Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
kanzaj jutro jak tylko będzie wiadomo co z barnim to pisz!!:razz:

Beata jesteśmy tak wypompowane, że obawiam się, ze Kanzaj zapomina literek. Ja ostatnio wyadoptowywałam klatki zamiast kotki.......Odbiaja nam słowo.

Ja Wam napiszę jedną historię. Kanzaj uparł się na wywiezienie z Krzyczek suki z guzem. Słusznie się uparł. Potem siedzialam z nią na pogotowiu ( z Kanzajem znaczy), bo jak suka Zbinia obaczyła to Kanzaja w twarz użarła i dyla dała. Kanzaj ją na rękach niósł.......

No i jak obstawiacie drogie Ciotki - suka została?

Otóż chyba wczoraj ( dni nam się mylą)- Kanzaj stanął przed klatką suki i orzekł stanowczo : żebyś sie k.......zesrała ( sorki ) to cię stąd wywieziemy.

Suka się zes........ale śmy wywiozły hihihihi. W klatce.......

w nowym miejscu daje się już głaskać:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Beata jesteśmy tak wypompowane, że obawiam się, ze Kanzaj zapomina literek. Ja ostatnio wyadoptowywałam klatki zamiast kotki.......Odbiaja nam słowo.

Ja Wam napiszę jedną historię. Kanzaj uparł się na wywiezienie z Krzyczek suki z guzem. Słusznie się uparł. Potem siedzialam z nią na pogotowiu ( z Kanzajem znaczy), bo jak suka Zbinia obaczyła to Kanzaja w twarz użarła i dyla dała. Kanzaj ją na rękach niósł.......

No i jak obstawiacie drogie Ciotki - suka została?

Otóż chyba wczoraj ( dni nam się mylą)- Kanzaj stanął przed klatką suki i orzekł stanowczo : żebyś sie k.......zesrała ( sorki ) to cię stąd wywieziemy.

Suka się zes........ale śmy wywiozły hihihihi. W klatce.......

w nowym miejscu daje się już głaskać:-)

Neigh papla!!!!!!!!!:mad:

Posted

_beatka_ napisał(a):
jupi:multi::multi::multi:
super, że się udalo:multi:
a przed tym ch***em zbyniem to chyba wszystkie tak reagują:angryy:
gdzie jest teraz sunia?

W hotelu u pewnej wetki..........suka ma guza. Nie wiadomo co to jest. Poza tym na razie wymaga socjalizacji..

Posted

Barni właśnie pojechał do domku!!!!!!! Teraz będzie nazywał się Doktor :p!
Fred ma się świetnie i nazywa się Fąfel :razz:!
Ale Sabcia ma biegunkę..., Państwo się martwią, dostała leki, a jak to nie pomoże - jutro wet. Poza tym jest wesoła i marudzi z jedzeniem :cool3:!
Smutno i pustooooooooooooo ...

Posted

szczyt pozytywnego myślenia..... Barnuś, tęsknię za tobą..... i co? Barnuś z powrotem.

Cały czas mnie jednak nurtuje to jak on mógł się nie dogadać z innym piesem. A może dostał od niego bęcki bo zaczepiał starszego? Ustalenie hierarchii ludzka rzecz... znaczy psia...

Posted

Barni ma szansę na domek od 19 lipca. Dzwoniła Pani, chyba OK. Zobaczymy, pomaglujemy jeszcze :diabloti:!
A Sabciowi znowu się nie odzywają :mad:!!!

Posted

Kanzaj napisał(a):
Barni ma szansę na domek od 19 lipca. Dzwoniła Pani, chyba OK. Zobaczymy, pomaglujemy jeszcze :diabloti:!
A Sabciowi znowu się nie odzywają :mad:!!!

Jeeeesuuu odczep się od tych ludzi chociaz na dwa dni, co?? Ja do nich zadzwonię w sobotę/niedzielę zapytać jak szczepienie Kibica....

Posted

Neigh napisał(a):
Jeeeesuuu odczep się od tych ludzi chociaz na dwa dni, co?? Ja do nich zadzwonię w sobotę/niedzielę zapytać jak szczepienie Kibica....

No ale własnie dziś jest TEN DRUGI dzień ciszy...:cool3: