OlaAB Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Klub Alternatywa serdecznie zaprasza na zawody z serii IAL, które odbędš sie 27 czerwca w Pęcicach pod Warszawš (mapka z dojazdem na stronie klubu - linkownia). Przebiegi będš odbywać sie w następujacych kategoriach: A0, J0 (dla psow poczatkujacych), Open Agility, Open Jumping, IAL. Zgłoszenia proszę kierować pod adresem: aussie@psy.pl do 13 czerwca. W zgłoszeniu proszę podać następujace dane: PIES: imie, rasa, płec, data ur., wzrost w kłębie, kategoria Własciciel/Przewodnik: imie i nazwisko, adres, email lub tel. kontaktowy. Start w zawodach jest bezpłatny! Kibice mile widziani :D DO ZOBACZENIA Quote
AniaP Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Szkoda, że te zawody tak daleko, :( bo chętnie bym (byśmy) pokibicowały. :D Wszystkim uczestnikom i kibicom życzymy wspaniałej zabawy!!! :D Quote
Saba Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Może może Na IAL to może Junior pojedzie popatrzeć ;) Quote
saJo Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 My bedziemy,ale ja chyba nie bede biegac.Natomiast bedzie startowal jeden piesek,ktory u mnie trenuje. Quote
Saba Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Aga a w Płocku będziesz? Strzeszcie się reprezentacja Płocka nadchodzi :wink: Quote
saJo Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 W Plocku nas nie bedzie.Ja zRudym nie startuje na razie.Chce go pozadnie przygotowac.A moi podopieczni pojada do Pecic.Na razie na pewno jedzie jeden pies, ale moze pojedzie jeszcze kilka. Quote
Saba Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 IAL byl świetny szczegulnie dlatego że nie dostałyśmy (ja i Saba) żadnej Detki :beerchug: Quote
Mokka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Nam też się podobało. :D Uściski łapek dla Alternatywy za wspaniałą organizację zawodów i serdeczne przyjęcie zgrai niesfornych piesków i ich właścicieli. :wink: Quote
Anulka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 No pewnie że było fajnie :angel: Byłam w szoku że tak nam dobrze poszło, zwłaszcza że to były nasze pierwsze zawody :grins: Byłam prawie pewna że dostaniemy Detkę bo Tajga nigdy na oczy nie widziała palisady :o Szkoda tylko że było mało cienia i słoneczko mnie trochę przypiekło auuuu i wyglądam teraz jak czerwona d... szympansa :wink: Po powrocie świętowałyśmy zajadając się ciasteczkami ja czekoladowymi a Tajga dietetycznymi herbatniczkami no i popijając :drinking: Quote
Anulka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Dzięki jestem z niej bardzo dumna :thumbs: Wszystkie psiaki bardzo dobrze sobie poradziły. Upał i oczekiwanie wcale nie ułatwiały im zadania ;). Mam nadzieję że na następne zawody zgłosi się więcej psiaków do klasy 'small' żeby można było trochę bardziej powalczyć ;) Zająć 1 miejsce w konkurencji gdzie jest tylko 2 zawodników to nie taki wielki wyczyn :wink: Quote
AniaP Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Znalazłam zdjęcia z zawodów!!! :P :D :lol: www.nasze-zwierzaki.com/zawody/ A może jeszcze coś macie? :wink: Quote
Robull Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Bardzo ładne fotki :P sporo tez jest na: http://jzylkowska.webpark.pl/psy Quote
AniaP Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 No ślicznie wszystkie piecholki skakały. :klacz: :P A czy oprócz blue-merlaczka jeszcze jeden sheltuś brał udział w zawodach czy to jakiś inny piesio? :roll: Quote
OlaAB Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 słuchajcie poniewaz Alternatywa robila zdjecia wszystkim psiakom (mam nadzieje, ze kazdemu) to zrobię po jednej płytce dla kazdego klubu ze zdjeciami psow klubowych i rozeslę na ręce jednej osoby w każdym klubie tych zdjęć jest naprawdę sporo i mam nadzieję ,że każdy zawodnik siebie odnajdzie. Dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję, że wszyscy spotkamy się na następnych zawodach :D Robull zdaje się, że teraz u Was? a przy okazji Robull tory super - bardzo mi się podobały (nawet zapamiętałam kolejność) i ponawiam prośbę o wersję elektroniczną torów. Quote
OlaAB Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 AniaP to mój Blue - ta szelma marmurek były jeszcze Umberto z Płocka i Arti z Łodzi obydwa śniade a na stronie nasze-zwierzaki są tylko zawodnicy z Alternatywy Quote
AniaP Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 to mój Blue - ta szelma marmurek Wiem, wiem, bo często zaglądam na stronkę www.little-star.strefa.pl i właśnie tam znalazłam informację o Waszych osiągnięciach i link do zdjęć z zawodów. No i oczywiście przesyłamy GRATULACJE!!! :klacz: :BIG: :popcorn: Quote
magda_u Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Gratulacje dla calej Alternatywy! I zapraszamy na 25 lipca do Poznania na zawody obedience!!! Zgloszenia: www.urban.poznan.pl/zawody.php Quote
OlaAB Posted July 2, 2004 Author Posted July 2, 2004 na stronie sponsora zawodów są umieszczone zdjęcia http://galeria.animalia.pl/agility2004/ mozna je sciagac, kopiowac... Quote
Recommended Posts