NightQueen Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jak mnie tu długo nie było :-( niestety. Bardzo się cieszę że Spoti ma nowy domek :multi::multi: wróciłam dopiero co do Polski, weszłam na dogomanie żeby zobaczyć co z nim, a tu proszę jak ładnie się ułożyło wszystko :loveu: bardzo dziękuje za pomoc i jeżeli będzie to możliwe to proszę o zdjęcia z nowego domku, no i informację co z nim i z tymi łapkami Quote
aisaK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Spoti jest nadal na naszej stronie adopcyjnej? Czyli jest nadal do adopcji? Czy ma nowy domek? prosze o potwierdzenie Quote
bunny80 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Spoti ma nowy domek w Poznaniu już od lata.Po prostu nie został usunięty ze strony do adopcji.Proszę zaktualizować dane. Quote
Klementynkaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 no to ja z przyjemnością przenoszę SPOTIEGO do działu szczęściarzy :) Quote
Recommended Posts