Kanzaj Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 _beatka_ napisał(a):to wplata z bazarku za slepcio bo mi cala kwotę z wysyłka przelała zamiast podzielić;) Ojej.. to co mamy zrobić?... Quote
_beatka_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 wy nic, cieszyć się z kolejnej wplaty:cool3: ja już podzieliłam i przelałam wam 33zl za książkę a sobie zostawiłam na wysyłkę 6,5;) Quote
Kanzaj Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 _beatka_ napisał(a):wy nic, cieszyć się z kolejnej wplaty:cool3: ja już podzieliłam i przelałam wam 33zl za książkę a sobie zostawiłam na wysyłkę 6,5;) Cieszymy się bardzo!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy!!! Bo sami to już wymiękamy finansowo przy tej gromadzie... szczególnie jeśli chodzi o weta... Quote
Gosiapk Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 _beatka_ napisał(a):ale fajnie, szkoda, że ja tak daleko mieszkam:placz: Daleko? Przeciez jesteś z Warszawy, to niedaleko Quote
Gosiapk Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kanzaj napisał(a):Cieszymy się bardzo!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy!!! Bo sami to już wymiękamy finansowo przy tej gromadzie... szczególnie jeśli chodzi o weta... Fifulka zawsze może sie przeprowadzić do cioci Gosi:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 tak ale Bemowo więc na drugim końcu a biorąc pod uwagę fakt, ze nie mam auta to cóż...wyprawa na cały dzień:placz: Quote
Gosiapk Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 _beatka_ napisał(a):tak ale Bemowo więc na drugim końcu a biorąc pod uwagę fakt, ze nie mam auta to cóż...wyprawa na cały dzień:placz: Następnym razem pojedziemy razem, ja mieszkam na Woli :) Quote
_beatka_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 super:multi::multi::multi: to czekam na znak, kiedy jedziemy:razz:;) Quote
Kanzaj Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Uffffffff, dogo nie działało mi przez ostatnie 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: A teraz jak działa, to ja muszę wyjść!!! Sabi i chłopaki rozrabiaki pozbywają się stad robali:p i jedzą, sikają, warczą, rozrabiają itd... Bardzo dziękujemy Cioci Fonie za bazarki!!!:Rose::Rose::Rose:Jak do jutra nie zwariuję i dogo zadziała - rozpiszę nowe rozliczenia. Aaaa - jutro znowu wet z Sabą -skóra i kolejna porcja trutki na robale :mad::mad:. Quote
Kanzaj Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Ojjjjjjjjjjjjj :mad: Cioteczki niedobre :mad::mad::mad:!!! Nikt do Sabcinej Rodzinki nie zagląda, a nam dogo wciąż robi psikusy! Jutro cała trójka do weta! Quote
carpedijem Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 zagląda zagląda. tylko niekoniecznie pisze. a dogo rzeczywiście coś świruje. chyba się na wiosnę zakochało Quote
Kanzaj Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Wczoraj odwiedziły nas Ciocie Gosiapk i Beatka oraz Wujek Tytus:))) Ciocie nas wspomagają jak mogą:))))) Dziś pewnie Beatka zrobi bazarek z kosmetykami od Gosi - bardzo IM dziękujemy, a cioteczki zapraszamy na zakupy! PILNIE POTRZEBNA POMOC dla małej (mniejsza niż jamnik) i młodziutkiej suni!!!!!!!!!!!!!! Sunia ma chorą łapkę i jest w schronisku w Józefowie, ale jak to w schronie nie ma tam warunków do opatrunków i leczenia ran :shake:!!! Sunia porzebuje DT (że nie wspomnę o DS), gdzie ktoś pójdzie do weta, zmieni opatrunek itp. HELP!!! Quote
_beatka_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Renatko wystawię wieczorem późnym bazarki bo na razie nadal bez aparatu jestem:shake: a sunia z Józefowa to istne cudo, czarna lisiczka, piękna i prze kochana, słodkie psie dziecko,a tak cierpi:-( Quote
_beatka_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 kosmetyki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10244334#post10244334 Quote
_beatka_ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10244373#post10244373 saszetki i figurki Quote
Kanzaj Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ostatnie dwa dni - niedziela i poniedziałek to w Kanzajowni wieeeeelkie pranie: uprano 12 sierściuchów:eviltong:, teraz wszyscy czyści i pachnący:p. Ciekawe jak długo???:evil_lol: Quote
Kanzaj Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 _beatka_ napisał(a):kanzajku aukcje na malizny wystawione:multi: Super!!! Dzięki!!! Jutro wrzucę zdjęcia Lotnika. A podasz linki do aukcji malutkich dziewczynek? Quote
carpedijem Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kanzaj napisał(a):Ostatnie dwa dni - niedziela i poniedziałek to w Kanzajowni wieeeeelkie pranie: uprano 12 sierściuchów:eviltong:, teraz wszyscy czyści i pachnący:p. Ciekawe jak długo???:evil_lol: raaaaanyyyyyyyy, u mnie pranie jednego psa to masakra na całą chałupę. a 12???? to normalnie jakiś armagedon musiał być. no chyba że ich ustawiłaś pod ścianą domu i karcherem:) Quote
Gosiapk Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kanzaj napisał(a):Ostatnie dwa dni - niedziela i poniedziałek to w Kanzajowni wieeeeelkie pranie: uprano 12 sierściuchów:eviltong:, teraz wszyscy czyści i pachnący:p. Ciekawe jak długo???:evil_lol: Suszą się na sznurku? :evil_lol: Quote
carpedijem Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 przepraszam za offa, ale - gdzie się ogłasza koty? Quote
Kanzaj Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='carpedijem']przepraszam za offa, ale - gdzie się ogłasza koty? Chyba na www.miau.pl Quote
Kanzaj Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 carpedijem napisał(a):raaaaanyyyyyyyy, u mnie pranie jednego psa to masakra na całą chałupę. a 12???? to normalnie jakiś armagedon musiał być. no chyba że ich ustawiłaś pod ścianą domu i karcherem:) No nie karcherem?!?!?!?! Moje ciupciusie???????????:mad: W wannie, po kolei! Ale potem i ja i łazienka - do totalnego prania i sprzątania...:cool3: Quote
Avilia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jeżeli mogę zapytać,gdzie aktualnie przebywa Saba?W Wwa? Quote
Recommended Posts