Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
wy nic, cieszyć się z kolejnej wplaty:cool3:
ja już podzieliłam i przelałam wam 33zl za książkę a sobie zostawiłam na wysyłkę 6,5;)

Cieszymy się bardzo!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy!!! Bo sami to już wymiękamy finansowo przy tej gromadzie... szczególnie jeśli chodzi o weta...

Posted

Kanzaj napisał(a):
Cieszymy się bardzo!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy!!! Bo sami to już wymiękamy finansowo przy tej gromadzie... szczególnie jeśli chodzi o weta...

Fifulka zawsze może sie przeprowadzić do cioci Gosi:evil_lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
tak ale Bemowo więc na drugim końcu a biorąc pod uwagę fakt, ze nie mam auta to cóż...wyprawa na cały dzień:placz:

Następnym razem pojedziemy razem, ja mieszkam na Woli :)

Posted

Uffffffff, dogo nie działało mi przez ostatnie 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy:
A teraz jak działa, to ja muszę wyjść!!!
Sabi i chłopaki rozrabiaki pozbywają się stad robali:p i jedzą, sikają, warczą, rozrabiają itd...
Bardzo dziękujemy Cioci Fonie za bazarki!!!:Rose::Rose::Rose:Jak do jutra nie zwariuję i dogo zadziała - rozpiszę nowe rozliczenia. Aaaa - jutro znowu wet z Sabą -skóra i kolejna porcja trutki na robale :mad::mad:.

Posted

Ojjjjjjjjjjjjj :mad: Cioteczki niedobre :mad::mad::mad:!!! Nikt do Sabcinej Rodzinki nie zagląda, a nam dogo wciąż robi psikusy!
Jutro cała trójka do weta!

Posted

Wczoraj odwiedziły nas Ciocie Gosiapk i Beatka oraz Wujek Tytus:)))
Ciocie nas wspomagają jak mogą:))))) Dziś pewnie Beatka zrobi bazarek z kosmetykami od Gosi - bardzo IM dziękujemy, a cioteczki zapraszamy na zakupy!

PILNIE POTRZEBNA POMOC dla małej (mniejsza niż jamnik) i młodziutkiej suni!!!!!!!!!!!!!! Sunia ma chorą łapkę i jest w schronisku w Józefowie, ale jak to w schronie nie ma tam warunków do opatrunków i leczenia ran :shake:!!!
Sunia porzebuje DT (że nie wspomnę o DS), gdzie ktoś pójdzie do weta, zmieni opatrunek itp. HELP!!!

Posted

Renatko wystawię wieczorem późnym bazarki bo na razie nadal bez aparatu jestem:shake:
a sunia z Józefowa to istne cudo, czarna lisiczka, piękna i prze kochana, słodkie psie dziecko,a tak cierpi:-(

Posted

Ostatnie dwa dni - niedziela i poniedziałek to w Kanzajowni wieeeeelkie pranie: uprano 12 sierściuchów:eviltong:, teraz wszyscy czyści i pachnący:p.
Ciekawe jak długo???:evil_lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
kanzajku aukcje na malizny wystawione:multi:

Super!!! Dzięki!!! Jutro wrzucę zdjęcia Lotnika.
A podasz linki do aukcji malutkich dziewczynek?

Posted

Kanzaj napisał(a):
Ostatnie dwa dni - niedziela i poniedziałek to w Kanzajowni wieeeeelkie pranie: uprano 12 sierściuchów:eviltong:, teraz wszyscy czyści i pachnący:p.

raaaaanyyyyyyyy, u mnie pranie jednego psa to masakra na całą chałupę. a 12???? to normalnie jakiś armagedon musiał być. no chyba że ich ustawiłaś pod ścianą domu i karcherem:)

Posted

Kanzaj napisał(a):

Suszą się na sznurku? :evil_lol:

Posted

carpedijem napisał(a):
raaaaanyyyyyyyy, u mnie pranie jednego psa to masakra na całą chałupę. a 12???? to normalnie jakiś armagedon musiał być. no chyba że ich ustawiłaś pod ścianą domu i karcherem:)

No nie karcherem?!?!?!?! Moje ciupciusie???????????:mad:
W wannie, po kolei! Ale potem i ja i łazienka - do totalnego prania i sprzątania...:cool3: