Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ziutka napisał(a):Ciotka...a może w wyborczej napiszę, że jamnik :cool3: to napewno będą dzwonić :evil_lol: i napiszę, że z piękna czerwoną kokardą (ja jej kupie :eviltong:) Jasne - spróbuj. To naprawdę śliczna sunia. Ona musi kogoś znaleźć. Same zalety: ładna, malutka, przytulna. Może bandamkę śliczną czerwoną w groszki w ramach posagu :evil_lol: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 O jeżu tylko nie jamnik :crazyeye:. Nie zdołam wytłumaczyć w którym pokoleniu Sasanki był jamnik. Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):O jeżu tylko nie jamnik :crazyeye:. Nie zdołam wytłumaczyć w którym pokoleniu Sasanki był jamnik. Taaa....nie znam nikogo innego kto by lepiej to wytłumaczył :diabloti: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='luka1']O jeżu tylko nie jamnik :crazyeye:. Nie zdołam wytłumaczyć w którym pokoleniu Sasanki był jamnik. Przejrzyj ten wątek co ludziska wstawiali: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110908 a powiesz że Sasanka to 95% jamnika :cool1: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no tak wszystko co dłuższe niż wyższe to jamnik Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):no tak wszystko co dłuższe niż wyższe to jamnik Ot tak cioteczko i tego się trzymajmy :razz: Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):Ta, jamnik sochaczewski? No a jakże by inaczej :eviltong: Quote
Talcott Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 A już poważnie - to dobry pomysł- zawsze wzbudza zainteresowanie - że w typie rasy np jamnik Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Talcott napisał(a):A już poważnie - to dobry pomysł- zawsze wzbudza zainteresowanie - że w typie rasy np jamnik Dokładnie...i tak właśnie napiszę a reszta na Luki głowie :evil_lol: bo telefon podaję do niej :eviltong: Quote
Talcott Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A co? Nie???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 No kurcze - jamnik. Jak sie zgasi swiatło - to jamnik:loveu: Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 luka1 napisał(a):No kurcze - jamnik. Jak sie zgasi swiatło - to jamnik:loveu: Może to tak jak w bajce o księżniczce zamienionej w żabkę. Jak Sasanka pójdzie do kochanego domku to zamieni się w jamola. Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Isadora7 napisał(a):Może to tak jak w bajce o księżniczce zamienionej w żabkę. Jak Sasanka pójdzie do kochanego domku to zamieni się w jamola. Brawo Isadora - własnie tego mi brakowało. Wiedziałam, że coś gdzies piszczy ale nie mogłam sobie przypomniec CO. Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Teo znalazłam jako - MIX Jamnika szorstkowłosego - zapewniam Cię ze nic nie ma z Jamnika - no i co - i tak go uwielbiam!!! Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 W czasie interwencji w Zamościu dostałam telefon, że mają jamniczkę - szczeniaczka i czy wezmę na tymczas. Wziełam. Zobacz co przyjechało do mnie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111847 naprawdę trzeba nieograniczonej wyobraźni, albo kilku kieliszków procentów aby dopatrzeć się w tej suni 1% jamnika. Jak widzisz nawet ja się "nacięłam" na hasło jamnik. Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Isadora7']W czasie interwencji w Zamościu dostałam telefon, że mają jamniczkę - szczeniaczka i czy wezmę na tymczas. Wziełam. Zobacz co przyjechało do mnie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111847 naprawdę trzeba nieograniczonej wyobraźni, albo kilku kieliszków procentów aby dopatrzeć się w tej suni 1% jamnika. Jak widzisz nawet ja się "nacięłam" na hasło jamnik. Jakie to zarozumiałe " nawet Ja" Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Talcott napisał(a):Jakie to zarozumiałe " nawet Ja" Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nie zarozumialstwo, to świadomość własnej wiedzy :roflt::roflt::roflt: Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dobra, dobra!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Talcott'] ulica Dobra, :eviltong::eviltong::eviltong: Na Powiślu jest :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts