Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klub Alternatywa serdecznie zaprasza na zawody z serii IAL, które odbędš sie 27 czerwca w Pęcicach pod Warszawš (mapka z dojazdem na stronie klubu - linkownia).

Przebiegi będš odbywać sie w następujacych kategoriach: A0, J0 (dla psow poczatkujacych), Open Agility, Open Jumping, IAL.

Zgłoszenia proszę kierować pod adresem: aussie@psy.pl do 13 czerwca.

W zgłoszeniu proszę podać następujace dane:

PIES: imie, rasa, płec, data ur., wzrost w kłębie, kategoria

Własciciel/Przewodnik: imie i nazwisko, adres, email lub tel. kontaktowy.

Start w zawodach jest bezpłatny!

Kibice mile widziani :D

DO ZOBACZENIA

Posted

Szkoda, że te zawody tak daleko, :( bo chętnie bym (byśmy) pokibicowały. :D

Wszystkim uczestnikom i kibicom życzymy wspaniałej zabawy!!! :D

Posted

W Plocku nas nie bedzie.Ja zRudym nie startuje na razie.Chce go pozadnie przygotowac.A moi podopieczni pojada do Pecic.Na razie na pewno jedzie jeden pies, ale moze pojedzie jeszcze kilka.

• 4 weeks later...
Posted

Nam też się podobało. :D

Uściski łapek dla Alternatywy za wspaniałą organizację zawodów i serdeczne przyjęcie zgrai niesfornych piesków i ich właścicieli. :wink:

Posted

No pewnie że było fajnie :angel: Byłam w szoku że tak nam dobrze poszło, zwłaszcza że to były nasze pierwsze zawody :grins: Byłam prawie pewna że dostaniemy Detkę bo Tajga nigdy na oczy nie widziała palisady :o Szkoda tylko że było mało cienia i słoneczko mnie trochę przypiekło auuuu i wyglądam teraz jak czerwona d... szympansa :wink:

Po powrocie świętowałyśmy zajadając się ciasteczkami ja czekoladowymi a Tajga dietetycznymi herbatniczkami no i popijając :drinking:

Posted

Dzięki jestem z niej bardzo dumna :thumbs: Wszystkie psiaki bardzo dobrze sobie poradziły. Upał i oczekiwanie wcale nie ułatwiały im zadania ;). Mam nadzieję że na następne zawody zgłosi się więcej psiaków do klasy 'small' żeby można było trochę bardziej powalczyć ;)

Zająć 1 miejsce w konkurencji gdzie jest tylko 2 zawodników to nie taki wielki wyczyn :wink:

Posted

No ślicznie wszystkie piecholki skakały. :klacz: :P

A czy oprócz blue-merlaczka jeszcze jeden sheltuś brał udział w zawodach czy to jakiś inny piesio? :roll:

Posted

słuchajcie

poniewaz Alternatywa robila zdjecia wszystkim psiakom (mam nadzieje, ze kazdemu) to zrobię po jednej płytce dla kazdego klubu ze zdjeciami psow klubowych i rozeslę na ręce jednej osoby w każdym klubie

tych zdjęć jest naprawdę sporo i mam nadzieję ,że każdy zawodnik siebie odnajdzie.

Dziękujemy za miłe słowa

i mamy nadzieję, że wszyscy spotkamy się na następnych zawodach :D

Robull zdaje się, że teraz u Was?

a przy okazji Robull

tory super - bardzo mi się podobały (nawet zapamiętałam kolejność)

i ponawiam prośbę o wersję elektroniczną torów.

Posted

AniaP

to mój Blue - ta szelma marmurek

były jeszcze Umberto z Płocka i Arti z Łodzi obydwa śniade

a na stronie nasze-zwierzaki są tylko zawodnicy z Alternatywy

Posted
to mój Blue - ta szelma marmurek

Wiem, wiem, bo często zaglądam na stronkę www.little-star.strefa.pl i właśnie tam znalazłam informację o Waszych osiągnięciach i link do zdjęć z zawodów.

No i oczywiście przesyłamy GRATULACJE!!! :klacz: :BIG: :popcorn: