Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
w końcu postanowiłam założyć galerie mojemu psiakowi-Zefirowi.:)
Zefirek ma ok. 17.5 lat.Przeżyl jako jedyny szczeniak w miocie,ponieważ matka miała za malo mleka aby wszystkie wykarmić,a zanim ktoś zauważyl,że coś jest nie tak bylo juz za późno.Naszczęscie przeżył nasz kochany Zefirek.
Spoczątku mieszkał w kojcu na wsi u moich dziadków.W wieku 4 lat zamieszkał z nami(podobno mial byc tylko na miesiąc.:evil_lol: ). Teraz Zefir ma chore serce i stawy,ale nie chce pisać tu o jego chorobach..tą galerie zakladam głównie po to,aby uwiecznic piekne chwile z Zefirem.:)
Fotek narazie mam tylko kilka bo w sumie nigdy nie focilam go na spacerach:razz:

Oczywiście nie mógł spojrzeć w obiektyw.:evil_lol:

Ciekawe co tam zobaczylem.?;)

cdn.;P

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
hej :)
slodki psiak :)
nie meczą go spacerki ?

No wlasnie zadko wychodzi ktos z nim na dluzszy spacer i to pewnie dlatego mam tak malo fot. Ale raz na jakis czas mu nie zaszkodzi.:) Najczesciej tata wychodzi z nim na jakies 15-30 minut.;P

Posted

[quote name='dogomanka_']No wlasnie zadko wychodzi ktos z nim na dluzszy spacer i to pewnie dlatego mam tak malo fot. Ale raz na jakis czas mu nie zaszkodzi.:) Najczesciej tata wychodzi z nim na jakies 15-30 minut.;P
a ty ? :mad:

:diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Musi wypalić i juz.;D
No wiesz..faktycznie to chyba Ty mi ten genialny pomysl podsunelas.;D

Ha wiedzialam :diabloti:

Bo ja to wogolejestem genialna:loveu: i moje genialne GG sie zepsulo :angryy::angryy::angryy: