Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wypisać Ci liste rzeczy zjedzonych przez moją Hap
[*] ?

Było ich tak wiele że wkońcu zaczęłam je spisywać w notesie...
I wyszło cos ponad dwie kartki :oops:

Posted

Iiiii zjedzone rzeczy to pikuś - co powiesz na siadanie na ogonku i przeraźliwe wycie jak Pańcia idzie śmiecie wyrzucić - nie mówiąc o dłuższych wyjściach, rzucanie się na spacerach na wszystkie bez wyjątku psy - nawet typu " mięsień", trening umiejętności pływackich w Wiśle - bo kaczki, kaczki( tyż cholera nie lubię kaczek) przychodzenie za godzinę jak sie trop złapie, sikanie - złośliwe -tylko na bialy dywan Pańci - bo nie wzięłaaaaaaaaaaa:placz:, artystyczne kradzieże ze stołu - mimo że na co dzień - " no nie wskoczę na sofę- łacznie ze smażonymi na masełku RYDZAMI!!!!:angryy: - zjadanie żab, ślimaków, dżdzownic!!!!:angryy:, próby ugryzienia listonosza no.... wiesz w co..... pocztę muszę odbierac w urzędzie!!!!:angryy::angryy::angryy:
Dalej wyliczać???????

Posted

Wskakiwanie do rzweki, gonienie gości, warczenie na wszystkie spotkane psy, jedzenie wszystkiego co tłuste na zielonym dywanie, łapanie myszy i wnoszenie ich do domu, wyskakiwanie na stół, przeraźliwe darcie, polowanie na nogi i kota, wszystko to znam...

Tylko uwierz mi ze po jej smierci tak bardzo Jej brakuje... Miała tyle wad a dla mnie była ideałem... Chodze i miejsca nie moge sobie znaleźć, dziś pół dnia przeryczałam... W czwartek minie rok a ja nadal nie mogę się pozbierać... W podpisie link do Jej wątku, jak chcesz to wejdx i poczytaj sobie jak trudno szyć bez takiego diablątka... :(

Posted

a ja mam zasadę - na utratę jednej miłości najlepsza jest druga.
A Mamba to takie 99% jamnika, czarna , długa i zawzieta jak Mamba - ale jaka kochana
To foto z dnia kiedy ja syn znalazl na stacji statoil. Błąkała sie tam całą noc, była w dużej ciązy, bardzo zmeczona i wystraszona. Miała iść do adopcji ale została.