 50 -Malwinka203 (dla Saby) 30 - Carpedijm (dla Saby) 25 - Wykrywka (bazarek Beatki) 41 - Monikawarszawa (bazarek Beatki) 33 - Beata Cz (bazarek Beatki) 150 - Gosiapk (dla Saby i maluchów) 55 - bazarki Fony 15 - Fona (mój bazarek) 30 - Joanna G (bazarek Beatki) 76 - Jo37 (bazarek Beatki) 10 - Macia (bazarek Beatki) 25 - Beata Cz (bazark Beatki) 15 - Wiedźma (bazarek Beatki) 615 - razem :multi:- dziękujemy WYDATKI: 45 - 1-sza wizyta u weta i lek na robale Saby 31 - Hexoderm 19 - lek na stawy 7,50 - odżywka wapniowa 35 - 2-ga wizyta u weta 27 - mleczko dla szczeniakow 5,50 - miska dla malucha 7,50 - odżywka witaminowa 59 - wizyta u weta i lek na skórę 25 - leki na robale maluchów (pierwsze) 44 - "przegląd techniczny" maluchów 59 - wizyta i leki na robale (2 raz) dla całej trójki i leki p.zapalny i p.histaminowy na skórę Saby 20 - leki na trzecie odrobaczenie maluchów 31 - Hexoderm (kąpiemy całą trójkę) 415,5 - razem Quote
fona Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 15 zł pearl jam fona - moze przeoczylam ;) albo cel inny Quote
Kanzaj Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 fona napisał(a):15 zł pearl jam fona - moze przeoczylam ;) albo cel inny A zgadza się - sorry, zaraz uzupełnię! Ze swoich bazarków leczę też Fifi, która jest od stycznia i wciąż ma leczone chore uszko..., które pochłonęło już majątek :cool3:. Ciocia Gosiapk ostatnio wsparła naszą Fifulkę - dziękujemy! Quote
Kanzaj Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 fona napisał(a):no to zostaw dla Fifi :) Już wpisałam dla Sabci i chłopaków! W przyszłym tygodniu postaram się znów jakiś bazarek sklecić, bo ... Quote
Kanzaj Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Gosiapk napisał(a):Bo?????????????????? Bo wczoraj w lecznicy na Modlińskiej na RTG Betinki i Grety poszło 120, a jutro rano EKG i kardiolog Betinki (na Powst. Śl.), która zaczęła fatalnie kasłac i wygląda to na niewydolność krążeniową..., Sabcia wygląda jakby miała coś nie tak z ukł. rozrodczym, więc szykuje się USG i sterylka, uszko Fifki dalej się paprze.., Greta miewa objawy niestrawności, Grekowi też wykryto jakiś szmerek w serduszku, więc niebawem EKG i kardiolog, Wollo posikuje po kastracji..., itd..... itp.... Quote
Kanzaj Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Aha... byłyśmy dzisiaj w Krzyczkach.... siedzą 83 biedaki, ale wiele wskazuje na najgorsze....,że ten obóz znów zacznie przyjmowac nowe psiaki... :shake: Quote
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 co???????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kanzajku masz pw o sunię z lapką chorą:razz: Quote
Kanzaj Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 _beatka_ napisał(a):co???????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kanzajku masz pw o sunię z lapką chorą:razz: Dzięki! Zaraz odpisuję! Quote
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 o tak trzeba kuć żelazo póki gorące:cool3: a saba z chlopakami ma już 3 obserwatorów sunia czarna ma 1 a malizna z chorym oczkiem 3:cool3: Quote
Kanzaj Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 _beatka_ napisał(a):o tak trzeba kuć żelazo póki gorące:cool3: a saba z chlopakami ma już 3 obserwatorów sunia czarna ma 1 a malizna z chorym oczkiem 3:cool3: Tylko, ze Ci obserwatorzy to w konspiracji siedza... Quote
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 zazwyczaj z obserwatorów nic nie wynika ale zawsze jest zainteresowanie co znaczy ze fotka glówna jest dobra i dużo ludzi wchodzi i zwraca uwagę:cool3: a wśród tych ludzi może być ten jedyny:multi: Quote
Gosiapk Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czy możesz Beatko założyć wątek Malizny z Oczkiem? Quote
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 teraz muszę zejść z komputera ale postaram się jutro to zrobić;) Quote
Kanzaj Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Gosiapk']Czy możesz Beatko założyć wątek Malizny z Oczkiem? Własnie dostałam info, że wątek już jest: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112149&page=4 Quote
Kanzaj Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Nikt do nas nie zajrzał od wczoraj....:shake: Gdzie te domki dla coraz większych rozrabiaków??? Quote
Gosiapk Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dzięki za wątek Malizny z Oczkiem. Jak Fifencja? Quote
Recommended Posts