oktawia6 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 smallpati napisał(a): ja nie mogłam jechać bo ciągle w pracy albo na studiach jestem :roll: Ale mam kontakt z panią pracującą w schronisku. A dlaczego pytasz? pytam bo w schroniskach jest równie: jednego dnia pies jest drugiego może nie być-może zostać zagryziony i nikt Ci nie powie tylko to co uzna za stosowne-też tak może być ale to tylko kalkulacje luźne;) Quote
NightQueen Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 schronisko w Oświęcimiu jest bardzo małe, tam mieści się może max 15 psów i wtedy jest przeciążone już, także psom jest poświęcone więcej czasu niż w takich dużych schroniskach :) chociaż był przepadek zagryzienia, :-( Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 15 psów?:crazyeye:jak miasto w takim razie rozwiązuje problem bezdomności? bardzo mnie to zaciekawiło Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 to nie jest duże miasto. Psy bardzo szybko znajdują domy ;), więc ciągle dochodzą nowe psy. Problem bezdomności jest, ale miasto chyba jeszcze nie uskuteczniło działalności hycla, straż miejska też nie przejmuje się bezdomnymi psiakami. Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to przeprowadzam się do Oświęcimia chyba:evil_lol::lol: Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 oktawia6 napisał(a):to przeprowadzam się do Oświęcimia chyba:evil_lol::lol: wbrew pozorom nie ma tak wspaniale Dziewczyny teraz próbują odebrać psa właścicielowi, na razie kiepsko idzie :shake: szczegółów nie znam Quote
oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 smallpati napisał(a): wbrew pozorom nie ma tak wspaniale Dziewczyny teraz próbują odebrać psa właścicielowi, na razie kiepsko idzie :shake: szczegółów nie znam a dużo psów bezdomnych jest na ulicy? Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 oktawia6 napisał(a):a dużo psów bezdomnych jest na ulicy? stosunkowo nie dużo, ale i tak za dużo, w ogóle nie powinny być bezdomne zwierzaki. Na ulicy jest więcej tych którzy "mądrzy" właściciele puszczają bez opieki :angryy: Quote
oktawia6 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 to niedobrze! na pewno o adresówkach przy obrożach można zapomniec! znając życie i chodzą niekastrowane i suki zapładniają rozkoszni właściciele! Quote
NightQueen Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 no dokładnie :angryy: i tak dość często do schroniska trafiają psy od właśnie tych "mądrych" właścicieli :mad: na szczęście większość jest odbierana Quote
oktawia6 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 trzeba dawnów uświadamiac że adresówka to stały element obroży - puszczanie samopas jest karygodne! Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [LEFT]adresówki mówisz? Większość z nich nie ma nawet obroży na sobie :angryy: [/LEFT] Quote
Recommended Posts