wishbone Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witam wszystkich :) Mam na imię Magda i jestem fanką Parsonów:loveu: i Jacków ;) :) Mam nadzieje że sama niedługo będę jakiegoś miała :) wracając do tematu zamieszczam tu link do filmiku gdzie parson liczy łapką :) życzę miłego oglądania http://pl.youtube.com/watch?v=prOzOsJpR7Q&feature=related jeśli ktoś nie zna angielskiego to : właścicielka pokazuje 4 palce i pyta pieska ile palców widzi xD później pyta ile to jest dwa razy trzy potem proponuje żeby jury zadało pytania i tak : pierwsza pani pyta ile to osiem minus dwa pan w środku: trzy plus trzy i ostatnia pani dwa razy cztery i znowu pierwsza pani : cztery plus cztery :) myślę jednak że i tak wszyscy wiedzieli o co chodzi :eviltong: pozdrawiam :* Quote
Russellka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Niesamowity :loveu: ale kobieta musi mieć jakiś sposób tylko jaki... :) Świetnie :cool: Quote
OlaandSolo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 super filmik, znałam już wcześniej , ale za każdym razem robi wrazenie Quote
Recommended Posts