gusia0106 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jestem i ja. To drugi dzień u Ciebie więc pewnie potrzeba mu trochę czasu. Zobaczymy co powie Garncarz... Quote
Tola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jakie to wszystko trudne; mam nadzieję ze tych schodó bedzie ubywac:roll: Równiez czekam na wiesci po wizycie u specjalisty... Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 była Pani behawiorystka, zostawiła dla psiaka kropelki ktore maja opanowac jego leki wydatki powiekszyly sie o dwie rzeczy: - kaganiec fizjologiczny - 50 złotych - behawiorysta - 150 złotych __________________________ mam 130 złotych w reku i ok 400 na koncie kliniki chyba Quote
gusia0106 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A cos mówiła konkretnego? Prognozowała - kiedy się zmieni, co robić itp? Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 dala krople, powiedziala, zeby podawac 6 razy dziennie po 5 kropel powiedziala, ze wyniki powinny byc widoczne juz po 3-4 dniach, max po tygodniu, pies powinien sie uspokoic - mam nadzieje, dla jego dobra, ze tak sie stanie Quote
gusia0106 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja też... Się TZtowi nie dziwię... Zwłaszcza, że atakuje domowników. Ja sama jak miałam Zimę na tymczasie, a ona rzucała się do Varia (chociaż ze trzyurazy mniejsza....) to szlag mnie trafiła i wkurzałam się na nią na maksa... Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 gusia0106 napisał(a):Ja też... Się TZtowi nie dziwię... Zwłaszcza, że atakuje domowników. Ja sama jak miałam Zimę na tymczasie, a ona rzucała się do Varia (chociaż ze trzyurazy mniejsza....) to szlag mnie trafiła i wkurzałam się na nią na maksa... miejmy nadzieje,ze bedzie dobrze najgorzej, ze Borys jest tak absorbujacy, ze nie mam totalnie czasu na nic wiecej Quote
furciaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Charly napisał(a):nie tylko ze slepy to jeszcze CC:shake::roll: niestety nie znam sie na cegielkowym allegro. Nie bardzo zrozumialam...co zlego jest w tym ze to CC?? Wyslalam prosbe o allegro, jak tylko bede miec odpowiedz dam znac:p GB jak Ci sie beda konczyc krople daj znac, mam w domu zapasu na rok chyba, kupowalam dla kociakow swoich;) Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 o rany ......Borysek ....ty już nie kombinuj co :razz::razz:.....w kazdym bądź razie mam nadzieje że pomogą te specyfiki Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Może się już w końcu uspokoi maluszek..oby :kciuki: Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ale jakie masz Fur? bo ja nei dostałam gotowych tylko na Pani przy mnie je robiła.. one są wszsytkie takie same? Quote
furciaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 GameBoy napisał(a):ale jakie masz Fur? bo ja nei dostałam gotowych tylko na Pani przy mnie je robiła.. one są wszsytkie takie same? Mam kilka rodzajow, musialabym przejzec i zobaczyc ktore z czego. Sa rozne, w zaleznosci od problemu jaki sie ma;) Quote
andzia69 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja coś kiedyś o jakichś kroplach Bacha słyszałam...ale u erki one nie zdały egzaminu - może są i inne i pewnie też zależy to od psa.... Borysku - bądź grzeczny bo cię nikt nie zechce:shake: Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 andzia69 napisał(a):...ale u erki one nie zdały egzaminu - może są i inne i pewnie też zależy to od psa... ciotka ja Cie prosze :roll: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :razz::razz:pomogą kropelki , pomogą ;)....muszą Quote
joanka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czyli cała nadzieja w kropelkach.. Ech, psinku, wyhamuj... :placz: Quote
andzia69 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja bym mu klejnoty wyłuskała:cool3: to mi sie widzi bardziejsze niz kropelki;) no ale nieee, kropelki TEZ pomogą:lol: Quote
joanka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To może kropelkami pokropić miejsca po jajeczkach? :razz: Quote
Tengusia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Sledze ten wateczek od poczatku i podziwiam cie szczerze GB, pamietam jak wzielam Bolka i jak czulam sie jak on na mnie warczal :( mam nadzieje ze dacie sobie rade i ze Borysek jednak troche wyluzuje ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no i jak nic chłopie kulencje stracisz :razz::razz:......nie ma tak dobrze ;) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zawsze jeszcze będzie "pozostałość po naturze" :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jak u dr Garncarza konsultacja? te kropelki Ci g dadzą Game:cool1:-szkoda tych 150 zł-mówię Ci...to samo napisała mądrze poprzedniczka-"nie nadaje do mieszkania z innymi zwierzętami" jeśłi ktoś się na to zgodzi-robi to na swoją odpowiedzialnośc.... jesteś na identycznym astępnym kroku jak ja...krok 3. behaviorysta:evil_lol: dużo kroków zostało-aż do pogodzenia się-i jeszcze "najlepsze przed Tobą"... Wstawisz jego zdjęcia na wątek? Quote
GameBoy Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 wstawię ale poki co nie mam na nic czasu... byliśmy u okulisty, mam wypis, rano Wam podam dokladnie w kazym razie pies nie widzi nic a nic, to nie jest genetyczne, poprostu oczy zaczely chorowac i jako, ze nie byly leczone doszlo do calkowitej slepoty w jedym oku jest tez zacma, ktora przejdzie na drugie oko ale to mu w niczym nie bedzie przeszkdzalo, ma tez zapalenie spojowek i stad tez brzydki wyciek z oka pies ma obnizone cisnienie w jednym oku NA 99% Z PODOWU UDERZENIA CZYMS W GLOWE - BARDZO MOCNYM UDERZENIU mam recepte na Maxitrol i Tears Naturale - trzeba mu zakraplac oczy o lekach pogadam z Kela bo podobno ma znizki koszt wizyty 60 złotych wiec mam 70 złotych jeszcze na Boryska Quote
kela Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Stanę na głowie i jutro spróbuję Ci GB te leki załatwić...- dziś z powodów róznych niestety paczki nie zdazyłam wysłac, ale jesli się uda jutro od ręki załawic i te leki, to będzie razem wszystko dostarczone-tyle,ze muszą trafić do mnie recepty zwrotnie, bo będe je musiała je potem w ciągu kilku dni dostarczyć do apteki... szkoda mi bardzo,że nic Borys nie widzi...:placz:-miałam cichą nadzieję,ze ni będzie az tak żle z jego oczami...-napisz proszę jesli wiesz w czym mają mu te leki pomóc?czy jest chociaz cień szansy na to, że chociaz troszke poprawy bedzie po leczeniu.. Quote
Recommended Posts