Kanzaj Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Gosiapk napisał(a):Jak uszko Fifulenci sie miewa? W uszko wlewamy 2 razy dziennie jakiś kolejny wynalazek, który ma pomóc uszko wyleczyć... Poza tym mały pulpecik Fifcikowy jest u nas już prawie rok! Quote
Gosiapk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kanzaj napisał(a):W uszko wlewamy 2 razy dziennie jakiś kolejny wynalazek, który ma pomóc uszko wyleczyć... Poza tym mały pulpecik Fifcikowy jest u nas już prawie rok! Prawie ROK??? :crazyeye: Niemożliwe :shake: Quote
Kanzaj Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Gosiapk napisał(a):Prawie ROK??? :crazyeye: Niemożliwe :shake: Zajrzałam w kalendarz - 12 stycznia będzie rok :roll: Quote
Gosiapk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kanzaj napisał(a):Zajrzałam w kalendarz - 12 stycznia będzie rok :roll: Jestem w szoku! Ale czas leci! Przecież ona dopiero co u Ciebie zawitała :crazyeye: Quote
Kanzaj Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Gosiapk napisał(a):Jestem w szoku! Ale czas leci! Przecież ona dopiero co u Ciebie zawitała :crazyeye: Czas leci jak oszalały... Jeszcze trochę i stuknie rok jak Sabcia będzie świętować swoją rocznicę :cool3: Quote
Gosiapk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kanzaj napisał(a):Czas leci jak oszalały... Jeszcze trochę i stuknie rok jak Sabcia będzie świętować swoją rocznicę :cool3: Teraz to już przesadziłaś! Quote
Kanzaj Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dziś mija rok, odkąd Fifilanka jest z nami!!! A za 3 miesiące i tydzień taką samą rocznicę będzie obchodziła Sabulinda!!! Quote
Gosiapk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kanzaj napisał(a):Dziś mija rok, odkąd Fifilanka jest z nami!!! A za 3 miesiące i tydzień taką samą rocznicę będzie obchodziła Sabulinda!!! Ja po prostu nie mogę w to uwierzyć!!! :crazyeye: Czy Fifilanka nadal tak dzielnie obgryza łydki gościom w Kanzajowni, jak poprzednio? :loveu: Quote
Kanzaj Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Gosiapk']Ja po prostu nie mogę w to uwierzyć!!! :crazyeye: Czy Fifilanka nadal tak dzielnie obgryza łydki gościom w Kanzajowni, jak poprzednio? :loveu: Czas leci:cool3:!!! Fifcik ostatnio wykazuje mniejsze zainteresowanie łydkami :p, widać jakieś niesmaczne się trafiają :razz:! Za to na spacerkach, obszczekuje równo wszystkie obce psiaki spod swojej czapeczki:eviltong:!!! (kurcze nie umiem wstawiać zdjęc na dogo, odkąd coś się pozmieniało w ustawieniach...) P.S. A w Ostrowii siedzi sobowtór Fifki, tylko że z ogonkiem... Quote
Neigh Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oh nic:-) Ma tylko stamtąd kolejnego psa.........doniosła jadowicie. Quote
gonia66 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kanzaj napisał(a): A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p dZIŚ TRAFIŁAM TU SAMA NIE WIEM JAK..NO ALE TRAFIŁAM...ponad trzy godziny zajęło mi przeczytanie całego wątku...obiecywalam sobie, ze dojde do 10 str reszte jutro..potem do 20...jutro...ale nie....doszlam do konca a wiecie dlaczego???Bo po pierwsze- to starsznie fajny wątek z super bohaterami: Sabcia i psinki..ale jeszcze bardziej super cioteczkami: KAnzaj i "reszta"...ktora od początku do końca wiernie towarzyszyła..i towarzyszy wątkowi...to na pewno spowodowalo, że wątek czytałam "jednym tchem" jak wspaniałą powieśc "przygodową" z wątkiem humorystycznym...ale głownym powodem było to, że od pierwszej strony czekalam na to jedno zdanie...ktore przeczytalam na str 46...:loveu:Normalnie...smutno mi sie zrobiło , jak przeczytalam, że Sabcia pojechala do nowego domku...:cool3:no...ale gdy kilka stron poźniej przeczytalam , że wrocila- nabrałam otuchy i żarłam wzrokiem każdy post na wątku, żeby czegoś nie przeoczyć...I NIE PRZEOCZYŁAM (chociaż Kanzaj sprytnie to wymyśliła i niemalże ukryła to CUDNE ZDANIE, pewnie przed wzrokiem "surowych" cioteczek..;)Moje oko jednak też dojrzało tą cudną wiadomosć i odetchnęłam z ulgą...od początku poczułam, że Sabcia jest psem Kanzaj...moj TZ ma racje..kiedys chcialam go przekonac, że skoro kolejnego psa juz nie chce, to może DT dla jakiejs biedy...wyśmiał mnie mowiac, że już widzi jak ja oddaje psa komuś..teraz widzę juz na pewno- MIAŁ RACJĘ...:razz:nie nadaję się na DT...teraz już też to wiem....:shake:ALE NA KONIEC DZIĘKUJĘ CIOTECZKI ZA TEN WATEK- JESTESCIE WSPANIAŁE I KOCHANE A WASZA POMOC..NORMALNIE SŁÓW BRAK....Prosze o specjalne mizianka dla Sabci...:loveu:no..a teraz mogę spokojnie się polożyć spać...już wszystko wiem:lol::lol: Quote
Gosiapk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ciocia Kanzaj powinna to przeczytać :loveu: Quote
gonia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Gosiapk napisał(a):Ciocia Kanzaj powinna to przeczytać :loveu: I oczywiście przy okazji napisać nam co u Sabci i reszty "Towarzystwa"???:roll: Quote
Kanzaj Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Gonia 66 - dziękuję za tyle wspaniałych słów! Buziaki dla Sabci przekazane :p. Całe towarzystwo jakoś się miewa, chociaż - jak to w domu seniora:cool3: - każdemu coś tam dolega... Ja też mam zawsze problem z byciem DT..., bo lwia część tymczasowniczów przeradza się w domowników..., ale czasem się udaje. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki:loveu::loveu::loveu: (odkąd coś się tu pozmieniało z ImageShack, to nie umiem wstawiać zdjęć... - kto wie jak to się teraz robi?...) Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja wiem aj wiem jak sie wkleja fotki:lol::lol:Mnie tez jakaś cioteczka nauczyla..kurcze wstyd sie przyznac ale juz nawet nie pamietam ktora to była:oops::oops:Mogę wkleić bo wytlumaczyc bedzie gorzej:p Quote
Kanzaj Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 gonia66 napisał(a):Ja wiem aj wiem jak sie wkleja fotki:lol::lol:Mnie tez jakaś cioteczka nauczyla..kurcze wstyd sie przyznac ale juz nawet nie pamietam ktora to była:oops::oops:Mogę wkleić bo wytlumaczyc bedzie gorzej:p Wytlumacz - please :comp26: Quote
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 SErio-tego sie nie da wytlumaczyc..ja nawet takim slownictwem nie potrafie sie poslugiwac..jakby co mozesz przeslac mi fotki na maila...wkleje...:oops: Quote
Kanzaj Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Gosiapk']A jak uszko Fifuleczki?[/quote] Fifcia była wczoraj u weta - uszko ładne, ale!!! - trzeba chodzić w czapeczce (jak tylko chwilę pobiegała bez czapeczki to uszko zaczęło się paprać) oraz chyba dożywotnio wpuszczać kropelki do uszka. A właśnie się dowiedziałam, że sobowtór Fifciowy z Ostrowi znalazł domek! Quote
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kanzaj']Fifcia była wczoraj u weta - uszko ładne, ale!!! - trzeba chodzić w czapeczce (jak tylko chwilę pobiegała bez czapeczki to uszko zaczęło się paprać) oraz chyba dożywotnio wpuszczać kropelki do uszka. A właśnie się dowiedziałam, że sobowtór Fifciowy z Ostrowi znalazł domek![/quote] Nio prosze Cie Kanzaj...nie bądź taka i pokaż nam tą swoją Fifcie w czapeczce, bo mnie ciekawość rozwali:loveu:To musi być śliczny i nieziemski widok- ja w kazdym razie jeszce nie widzialam psa w czapeczce:lol:No i sabcie przy okazji byśmy zobaczyli...no...pliisssssssss:lol::lol::lol: Quote
Neigh Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Widok jest niezapomniany. Ochydny Pokurcz w czapeczce takiej a'la malusie dziecko......Na czapeczce uszka są. Robi wrażenie - mnie tak zatkało, ze się nawet śmiać zapomniałamj:-). Myślę, ze sąsiedzi Kanzaj wyrobili sobie zdanie na jej temat.:p Quote
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Neigh']Widok jest niezapomniany. Ochydny Pokurcz w czapeczce takiej a'la malusie dziecko......Na czapeczce uszka są. Robi wrażenie - mnie tak zatkało, ze się nawet śmiać zapomniałamj:-). Myślę, ze sąsiedzi Kanzaj wyrobili sobie zdanie na jej temat.:p[/quote] hahAHAHHA...JA juz się zaśmiałam do monitora...a jak zobacze fotki to chyba z pampersem bede musiala siedzieć....no coż...jeśli chodzi o sąsiadów..to tylko mogę sobie wyobrazić, co myślą...no ale przynajcie dziewczyny- co byscie sobie pomyslaly(nie wytrzymakam juz wlasnie ze śmiechu.....:lol::lol::lol::lol:)....gdybyscie zbaczyly pancie z pieskiem w czapeczce niemowlecej.....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Kanzaj Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 :mad::mad::mad:Nie śmiać mi się tutaj z małej elegantki Fifi, która ma w swojej garderobie już chyba z 5 różnych czapeczek!!! Ostatni model jest wściekle niebieski, wełniany, wiązany pod szyjką :lol: Nie potrafię wstawiać zdjęć po tych przemianach :shake: - instruktora mi trzeba :roll: Quote
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Kanzaj']:mad::mad::mad:Nie śmiać mi się tutaj z małej elegantki Fifi, która ma w swojej garderobie już chyba z 5 różnych czapeczek!!! Ostatni model jest wściekle niebieski, wełniany, wiązany pod szyjką :lol: Nie potrafię wstawiać zdjęć po tych przemianach :shake: - instruktora mi trzeba :roll: KAnzaj blaaaaaaaaaagam nie mecz juz mnie i wysylaj na maila fotki ja wkleje bo nie moge wytrzymac juz tak bardzo chce to zobaczyc:lol::lol: moj mail to margo64@go2.pl No plliiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts