Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie moze, jakie torki ustawia p. Tony Griffin? ;) Chodzi mi o openy i jedynki...

Chcialabym w koncu z pudlem przejsc do jedynek, ale boje sie o czasy... :/ Czytalam tu czesto, ze np. sedzia X uklada szybkie torki, sedzia Y "normalne"... Wiecie cos moze, jakie w przeszlosci ustawial? ;) Szukalam w necie przykladow, ale nie widze... :/

Technicznie damy rade ;) Lubie trrrudne rzeczy, ale niestety moje male szybkie nie jest... [no i slalomu nie umiemy, na nim duzo czasu tracimy, pies idzie za reke wooolno...]. Do tej pory Kubuś albo mial głupią detkę, albo się w czasie zmiescil bezroblemowo, ale... Nie wiem, chcialabym ze wzgledu na trudnosc, ale sie boje ;)

Posted

[no i slalomu nie umiemy, na nim duzo czasu tracimy, pies idzie za reke wooolno...].

Slalomu i tak nie masz w zerówce.
A ja na Twoim miejscu bym sie nie martwiła o to jakie torki ustawia Tony Griffin :eviltong:

Przeciez to od Ciebie zależy czy chcesz przejsc do jedynek a nie od wyniku w zerówce. Chyba ze sama uznasz ze jeszcze nie pora przejsc bo psiak nie umie dobrze slalomu czy czegos tam i wolisz biegac na prostych torkach.
A jak wychodzisz ze z załozenia ze przejdziesz do jedynek jak uznasz ze pies jest gotowy, to wtedy bedzie Ci sie sprawdzac na kazdych torkach bez wzgledu kto uloży ;)

Posted

Slalomu w 0 nie ma, ale w 1 stracilabym na nim sporo czasu ;)

Z jednej strony ambicja ;) Z drugiej wolne psisko ;)

Nie wiem, mam dylematy moralne.

Tak zapytalam, bo czasem gdzies tu wyczytalam, ze zalozmy Pan XYZ ustawia zawsze wyśrubowane czasy czy cos... ;)

Posted

Z jednej strony ambicja ;-) Z drugiej wolne psisko ;-)

Gdzie widziałam Twojego pudelka na filmiku, wiec nie czaruj tak. Taki wolny to nie był :eviltong:

Za przejsciem do jedynek masz arguemnt ze zyskujsz jeden bieg dodatkowy, a przy dwóch dniach zawodów to nawet dwa. ;)

Nie wiem, mam dylematy moralne.

Tak zapytalam, bo czasem gdzies tu wyczytalam, ze zalozmy Pan XYZ ustawia zawsze wyśrubowane czasy czy cos... ;-)

Ja bym sie tym nie sygerowała. Bo zrobisz torki pod Pana X a i tak za tydzień, dwa bedziesz musiała sie zmierzyc z torkami Pana Y, lub Pana Z.

Wiec co za różnica. A slalom w końcu i tak wytrenujesz. No i masz ten plus ze na zawodach bedziesz miec slalom na 4 biegach w dwudniowych zawodach. Wiec sie natrenujesz a i będziesz miec motywacje, aby wiecej trenowac na treningu slalom. Będziesz zaczynała dzień od slalomu i kończyła na slalomie. :lol:

Posted

Tylko, ze ja rzadko na zawody jezdze... Wiec nie chcialabym zaczynac u pana-x-co-ma-wysrubowane-czasy i wlasciwie marnowac zawodow ;)

Ok, dzieki :) Rozjasnilas mi troszke :) a nawet bardzo :)

// nie wiem, mi sie zawsze moj pies wolny wydaje i nieokrzesany ;) ale damy rade :)