Negri Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kurcze szkoda. Bella ja sie teraz próbuje dodzwonić więc odbierajcie:evil_lol: Quote
iwop Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Po zabiegu napewno bo jest całkiem ładniutka.... Może szukajcie jej tymczasu....?:oops: Quote
emirek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Rozmawiałam z Panią ze schroniska o psince i właściwie jestem zdecydowana na adopcję tej suczki (i leczenie oraz sterylkę we własnym zakresie), muszę jeszcze dogadać to z mężem. Trzymajcie kciuki! Jutro napiszę jaką decyzję podjęliśmy. Quote
Negri Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Koperek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 emirek- czekamy na decyzję:loveu: ...niecierpliwie:evil_lol:! A co do operacji i sterylki to za ok. tydzień będzie miala to robione- może lepiej poczekać?? (jak już oczywiście się zdecydujecie;)) A co do zachowania suczynki to JEST CORAZ LEPIEJ! I na spacerach już nie jest kupką trzęsącą się z byle powodu. Dzisiaj na spacerku to nawet przywitała się ładnie ze mną, pomerdała ogonkiem, dała się cała wygłaskać, dała się przywołać- REWELACJA!:multi: Quote
iwop Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jestem pewna, że sunia w normalnym domku nie tylko wypięknieje ale i bac się przestanie...:oops: Quote
emirek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ona już jest piękna:loveu:.A orientujecie się dlaczego ona tak się boi? Czy ktoś się nad biedactwem znęcał? Quote
Negri Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Mieszkała z całym stadkiem psów w mieszkaniu i nigdy nie wychodziła:shake: Quote
Koperek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Generalnie to MYSZKA bała się nie konkretnie czegoś (jakiegoś zjawiska), czy kogoś, tylko CAŁY ŚWIAT ją przerażał- szczególnie ten na zewnątrz :shake: Tak, jak pisze Negri- nie wychodziła prawie wcale, bądź w ogóle na dwór, więc nie znała różnych wydawałoby się- normalnych zjawisk. Teraz, kiedy z różnymi wolontaiuszami chodzi na spacery to NIESAMOWICIE POPRAWIŁO SIĘ jej zachowanie, a na dworzu w szczególności ;) Quote
emirek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Decyzja podjęta, jedziemy po sunię:multi:. Proszę, doradźcie tylko kiedy?Gdybym zabiegi zorganizowała we własnym zakresie,to sunia po operacji miałaby zapewnioną opiekę 24h na dobę (mam własną firmę i biuro w domu)a jeśli by się to odbyło we Wrocławiu to rekonwalescencja chyba przebiegałaby w schronisku, gdyż mieszkamy ok.350km.od Wrocławia i podróż w jej stanie mogłaby być męcząca. Quote
Poker Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 emirek :loveu::multi::loveu::multi:,jesteś niesamowita :loveu: Ja mam na Dt jej siostrę albo ciocię ,nie wiem ,ale z tego samego mieszkania i rodziny.Moja mała jest przecudna.Też się bała wychodzenia na dwór,ale jest coraz lepiej.Jak chcesz to zajrzyj na jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108685 "Twoją"sunię widziałam 25 kwietnia jak Bella miała sterylke w schronie.Zachowywała się na dworze całkliem nieźle ,nie była juz taka dzika.Będzie z niej radocha. Skąd bedziesz jechała? Quote
emirek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 z okolic Radomia. Wiem, wiem tam też jest schronisko, ale ja się w tej suni po prostu zakochałam i, jak widać, spać przez nią nie mogę. A ten piesio z Avatarku to Emir-jej przyszły kolega. Nareszcie będzie miał towarzyszkę i przestanie zadręczać zabawami kota;). Quote
Poker Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 emirek napisał(a):z okolic Radomia. Wiem, wiem tam też jest schronisko, ale ja się w tej suni po prostu zakochałam i, jak widać, spać przez nią nie mogę.. ja nie z tego powodu pytałam:shake:,po prostu szukam transportu do Chrzanowa,ale to nie jest po drodze z Radomia. Wierzę,że sie zakochałaś w niej, tak samo jak jak w Belli. Tylko,ze ja Bellę mam na DT :placz: Quote
emirek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 w sobotę (najpóźniej w niedzielę) jadę po psinkę. A oczko zrobimy u dr Garncarza w W-wie-w końcu to specjalista z dziedziny okulistyki,a mała zasługuje na to, co najlepsze. Postaram się na bieżąco informować o przebiegu leczenia oraz o pobycie suńki w nowym domku. Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 emirek bez względu na Twoją płeć chyba się w Tobie zakocham! :D:D :loveu::loveu::loveu: Quote
Negri Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Super bardzo sie ciesze :multi::multi::multi::multi: Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 To co inne schroniskowce- no może trochę lepsze, bo w szczeniakarni siedzi ;) Puszki Chappi, jakieś suche, wędlinkę itp Quote
emirek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Mam w domu Royala dla yorków i małe konserwy animondy więc chyba damy radę. Hotel już zarezerwowany we Wrocławiu, jutro wyjeżdżamy, a suńkę odbierzemy w sobotę:multi:. Już nie mogę się doczekać! Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 O jejku- ale pozytywne wariactwo!:loveu: HURRRAAAA!!!:multi: :multi::multi:To się Bella dopiero ucieszy!:lol: Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Koperek']O jejku- ale pozytywne wariactwo!:loveu: HURRRAAAA!!!:multi: :multi::multi:To się Bella dopiero ucieszy!:lol: Masz na myśli Bellę 1 ? :evil_lol:nie moją Bellunię :eviltong:? Ja też się cieszę :multi::multi: Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 K O P E R E K ,kiedy klatkę zabierzesz :angryy:,bo jeszcze chwila i będzie moja przez zasiedzenie :evil_lol: albo Cię do zupy wsypię :eviltong: Quote
emirek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Poker-dziękuję za propozycję,ale my całą rodzinką jedziemy. A może dasz jakieś namiary na jakiś dobrze zaopatrzony sklep zoo-jutro2. maja,więc chyba sklepy w galeriach handlowych będą czynne? Quote
Recommended Posts