malaria Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oby wreszcie sie ruszyło :mad: http://www.znajda.org.pl/component/option,com_adsmanager/page,show_ad/adid,65/catid,2/Itemid,2/ Quote
Tuśka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Malaria dziękuję Ci baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
malaria Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=377534597 dzieki casiopei z forum www.owczarek.pl zaczynam sie zastanawiac jaki ma sens podawanie aktualnych danych kontaktowych :mad: mnie juz rece opadly od hopania czyjegos watku Quote
Tuśka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Malario droga jestem Ci niezmiernie wdzięczna za podnoszenie MOJEGO wątku. Nie mniej jeśli Cię już ręka boli możesz się nie fatygować-zwłaszcza jeśli to jest dla Ciebie takim problemem..... Ja regularnie podnoszę cudze wątki i nikomu nie wypominam mojego straconego czasu. Mimo że dostęp do neta mam tylko wieczorami.... Quote
emilia2280 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czy trzeba czekac na sterylké az znajdzie sié ewentualny domek? Jesli daloby sié sunké przechowac paré dni po zabiegu, moglaby wrócic do baby wysterylizowana chociaz i czekac na dom. Wiem, ze przezylaby to pewnie i taki powrót nie jest mily, ale bojé sié szczeniaków- co robic jak sié takowe pojawia? Quote
Helga72 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Katya w poniedziałek możesz sunię do mnie przywizć. Dharma wyjeżdża jutro ja mam dużą imprę rodzinną więc w sobotę i w niedzielę będę pod wpływem :razz: ale w poniedziałek czekam na Dianę tylko podaj godzinkę oki Quote
Helga72 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 może pogadać o sterylce ja mam ubranko na czas gojenia się rany zostało po Dharmie więc mogę sunię pilęgnować po zabiegu a potem hajda po domek Cioteczki może pogadać z Moriaaa bo jak wiecie ja jestem szara mysz i nie mogę decydować bez Pani Prezes:loveu: Quote
Helga72 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Katya bardzo mnie wzruszyłaś tym , że masz do mnie takie zaufanie dzięki:oops: Quote
Tuśka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Helga72 dziękuję niezmiernie :loveu: Nie wiem jeszcze jak to wyjdzie wszystko bo dostałam propozycję domku stałego dla Dianki :multi: Diana trafiła by do pilnowania jakiegoś obiektu u narzeczonego pani weterynarz dr Anny (zaprzyjaźnionej z Fundacją). Wiem że nie brzmi to specjalnie dobrze ale po krótkiej rozmowie jestem przekonana że było by jej tam dużo lepiej. Pozostaje kwestia tego czy Diana dogada się z sunią która już tam jest. Musimy ją zabrać na kilka dni i sprawdzić po prostu. W dzień suńki będą w kojcu, nocą biegają po całym terenie. Na czas sterylizacji dr Anna zaopiekuje się Dianą. Po sposobie w jaki opowiadała o suńce i tej drugiej (która już jest za tęczowym mostem....) wiem że będą pod dobrą opieką (nie tylko lekarską). Jestem umówiona na przyszły tydzień (jutro wyjeżdżam i będę we wtorek wieczorkiem). Mam nadzieję że się wszystko uda :loveu: Ale gdyby (odpukać) coś nie poszło po naszej myśli.... Helga czy ten tymczas ew u Ciebie tylko na czas sterylki? Czy mogła by zostać dłużej? Bo gdyby się Diana z drugą suńką nie dogadały to bardzo bym nie chciała jej tam odwozić :shake:. Malario-pozakładaj wątki potrzebującym psom, daj tymczasy kolejnym szczeniakom, ich matkom, i takim psom co przez rok nie mogą znaleźć domu (i to nie z powodu braku ogłoszeń!). I potem zobacz ile masz czasu i energii aby jeszcze robić ogłoszenia. A jak coś do mnie masz to w mieszkasz 3 minuty drogi ode mnie więc się pofatyguj a nie na ogólnopolskim forum mnie opierniczasz... Zresztą nie trafiłam jeszcze na tym forum na ludzi (i całe szczęście...) którzy by mieli do mnie pretensje że porobiłam za mało ogłoszeń ( z wyjątkiem Kati ale ona ma prawo do tego z racji tego jak często mi pomagała) czy że marnują czas na podnoszenie mojego wątku. Jesteś tu wyjątkiem moją droga.... Quote
katya Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 "Helga72" napisał(a):Katya bardzo mnie wzruszyłaś tym , że masz do mnie takie zaufanie dzięki:oops: Droga ciotko Helgo, co do Ciebie i Twojego stosunku do czworonogów, to ja nie mam żadnych wątpliwości, więc tylko zaufanie mogę mieć i to duże :) Quote
Helga72 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tuśka tymczas aktualny zawsze chętnie służe pomocą więc się nie martw damy radę;) przepraszam , że piszę na forum ale nie potrafie poruszac sie po privie czy jak to sie zwie Quote
Helga72 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 nie gniewajcie sie ciotki ale komp to dla mnie potwór , który mnie przeraża nie znam sie na tym:shake: Quote
Helga72 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 to ja wole zajmowac sie bidokami psinkami a ta technike Wam zostawie :evil_lol: pies to wiadomo trza nakarmic , uczesac , wygłaskac i wycałowac a z komputrem to nijak sie nie da dojść do ładu:cool3: Quote
Helga72 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 czekam cioteczki na Waszą decyzje jakby coś to dajcie znać przez Moriaaa:p Quote
katya Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Marta jest wstępnie umówiona z dr Anią na środę. Trzymajmy kciuki, żeby się udało... Quote
Tuśka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Diana jest już w swoim nowym domku :multi: Z Sabą (czyli sunią już tam mieszkającą) na razie mają zawieszenie broni. Jeśli się dziewczynki dogadają to tam zostanie :loveu: W przyszłym tygodniu będzie sterylizowana. Opiekę weterynaryjną będzie miała najlepszą bo sama dr Ania się będzie nią zajmować :loveu: Byli też chętni na drugiego owczarka: Maxa. Ale kobita nie chce go oddać :shake: Tak się zastanawiam czy by może nie zaproponować kobicie że go odkupie... Może się skusi. Mam nadzieję że za 100 zł by go oddała... Ktoś chętny aby nas choć drobną kwotą wspomóc (jeśli się zgodzi...)? Quote
Tuśka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Właśnie dzwoniła do mnie Ania. Sunieczki się dogadały i już się liżą po pyszczkach. Dobrze to wróży :multi: Quote
Tuśka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Diana jest już po sterylizacji. Sunie bardzo się zżyły ze sobą. Saba była bardzo smutna gdy Dinę zabrano na sterylkę. Wszystko układa się pomyślnie. Teraz konsultuję z TOZem sprawę Maxa który tam został. Może i jego los uda się odmienić.... Quote
Recommended Posts