Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki,puk,puk...Cóż to za klub pesymistek...ON-ek znajdzie swój domek-tak trzeba myśleć...Może nie będzie to łatwe,ale-ZNAJDZIE!!!
Mój Koli jest trójłapkiem,też miał niewielkie szanse...A jednak-ma dom Myślę,że każdy pies,nawet niepełnosprawny,ma szanse na znalezienie swego pana...Po prostu-to będzie SZCZEGÓLNY dom dla SZCZEGÓLNEGO psa.Muszę przyznać,że fakt nieakceptacji innych psów jest utrudnieniem,tak samo jak łapka,ale coć tu czytałam,że jest szansa na operację...Także-cioteczki,głowy do góry-DAMY RADĘ!!!

Posted

[quote name='brazowa1']dokladnie tak...
lapa go szczegolnie nie boli,bo jej uzywa i jakos nie oszczedza.Tylko przykro patrzec.

i wlasnie z tego powodu ludzie nie chca brac takich psow :roll:

a psiak na pewno znajdzie domek a nawet musi go znalezc dlatego koniec pesymizmow :-)

ps. wet-siostra fajne nastawienie ;)

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):

ps. wet-siostra fajne nastawienie ;)

Cioteczko-ja myślę,że z innym nastawieniem to w ogóle nie warto wchodzić na DOGO...Tu jest tyle psich nieszczęść,że się można naprawdę załamać.Czasem się zastanawiam-czy takie klikanie ma sens,wpadam w doła...A jak,zdarza się...Ale mam na to odtrutkę-mój Koli,trójłapek,Nelson-trójłapek...I wspaniały dział"już w nowym domu"...To jest lekarstwo na doła,zniechęcenie,poczucie braku sensu...

DAMY RADĘ!!!

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Cioteczko-ja myślę,że z innym nastawieniem to w ogóle nie warto wchodzić na DOGO...Tu jest tyle psich nieszczęść,że się można naprawdę załamać.Czasem się zastanawiam-czy takie klikanie ma sens,wpadam w doła...A jak,zdarza się...Ale mam na to odtrutkę-mój Koli,trójłapek,Nelson-trójłapek...I wspaniały dział"już w nowym domu"...To jest lekarstwo na doła,zniechęcenie,poczucie braku sensu...

DAMY RADĘ!!!

"takie klikanie" zawsze ma sens :-) wyobraz sobie ze sa watki i nikt na nich nic nie pisze, nikt nie wchodzi... zawsze trzeba kilkac!!

a dac rade tez damy tylko trzeba sie wziac do roboty ;)

Posted

[quote name='TYGRYS-ica.']"takie klikanie" zawsze ma sens wyobraz sobie ze sa watki i nikt na nich nic nie pisze, nikt nie wchodzi... zawsze trzeba kilkac!!

a dac rade tez damy tylko trzeba sie wziac do roboty

Dodałaś mi otuchy, bo ja też ostatnio myślałam, że klikanie nie ma sensu, tyle jest jadu w niektórych wątkach na ten temat, bez znajomości sytuacji, ocenianie, przekreślanie takich osób. Trochę mnie to szokuje. Ale w koncu nie dla ludzi się to robi i nie dla ich ocen, więc jak widzę psiaka i serce ściska, to piszę. Innej możliwości jak na razie nie mam. Jak mi ktoś napisze na watku, spadaj, bo nic dobrego nie robisz, tylko szkodzisz psu, to sobie \" pójdę.\" I taki jestem tutaj niepełnowartościowy ludz.Wiem Wet Siostro, że i Ty robisz co możesz i wszystko na co Ciebie stać.Co do ogłoszenia psiaka na wątku, o którym pisałam, nie mam pojęcia jak to się robi, bo zupełnie nie kumam tych technicznych rzeczy, ale zapytam bardziej kompetentną osobę i dam znać.

Posted

klik,klik,klik...
Jestem w szoku-jak mogą istnieć wątki bez ludzi???Przecież psy z takich wątków w ogóle nie maja szans...
Ale Kasia ma rację-faktycznie,są wątki,w których krzywo się patrzy na tylko klikających...Ale wiele osób tylko w ten sposób może pomóc...Choć Ty,Kasiu-masz zasługę-adoptowałaś psa z dogo...(ja też...:eviltong:)-więc nie jesteśmy takie całkiem bezużyteczne...:evil_lol: A że więcej nie możemy???No cóż,samo życie...:roll:
Wracając do naszego psiaka-czy po operacji ma szansę normalnie funkcjonować?

Posted

Olewamy tych, którzy krzywo patrzą na klikających :lol:
Wiem od Brązowej, że operacja dobrze rokuje tej łapie.
Owczar ma stałe allegro i ogłoszenia trójmiejskie, ale nikt o niego nie pytał jeszcze...
Jest pies na koty! :cool3:

Posted

akucha napisał(a):
Olewamy tych, którzy krzywo patrzą na klikających :lol:

dokladnie! na jednym watku mozna pomoc tylko klikajac ale na innym moze udac sie w inny sposob ;)

a wracajac do tematu to jeszcze o psiaka ktos na pewno bedzie sie pytal tym bardziej ze wszystko na razie wyglada dobrze :-)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
klik,klik,klik...
Jestem w szoku-jak mogą istnieć wątki bez ludzi???Przecież psy z takich wątków w ogóle nie maja szans...
Ale Kasia ma rację-faktycznie,są wątki,w których krzywo się patrzy na tylko klikających...Ale wiele osób tylko w ten sposób może pomóc...Choć Ty,Kasiu-masz zasługę-adoptowałaś psa z dogo...(ja też...)-więc nie jesteśmy takie całkiem bezużyteczne... A że więcej nie możemy???No cóż,samo życie...
Wracając do naszego psiaka-czy po operacji ma szansę normalnie funkcjonować?

No tak i były to psy tzw. \" bez szans na adopcję\", a jednak znalazły domki i śmiem powiedzieć, dobre kochające domki, więc i ten psiak ma szansę.A jego imię? Gdyby doszło do operacji, a bardzo bym chciała, jeśli jest taka możliwość, to ja dołożę się kosztów.

Posted

Pies zostal dzis wyadoptowany.Nie wiem kto,nie bylam przy tym.Millarca srednio zadowolona,bo Saper bedzie mieszkal tuz obok jej terenow spaceru z psem,a ona spotkac Sapera na spacerze ze swoim starym spanielem by nie chciała.
Coz,mozna tylko trzymac kciuki.