_beatka_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 kanzaj jutro jak tylko będzie wiadomo co z barnim to pisz!!:razz: Quote
Neigh Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 _beatka_ napisał(a):kanzaj jutro jak tylko będzie wiadomo co z barnim to pisz!!:razz: Beata jesteśmy tak wypompowane, że obawiam się, ze Kanzaj zapomina literek. Ja ostatnio wyadoptowywałam klatki zamiast kotki.......Odbiaja nam słowo. Ja Wam napiszę jedną historię. Kanzaj uparł się na wywiezienie z Krzyczek suki z guzem. Słusznie się uparł. Potem siedzialam z nią na pogotowiu ( z Kanzajem znaczy), bo jak suka Zbinia obaczyła to Kanzaja w twarz użarła i dyla dała. Kanzaj ją na rękach niósł....... No i jak obstawiacie drogie Ciotki - suka została? Otóż chyba wczoraj ( dni nam się mylą)- Kanzaj stanął przed klatką suki i orzekł stanowczo : żebyś sie k.......zesrała ( sorki ) to cię stąd wywieziemy. Suka się zes........ale śmy wywiozły hihihihi. W klatce....... w nowym miejscu daje się już głaskać:-) Quote
Gosiapk Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kanzaj? Takie słownictwo? Nie wierzę :shake::evil_lol: Quote
Neris Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 UMIE!!!!!! UMIE UMIE!!!! (Jak trzeba to i święty potrafi) Quote
Kanzaj Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Neigh napisał(a):Beata jesteśmy tak wypompowane, że obawiam się, ze Kanzaj zapomina literek. Ja ostatnio wyadoptowywałam klatki zamiast kotki.......Odbiaja nam słowo. Ja Wam napiszę jedną historię. Kanzaj uparł się na wywiezienie z Krzyczek suki z guzem. Słusznie się uparł. Potem siedzialam z nią na pogotowiu ( z Kanzajem znaczy), bo jak suka Zbinia obaczyła to Kanzaja w twarz użarła i dyla dała. Kanzaj ją na rękach niósł....... No i jak obstawiacie drogie Ciotki - suka została? Otóż chyba wczoraj ( dni nam się mylą)- Kanzaj stanął przed klatką suki i orzekł stanowczo : żebyś sie k.......zesrała ( sorki ) to cię stąd wywieziemy. Suka się zes........ale śmy wywiozły hihihihi. W klatce....... w nowym miejscu daje się już głaskać:-) Neigh papla!!!!!!!!!:mad: Quote
_beatka_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jupi:multi::multi::multi: super, że się udalo:multi: a przed tym ch***em zbyniem to chyba wszystkie tak reagują:angryy: gdzie jest teraz sunia? Quote
Neigh Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 _beatka_ napisał(a):jupi:multi::multi::multi: super, że się udalo:multi: a przed tym ch***em zbyniem to chyba wszystkie tak reagują:angryy: gdzie jest teraz sunia? W hotelu u pewnej wetki..........suka ma guza. Nie wiadomo co to jest. Poza tym na razie wymaga socjalizacji.. Quote
Kanzaj Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 A ja się martwię co u Sabci i Fredzia.... już drugi dzień cisza... Barni rozrabia z ciotką Fifką! Quote
_beatka_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 na pewno wszystko jest dobrze, a jak się martwisz to sama zadzwoń kontrolnie;) Quote
Kanzaj Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Barni właśnie pojechał do domku!!!!!!! Teraz będzie nazywał się Doktor :p! Fred ma się świetnie i nazywa się Fąfel :razz:! Ale Sabcia ma biegunkę..., Państwo się martwią, dostała leki, a jak to nie pomoże - jutro wet. Poza tym jest wesoła i marudzi z jedzeniem :cool3:! Smutno i pustooooooooooooo ... Quote
carpedijem Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pusto??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Uwielbiam cię za dowcip..... Quote
Kanzaj Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Barni właśnie wraca .... nie zgadza się z mieszkającym tam psem... Quote
Kanzaj Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Neris napisał(a):Mówiłam nie kuś losu kochana... Cóż.... widać lubię:) Quote
carpedijem Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 szczyt pozytywnego myślenia..... Barnuś, tęsknię za tobą..... i co? Barnuś z powrotem. Cały czas mnie jednak nurtuje to jak on mógł się nie dogadać z innym piesem. A może dostał od niego bęcki bo zaczepiał starszego? Ustalenie hierarchii ludzka rzecz... znaczy psia... Quote
_beatka_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 szczeniak się nie dogadał...:roll: widać Ci ludzie nie byli mu pisani i nie byli go warci:eviltong: to szukamy dalej domku;) Quote
Kanzaj Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Barni ma szansę na domek od 19 lipca. Dzwoniła Pani, chyba OK. Zobaczymy, pomaglujemy jeszcze :diabloti:! A Sabciowi znowu się nie odzywają :mad:!!! Quote
Neigh Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kanzaj napisał(a):Barni ma szansę na domek od 19 lipca. Dzwoniła Pani, chyba OK. Zobaczymy, pomaglujemy jeszcze :diabloti:! A Sabciowi znowu się nie odzywają :mad:!!! Jeeeesuuu odczep się od tych ludzi chociaz na dwa dni, co?? Ja do nich zadzwonię w sobotę/niedzielę zapytać jak szczepienie Kibica.... Quote
Kanzaj Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Neigh napisał(a):Jeeeesuuu odczep się od tych ludzi chociaz na dwa dni, co?? Ja do nich zadzwonię w sobotę/niedzielę zapytać jak szczepienie Kibica.... No ale własnie dziś jest TEN DRUGI dzień ciszy...:cool3: Quote
Recommended Posts