Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Panią ze schroniska o psince i właściwie jestem zdecydowana na adopcję tej suczki (i leczenie oraz sterylkę we własnym zakresie), muszę jeszcze dogadać to z mężem. Trzymajcie kciuki! Jutro napiszę jaką decyzję podjęliśmy.

Posted

emirek- czekamy na decyzję:loveu: ...niecierpliwie:evil_lol:!

A co do operacji i sterylki to za ok. tydzień będzie miala to robione- może lepiej poczekać?? (jak już oczywiście się zdecydujecie;))

A co do zachowania suczynki to JEST CORAZ LEPIEJ! I na spacerach już nie jest kupką trzęsącą się z byle powodu. Dzisiaj na spacerku to nawet przywitała się ładnie ze mną, pomerdała ogonkiem, dała się cała wygłaskać, dała się przywołać- REWELACJA!:multi:

Posted

Generalnie to MYSZKA bała się nie konkretnie czegoś (jakiegoś zjawiska), czy kogoś, tylko CAŁY ŚWIAT ją przerażał- szczególnie ten na zewnątrz :shake: Tak, jak pisze Negri- nie wychodziła prawie wcale, bądź w ogóle na dwór, więc nie znała różnych wydawałoby się- normalnych zjawisk. Teraz, kiedy z różnymi wolontaiuszami chodzi na spacery to NIESAMOWICIE POPRAWIŁO SIĘ jej zachowanie, a na dworzu w szczególności ;)

Posted

Decyzja podjęta, jedziemy po sunię:multi:. Proszę, doradźcie tylko kiedy?Gdybym zabiegi zorganizowała we własnym zakresie,to sunia po operacji miałaby zapewnioną opiekę 24h na dobę (mam własną firmę i biuro w domu)a jeśli by się to odbyło we Wrocławiu to rekonwalescencja chyba przebiegałaby w schronisku, gdyż mieszkamy ok.350km.od Wrocławia i podróż w jej stanie mogłaby być męcząca.

Posted

emirek :loveu::multi::loveu::multi:,jesteś niesamowita :loveu:
Ja mam na Dt jej siostrę albo ciocię ,nie wiem ,ale z tego samego mieszkania i rodziny.Moja mała jest przecudna.Też się bała wychodzenia na dwór,ale jest coraz lepiej.Jak chcesz to zajrzyj na jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108685
"Twoją"sunię widziałam 25 kwietnia jak Bella miała sterylke w schronie.Zachowywała się na dworze całkliem nieźle ,nie była juz taka dzika.Będzie z niej radocha.
Skąd bedziesz jechała?

Posted

z okolic Radomia. Wiem, wiem tam też jest schronisko, ale ja się w tej suni po prostu zakochałam i, jak widać, spać przez nią nie mogę. A ten piesio z Avatarku to Emir-jej przyszły kolega. Nareszcie będzie miał towarzyszkę i przestanie zadręczać zabawami kota;).

Posted

emirek napisał(a):
z okolic Radomia. Wiem, wiem tam też jest schronisko, ale ja się w tej suni po prostu zakochałam i, jak widać, spać przez nią nie mogę..

ja nie z tego powodu pytałam:shake:,po prostu szukam transportu do Chrzanowa,ale to nie jest po drodze z Radomia.
Wierzę,że sie zakochałaś w niej, tak samo jak jak w Belli. Tylko,ze ja Bellę mam na DT :placz:

Posted

w sobotę (najpóźniej w niedzielę) jadę po psinkę. A oczko zrobimy u dr Garncarza w W-wie-w końcu to specjalista z dziedziny okulistyki,a mała zasługuje na to, co najlepsze. Postaram się na bieżąco informować o przebiegu leczenia oraz o pobycie suńki w nowym domku.

Posted

Mam w domu Royala dla yorków i małe konserwy animondy więc chyba damy radę. Hotel już zarezerwowany we Wrocławiu, jutro wyjeżdżamy, a suńkę odbierzemy w sobotę:multi:. Już nie mogę się doczekać!

Posted

[quote name='Koperek']O jejku- ale pozytywne wariactwo!:loveu: HURRRAAAA!!!:multi: :multi::multi:To się Bella dopiero ucieszy!:lol:
Masz na myśli Bellę 1 ? :evil_lol:nie moją Bellunię :eviltong:?
Ja też się cieszę :multi::multi:

Posted

K O P E R E K ,kiedy klatkę zabierzesz :angryy:,bo jeszcze chwila i będzie moja przez zasiedzenie :evil_lol: albo Cię do zupy wsypię :eviltong:

Posted

Poker-dziękuję za propozycję,ale my całą rodzinką jedziemy. A może dasz jakieś namiary na jakiś dobrze zaopatrzony sklep zoo-jutro2. maja,więc chyba sklepy w galeriach handlowych będą czynne?