Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 A co to: Poczekaj, zobaczę: Mamo, Mamo: Posprzątamy?: Aleśmy się zmęczyli...: Quote
_beatka_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 o jejku jakie one są cudowne:loveu::loveu::loveu:tylko schrupać:loveu: i to umaszczenie, czanre z beżową mordką i bialymi skarpetkami i koncemo ogonka:multi:to chyba berneńczyki?:crazyeye::cool3::evil_lol: Quote
Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 _beatka_ napisał(a):o jejku jakie one są cudowne:loveu::loveu::loveu:tylko schrupać:loveu: i to umaszczenie, czanre z beżową mordką i bialymi skarpetkami i koncemo ogonka:multi:to chyba berneńczyki?:crazyeye::cool3::evil_lol: No Barni przypomina coraz bardziej jakiegoś bereńczyka...:cool3:, a Fred to taki bardziej ONkowaty facet ;). Quote
Gosiapk Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak tak można?! Zalicytowac i nie zapłacić, a odebrać rzecz wylicytowaną?! Wstyd, okradać psy ze schroniska :angryy: Beatka czy ja coś wylicytowałąm? Bo nie dostałam info na PW :shake: Quote
_beatka_ Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 nie, we wszystkim Cię przelicytowali:razz::evil_lol: jestem strasznie zła na siebie, już raz miałam taką sytuację, że dopominam się i ścigałam o 30zl jedną osobę z dogo na psy z ligoty i w końcu się udało, ale widać nie uczę się na błędach i znów zrobiłam głupstwo:shake: i straciłam odświeżacz i saba nie ma pieniędzy:angryy: Quote
fona Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 a wpisalas na liste do wyjasnienia/ ja tez czesto wysylam pierwsza Quote
Kanzaj Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Gosiapk napisał(a):Jak tak można?! Zalicytowac i nie zapłacić, a odebrać rzecz wylicytowaną?! Wstyd, okradać psy ze schroniska :angryy: Beatka czy ja coś wylicytowałąm? Bo nie dostałam info na PW :shake: Ale na naszym filmowym bazarku wylicytowałaś 2 filmy! Quote
Kanzaj Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 ZAPRASZAMY NA NOWY BAZAREK DLA SABY, BARNIEGO I FREDA: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10192101#post10192101 Quote
Gosiapk Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kanzaj napisał(a):Ale na naszym filmowym bazarku wylicytowałaś 2 filmy! Aż 2?! O... nie wiedziałam :oops: Zobaczymy się w niedzielę, to zapłacę i odbiorę fanty :) Quote
Kanzaj Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Czemu nikt do nas nie zagląda...:shake: Chłopaki zaczynają się wyraźnie różnić między sobą wyglądem - Barni jest drobniejszy i wyższy, a Fred - niższy, bardziej korpulentny! Fred - przylepa, Barni - indywidualista. Quote
Kanzaj Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj porozsyłałam pw z namiarami na Twoje konto Prosiłabym żebyś na bieżąco w miarę możliwości codziennie sprawdzała czy doszły jakieś wpłaty za bazarki wybacz tę upierdliwość ale wystawiłam odświeżacz na bazarek, panienka zalicytowała za 20zl podała adres, ja wysłałam odświeżacz i tyle ją widziałam:angryy::angryy: kasy nie dostałaś ani ty ani ja za wysyłkę dlatego już ostatni raz dałam się nabić w butelkę i uwierzyłam, że na dogo nie ma oszustów:mad: Są nowe wpłaty z beatkowych bazarków: 25 -Wykrywka 41 - Monikawarszawa Dziękujemy!!! Quote
Kanzaj Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Nowe rozliczenie: WPLYWY: 19 - Jagienka (bazarek Beatki) 20 - AgusiaZ (dla Saby) 21 - Irysek (bazarek Beatki) 50 -Malwinka203 (dla Saby) 30 - Carpedijm (dla Saby) 25 - Wykrywka (bazarek Beatki) 41 - Monikawarszawa (bazarek Beatki) 206 - razem :multi:- dziękujemy WYDATKI: 45 - 1-sza wizyta u weta i lek na robale 31 - Hexoderm 19 - lek na stawy 7,50 - odżywka wapniowa 35 - 2-ga wizyta u weta 27 - mleczko dla szczeniakow 5,50 - miska dla malucha 7,50 - odżywka witaminowa 59 - wizyta u weta i lek na skórę 236 - razem Quote
Neigh Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 A bo co poniektórzy mają nadal z dogo problemy:mad: Quote
_beatka_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ja ma urwanie głowy teraz więc nie piszę często, ale za to czytam regularnie:razz: Quote
Kanzaj Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Z dogo to i ja mam problemy jak diabli! - wrrrr!!! Wczoraj np. chciałam zrobić kolejny bazarek, naklikałam się, nadziergałam, a jak miałam zatwierdzić wątek - to mi się pusta strona ukazała :angryy:!!! - no i jak tu się nie wkurzać?... Sabi i chłopaki coraz weselsze, maluchy łapią za nogawki, a każdy przedmiot może służyć jako zabawka! Tylko mamusia nie chce się z chłopakami bawić... Quote
_beatka_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 znam ten ból tylko mnie się tak robi z allegro:evil_lol: już wymyślę super tekst, robię "dalej" a tu czysta kartka:mad:;) Kanzaj nie martw się przyjdzie czas i na sabcię, dopiero będziesz w szoku jak zacznie się rozkręcać i wariować:evil_lol::eviltong: Quote
Kanzaj Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 _beatka_ napisał(a):znam ten ból tylko mnie się tak robi z allegro:evil_lol: już wymyślę super tekst, robię "dalej" a tu czysta kartka:mad:;) Kanzaj nie martw się przyjdzie czas i na sabcię, dopiero będziesz w szoku jak zacznie się rozkręcać i wariować:evil_lol::eviltong: A Sabci i chłopakom zrobisz allegro?:cool3: - prosimy :modla::modla::modla: Quote
_beatka_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 no jasne:multi: a chlopaki ile mają teraz tygodni? i napisz na pw swój numer tel do ogloszenia:razz: Quote
_beatka_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://www.allegro.pl/item371674047__sunia_i_jej_2_szczeniaki_uratowane_z_piekla_.html sabkowo glutkowe allegro:razz: Quote
Gosiapk Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ciocia Gosia dzisiaj odwiedziła glutki i Sabulkę i poznałam Fifulca :loveu: Quote
_beatka_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ale fajnie, szkoda, że ja tak daleko mieszkam:placz: Quote
Kanzaj Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Znowu dogo nie chce działać :angryy::angryy::angryy: Cioci Gosi bardzo dziękujemy za odwiedziny oraz wspaniałe prezenty dla całego psiego stadka :Rose::Rose::Rose:!!! Szczególnie dziękują Sabcia i Fifi za pomoc w leczeniu :loveu: Cioci Beatce - bardzo dziękujemy za śliczne allegro! Quote
Kanzaj Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dziś Saba i chłopaki dostali leki na robale - 25 zł! Za tydzień idziemy się szczepić po raz pierwszy (ok.72zł) Dziękujemy Cioci Gosipk! Jest wpłata od BeatyCz (bazarek Beatki) - 33 zł. Quote
_beatka_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 to wplata z bazarku za slepcio bo mi cala kwotę z wysyłka przelała zamiast podzielić;) Quote
Recommended Posts