Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przywieźli o 22,30 dwa wielkie wołowe udźce. Każdy waży po jakieś 20kg.
Żałujcie że nie widziałyście Nemo jak obrabiał jeden z nich dopóki nie wsadziłam do zamrażarki, mało się nie posikałam. To było z 6 razy większe od niego, a ciągał, szarpał, gryzł a w przerwach się ŚMIAŁ

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Może być piwo, moze byc mecz i serial albo audycja w Radio Maryja i dyskusje na tematy polityczne.
Dzielny Nemo trenuj - niedługo sam upolujesz bawołu. :eviltong:

Posted

To macie.

To waży milion kg i najpierw mi upadło w piach, ale UMYŁAM potem, tylko że nie mogłam się oprzeć i zrobiłam zdjęcie, Nemo był taki szczęśliwy!

Posted

Ale wygląda obleśnie fakt.........Wiecie.....ja sama miesa nie jem, ale jak kurde gotuję i mielę i mroże dla psów.....to mi się na wymioty zbiera. BLEEEEEEEEEEE

Posted

a ja jak się patrzę na minę Nemo to, az mi się smiac chce. Jeszcze takiej usmiechniętej buzki to chyba nie mial. Normalnie jak wilk jakis nad zdobyczą. Ja bym to zdjęcie zaryzykowala do ogloszenia :), bo jest rozwalające . I wogole gdzies na konsurs zglosila

Posted

Ja bym nie ryzykowała rozpowszechniania tego zdjęcia, obiektywnie biorąc jest ono ohydne! Ale on tak szaaarpał, rwał, w końcu mu odkroiłam kawał mięśnia i dałam...
W środku to jest piękna krwista wołowina, sobie takiej nie kupuję bo mi kasy szkoda...

Posted

Żeby on jeszcze dał się dotykać

Kurczę znowu są maile o niego, najgorsze jest to że ludzie mają na ogół szacunek do dużych psów a takie małe popiardółki uważają za przytulanki. A on przytulanką na pewno nie jest!

Posted

Jeszcze sie broni psinka ale z czasem mu to przejdzie. Może przytulańcem nie bedzie ale przynożnym legowcem na pewno. Znam ten typ - póżniej trudno krok zrobic bo jest jak pompon przy kapciu - ciagle przy nodze.

Posted

a mnie sie wydawało, że włażenie do domu na siłę przez psa, jest rzeczą naturalnę. Wszystkie moje psy "działkowe" z wielką ochotą ładowały sie do mieszkania i oczywiście na łóżko. Problemem było, właściwie jest nadal, wywleczenie ich z domu.

Posted

On nie chce i już
Zwabiony do domu wybiera zimną terakotę, nie ma mowy o tym żeby się połozył na posłanku albo podusi, ostatnio leżał na kafelkach a wokół posłanka i 3 poduszki z foteli.

Posted

to sluchajcie a moze faktycznie jemu jest gorąco- cale zycie na podworku byl. Miala sunie byla tez kudlata i przez prawie 18 lat od szczniaka byla chowana w mieszkaniu, i cale swoje zycia nie chciala na kanapie lezec i juz, nawet zachęcana zeskakiwala z lozka. więc moze potraktowac to jako plus Nemo i w ogloszeniach pisac, ze pies uwielbia byc na ogrodku , nie znosi kanapy, i nie lubi przytulanek.

Posted

Ale do furtki leci z jazgotem jak ktoś przychodzi :evil_lol:
Myślę, że będą z niego ludzie.
Lilek na początku totalnie ignorował człowieka a teraz zaczyna się otwierać. Może i Nemo zechce?