Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Tygrys to Ci się wyadoptuje w 5 minut, nie ma bata!

A w ogóle to go sobie zostaw, po co masz komuś za darmo dawać gotowego tygrysa!

Na razie Tygrys się tak mizia, że aż włazi na człowieka, wiesza sie łapami, liże po nogach....

A jak ma grzyba?:roll:Bo jedno ucho cuś łysawe......ale do weta dziś ni ma jak....

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Merdał dzisiaj ogonem
Była okropna ulewa i ten dziadowski dziad nie chciał do domu.

Zostawiłam więc otwarte drzwi wejściowe mając nadzieję, że jak odejdę to on do cichego przedpokoju wlizie. A GDZIE TAM!!!!
Ale cały się trząsł, wzięłam go znowu "na mięcho", poleżał na kocu z godzinkę i darł japę pod drzwiami, więc wypuściłam, co go będe na siłę w domu trzymać.

Posted

Cześć Nemo, dzien dobry Neris - dzień zaczynam od doła jak rów Mariański ale wam życzę dobrego dzionka

(Tylko nie dziadowski dziad, - ani dziadowski ani dziad - kochany pieseczek - tak ma być.)

Posted

chyba będzie trudno go wyczesań. Sama bym gryzła gdyby ktos mi rozczesywał supły. Juz chyba łatwiej jest ściąć kudły - kaganiec na twarzy i heja.

Posted

Reksiu zawsze mile widziana :)
Nasza trenerka przyznaje mi rację, że to mop.

A dzisiaj zapragnął iść nad rzekę.
Ale nie ma jak mu założyć obroży więc nie poszedł...

Posted

Nemo dzisiaj pół dnia chodził za mną po ogrodzie. Ja na dół - on na dół, ja pod krzak - on pod krzak. Zadzierał śmiesznie głowę i sobie patrzył. A jak kucałam i gadałam do niego - stał metr ode mnie i zdecydowanie NIE podchodził...

Posted

I oszczekał moją ciocię, która wpadła w drodze do szpitala - moja siostra ma rodzić a jakoś nie chce i cała rodzina ją namawia :evil_lol:

A mój sąsiad sprawił sobie psa, który szczeka identycznie jak moja tymczasowa Dofi. Zaczęłam popadać w paranoję - co chwila wylatuję na dwór sprawdzać, na co ona szczeka, a suka w spokoju ducha śpi na kanapie.

Posted

Dogo wczoraj ukradli, pojawiało mi się na kilka sekund i znikało...

Mały łobuz ok
Dzisiaj czesanie. NIe ma zmiłuj.

W lewej dłoni brakuje mi kawałka palca, to tę właśnie będę nadstawiać.