Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja juz chyba nie mam nadziei malo nie spadl ze schodow

nie wiem jak schron moze doprowadzic psa do takiego stanu:shake: on wyglada gorzej, niz na Twoich fotkach Marta, duzo gorzej :roll:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
ja juz chyba nie mam nadziei malo nie spadl ze schodow

nie wiem jak schron moze doprowadzic psa do takiego stanu:shake: on wyglada gorzej, niz na Twoich fotkach Marta, duzo gorzej :roll:

Wiem. Tak było ostatnio z bokserem Bono i sunią Magią:-(
Dlatego dobrze ze tak szybko pojechał.

Posted

[quote name='GameBoy']pies jest totalnie wychudzony, tylko leb wielki mu zostal

probje wydostac sie z klatki, ona jest troche przymala dla niego

kurcze ....a może ktoś miałby taką dozią :razz::razz:gdzieś w okolicach Warszawy

Posted

dziewczyny na doprowadzenie tego psa do ladu bedzie potrzeba wiecej kasy niz nam sie wydawalo
on jest w fatalnym stanie
wszystko, skora, oczy, uszy, chyba zeby, wszystko jest do poprawiania i poleczania :shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Napisalam Pw do jednej osoby z FM, proponowala klatke ale odmowilam bo RL juz pozyczala, moze jest wieksza i sie nada.
Jak tylko dostane rozmiar i info dam Ci znac.

ok bylabym wdzieczna, jednak klatka bedzie potrzebna, na jutro musze brac urlop jak nic :roll:

Posted

Cioteczka już mamy 60 zł z bazarka :multi::multi::multi:

nazbiera chłopak na leczenie ....napewno ciotki jeszcze dorzucą ....taki szczypioreczek :razz::razz:z Boryska

Posted

Na FM zaapelowałam o pomoc w pożyczeniu większej klatki dla Boryska u Bulmastifów i Dogarzy- może ktoś się do Ciebie GB odezwie..
Wymiziaj Boryska od Ciotki Eli...
Jestem przekonana,że najgorsze ma już za sobą!!!!!!!!-dziwne, ale jestem dobrej myśli... i mam nadzieję,że przy pomocy przyjaciół - Borysek podobnie jak Zuzia- stanie się pięknym, kochanym psem już niedługo!!!!!

Posted

Dotarlismy już do domku :evil_lol:
GB następnym razem Ty do nas złazisz, a nie stresujesz TZa..Nie wiem może my tak strasznie wygladaliśmy??? Bo złapał psa i zaczął uciekać, dobrze, że zdążyliśmy mu siateczkę z lekami wcisnąć w łapki :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Dotarlismy już do domku :evil_lol:
GB następnym razem Ty do nas złazisz, a nie stresujesz TZa..Nie wiem może my tak strasznie wygladaliśmy??? Bo złapał psa i zaczął uciekać, dobrze, że zdążyliśmy mu siateczkę z lekami wcisnąć w łapki :evil_lol:

bo on jest taki niesmialy :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']niestety Borys rzuca sie na ludzi na spacerze, bez ostrzezenia i bez konkretnego typu, nie wiem co robic

osz kurcze ...miejmy nadzieje ze to tylko reakcja na stres związany ze zmianą miejsca ...emocje :razz::razz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
teraz to nam wszystkim rece opadly,bo jest problem i to duzy...
GB nie mieszka w domu z ogrodkiem bez innych zwierzat i ludzi...

niestety nalezaloby dodac

Posted

Moze trzeba troche czasu; Borys nie widzi, a na spacerze czuje i słyszy tak wiele nowych zapachów i dzwieków, teraz tylko tak moze odbierac zewnetrzny świat...Czuje sie prawdopodobnie bardzo niepewnie...
Jego reakje są teraz bardziej irracjonalne...
Pierwszego dnia w schronie tez pomrukiwał, bo czuł sie niepewnie.

Posted

martaa2 napisał(a):
Moze trzeba troche czasu; Borys nie widzi, a na spacerze czuje i słyszy tak wiele nowych zapachów i dzwieków, teraz tylko tak moze odbierac zewnetrzny świat...Czuje sie prawdopodobnie bardzo niepewnie...
Jego reakje są teraz bardziej irracjonalnie...
Pierwszego dnia w schronie tez pomrukiwał, bo czuł sie niepewnie.

powiedz to mojemu TZ - on sie zwyczajnie go boi