Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jak uszko Fifulenci sie miewa?

W uszko wlewamy 2 razy dziennie jakiś kolejny wynalazek, który ma pomóc uszko wyleczyć... Poza tym mały pulpecik Fifcikowy jest u nas już prawie rok!

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kanzaj napisał(a):
W uszko wlewamy 2 razy dziennie jakiś kolejny wynalazek, który ma pomóc uszko wyleczyć... Poza tym mały pulpecik Fifcikowy jest u nas już prawie rok!

Prawie ROK??? :crazyeye: Niemożliwe :shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jestem w szoku! Ale czas leci! Przecież ona dopiero co u Ciebie zawitała :crazyeye:

Czas leci jak oszalały... Jeszcze trochę i stuknie rok jak Sabcia będzie świętować swoją rocznicę :cool3:

Posted

Kanzaj napisał(a):
Dziś mija rok, odkąd Fifilanka jest z nami!!!
A za 3 miesiące i tydzień taką samą rocznicę będzie obchodziła Sabulinda!!!

Ja po prostu nie mogę w to uwierzyć!!! :crazyeye:

Czy Fifilanka nadal tak dzielnie obgryza łydki gościom w Kanzajowni, jak poprzednio? :loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']Ja po prostu nie mogę w to uwierzyć!!! :crazyeye:

Czy Fifilanka nadal tak dzielnie obgryza łydki gościom w Kanzajowni, jak poprzednio? :loveu:
Czas leci:cool3:!!!
Fifcik ostatnio wykazuje mniejsze zainteresowanie łydkami :p, widać jakieś niesmaczne się trafiają :razz:!
Za to na spacerkach, obszczekuje równo wszystkie obce psiaki spod swojej czapeczki:eviltong:!!!
(kurcze nie umiem wstawiać zdjęc na dogo, odkąd coś się pozmieniało w ustawieniach...)

P.S. A w Ostrowii siedzi sobowtór Fifki, tylko że z ogonkiem...

Posted

Kanzaj napisał(a):

A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p

dZIŚ TRAFIŁAM TU SAMA NIE WIEM JAK..NO ALE TRAFIŁAM...ponad trzy godziny zajęło mi przeczytanie całego wątku...obiecywalam sobie, ze dojde do 10 str reszte jutro..potem do 20...jutro...ale nie....doszlam do konca a wiecie dlaczego???Bo po pierwsze- to starsznie fajny wątek z super bohaterami: Sabcia i psinki..ale jeszcze bardziej super cioteczkami: KAnzaj i "reszta"...ktora od początku do końca wiernie towarzyszyła..i towarzyszy wątkowi...to na pewno spowodowalo, że wątek czytałam "jednym tchem" jak wspaniałą powieśc "przygodową" z wątkiem humorystycznym...ale głownym powodem było to, że od pierwszej strony czekalam na to jedno zdanie...ktore przeczytalam na str 46...:loveu:Normalnie...smutno mi sie zrobiło , jak przeczytalam, że Sabcia pojechala do nowego domku...:cool3:no...ale gdy kilka stron poźniej przeczytalam , że wrocila- nabrałam otuchy i żarłam wzrokiem każdy post na wątku, żeby czegoś nie przeoczyć...I NIE PRZEOCZYŁAM (chociaż Kanzaj sprytnie to wymyśliła i niemalże ukryła to CUDNE ZDANIE, pewnie przed wzrokiem "surowych" cioteczek..;)Moje oko jednak też dojrzało tą cudną wiadomosć i odetchnęłam z ulgą...od początku poczułam, że Sabcia jest psem Kanzaj...moj TZ ma racje..kiedys chcialam go przekonac, że skoro kolejnego psa juz nie chce, to może DT dla jakiejs biedy...wyśmiał mnie mowiac, że już widzi jak ja oddaje psa komuś..teraz widzę juz na pewno- MIAŁ RACJĘ...:razz:nie nadaję się na DT...teraz już też to wiem....:shake:ALE NA KONIEC DZIĘKUJĘ CIOTECZKI ZA TEN WATEK- JESTESCIE WSPANIAŁE I KOCHANE A WASZA POMOC..NORMALNIE SŁÓW BRAK....Prosze o specjalne mizianka dla Sabci...:loveu:no..a teraz mogę spokojnie się polożyć spać...już wszystko wiem:lol::lol:

Posted

Gonia 66 - dziękuję za tyle wspaniałych słów! Buziaki dla Sabci przekazane :p.
Całe towarzystwo jakoś się miewa, chociaż - jak to w domu seniora:cool3: - każdemu coś tam dolega...
Ja też mam zawsze problem z byciem DT..., bo lwia część tymczasowniczów przeradza się w domowników..., ale czasem się udaje.
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki:loveu::loveu::loveu:
(odkąd coś się tu pozmieniało z ImageShack, to nie umiem wstawiać zdjęć... - kto wie jak to się teraz robi?...)

Posted

Ja wiem aj wiem jak sie wkleja fotki:lol::lol:Mnie tez jakaś cioteczka nauczyla..kurcze wstyd sie przyznac ale juz nawet nie pamietam ktora to była:oops::oops:Mogę wkleić bo wytlumaczyc bedzie gorzej:p

Posted

gonia66 napisał(a):
Ja wiem aj wiem jak sie wkleja fotki:lol::lol:Mnie tez jakaś cioteczka nauczyla..kurcze wstyd sie przyznac ale juz nawet nie pamietam ktora to była:oops::oops:Mogę wkleić bo wytlumaczyc bedzie gorzej:p

Wytlumacz - please :comp26:

Posted

[quote name='Gosiapk']A jak uszko Fifuleczki?[/quote]
Fifcia była wczoraj u weta - uszko ładne, ale!!! - trzeba chodzić w czapeczce (jak tylko chwilę pobiegała bez czapeczki to uszko zaczęło się paprać) oraz chyba dożywotnio wpuszczać kropelki do uszka.
A właśnie się dowiedziałam, że sobowtór Fifciowy z Ostrowi znalazł domek!

Posted

[quote name='Kanzaj']Fifcia była wczoraj u weta - uszko ładne, ale!!! - trzeba chodzić w czapeczce (jak tylko chwilę pobiegała bez czapeczki to uszko zaczęło się paprać) oraz chyba dożywotnio wpuszczać kropelki do uszka.
A właśnie się dowiedziałam, że sobowtór Fifciowy z Ostrowi znalazł domek![/quote]
Nio prosze Cie Kanzaj...nie bądź taka i pokaż nam tą swoją Fifcie w czapeczce, bo mnie ciekawość rozwali:loveu:To musi być śliczny i nieziemski widok- ja w kazdym razie jeszce nie widzialam psa w czapeczce:lol:No i sabcie przy okazji byśmy zobaczyli...no...pliisssssssss:lol::lol::lol:

Posted

Widok jest niezapomniany. Ochydny Pokurcz w czapeczce takiej a'la malusie dziecko......Na czapeczce uszka są. Robi wrażenie - mnie tak zatkało, ze się nawet śmiać zapomniałamj:-). Myślę, ze sąsiedzi Kanzaj wyrobili sobie zdanie na jej temat.:p

Posted

[quote name='Neigh']Widok jest niezapomniany. Ochydny Pokurcz w czapeczce takiej a'la malusie dziecko......Na czapeczce uszka są. Robi wrażenie - mnie tak zatkało, ze się nawet śmiać zapomniałamj:-). Myślę, ze sąsiedzi Kanzaj wyrobili sobie zdanie na jej temat.:p[/quote]
hahAHAHHA...JA juz się zaśmiałam do monitora...a jak zobacze fotki to chyba z pampersem bede musiala siedzieć....no coż...jeśli chodzi o sąsiadów..to tylko mogę sobie wyobrazić, co myślą...no ale przynajcie dziewczyny- co byscie sobie pomyslaly(nie wytrzymakam juz wlasnie ze śmiechu.....:lol::lol::lol::lol:)....gdybyscie zbaczyly pancie z pieskiem w czapeczce niemowlecej.....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

:mad::mad::mad:Nie śmiać mi się tutaj z małej elegantki Fifi, która ma w swojej garderobie już chyba z 5 różnych czapeczek!!! Ostatni model jest wściekle niebieski, wełniany, wiązany pod szyjką :lol:
Nie potrafię wstawiać zdjęć po tych przemianach :shake: - instruktora mi trzeba :roll:

Posted

[quote name='Kanzaj']:mad::mad::mad:Nie śmiać mi się tutaj z małej elegantki Fifi, która ma w swojej garderobie już chyba z 5 różnych czapeczek!!! Ostatni model jest wściekle niebieski, wełniany, wiązany pod szyjką :lol:
Nie potrafię wstawiać zdjęć po tych przemianach :shake: - instruktora mi trzeba :roll:
KAnzaj blaaaaaaaaaagam nie mecz juz mnie i wysylaj na maila fotki ja wkleje bo nie moge wytrzymac juz tak bardzo chce to zobaczyc:lol::lol:
moj mail to margo64@go2.pl
No plliiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:lol::lol::lol: