madziorna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Borysku... widzę, że wygrzewasz kosteczki... :roll: Quote
madziorna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='GameBoy']Borys waży już 4 kilo więcej, nie ma przynajmniej kregosłupa na wierzchu.... Brawo GameBoy... :cool2: Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Borys waży już 4 kilo więcej, nie ma przynajmniej kregosłupa na wierzchu.... Quote
sonica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 piekny piesek a tak pokrzywdzony przez los to co teraz dalej z nim bedzie? Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Borys jedzie do hotelu na 2 m-ce a my szukamy domu Quote
sonica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a czy tam nie popadnie w depresje że znowu został gdzieś przerzucony i czy będzie miał tam odpowiednią opiekę bo rozumiem do Was z przyczyn wiadomych nie ma już powrotu tak? Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 sonica wejdz na jego watek na molosach tam wszystkiego sie dowiesz, ciezko to strescic w kilku zdaniach Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 joanka napisał(a):GB Borys jest piękny.. jest wielki, cudowny i dostojny :loveu: moje serce juz skradl :oops: Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 on jest identyczny jak Twoja Hexa GameBoy:-(-tak mi się na pierwszy rzut wydaje z tych zdjęc, które wstawiłaś. będzie tam miał dobrą opiekę w tym hotelu? Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 oktawia6 napisał(a):on jest identyczny jak Twoja Hexa GameBoy:-(-tak mi się na pierwszy rzut wydaje z tych zdjęc, które wstawiłaś. będzie tam miał dobrą opiekę w tym hotelu? bedzie, bedzie mial boks z duzym wybiegiem i wejsciem do pawilonu, 3 razy dziennie spacer, opieke lekarza calodobowo i pewnosc, ze nikt sie go nie bedzie bal Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='GameBoy']bedzie, bedzie mial boks z duzym wybiegiem i wejsciem do pawilonu, 3 razy dziennie spacer, opieke lekarza calodobowo i pewnosc, ze nikt sie go nie bedzie bal cioteczka już dobrze zadbała :loveu: Quote
sonica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 tylko po tych zdjęciach to ja mam wrażenie że ten hotelik to będzie dla niego jak krzywda i znów straci wiarę w ludzi bo widać że zaczął wam ufać a tu znów go ktoś odda;( mam nadzieje że źle rozumuje Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']cioteczka już dobrze zadbała :loveu: i tak mi peknie serce :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
sonica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 GameBoy może nie oddajcie go jak wiem że mi łatwo mówić ale żeby ach trudna sytuacja Quote
GameBoy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 ciotka Kela zalatwila dzis dla Borysa profesjonalne tablety na robale i krople przepisane przez okuliste Kela :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='GameBoy']i tak mi peknie serce :placz::placz::placz::placz::placz::placz: :glaszcze: ... wiem jak to jest Quote
sonica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a nie możecie dać mu jeszcze paru dni szansy na oswojenie się z tym że jest z wami i go kochacie takim jakim jest on jest nieufny po tym co przeszedł;( Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='sonica']a nie możecie dać mu jeszcze paru dni szansy na oswojenie się z tym że jest z wami i go kochacie takim jakim jest on jest nieufny po tym co przeszedł;( :roll:...weźmiesz ich cuzamen do koopy do siebie ....jak dostaną exmisje :razz::razz: Quote
Recommended Posts