GameBoy Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 dzwonilam do Lidki ale ta odeslala mnie do Marysi, wiec musze zadzwonic tam a to dopiero popoludniu Quote
kela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no to pozostaje być cierpliwym...-oby szło w dobrym kierunku!!!.... Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 kela napisał(a):Jak pewnie wiesz, to Boryska wątek jest na FM i na Moloss forum-ale tam cisza-niestety,ani jednedo wpisu po moim poście...Moze tez pomogłaby mu info w GW, no i jeszcze na FM zgłosił się ,,andrzej,-zainteresowany i wspólczujący kibic z poludnia kraju i zaproponował umieszczenie reklamy o Borysie na forach kibiców piłkarskich - Borysa i tego zagłodzonego zachudzonego i chorego DC - Gravisa, którego w Toruniu znalazła ,,Akroksa,,z FM. to, ze ma watki to wiem, tyle, ze samo podbijanie watku nic nie da trzebaby go pooglaszac, zrobic allegro itd - nie ma sensu zeby siedzial sam,mimo, ze to dobry hotel to tylko hotel Quote
kela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zdublowało mój post-nie wiem dlaczego?... napisałałam jedynie co ja wiem na ten temat...-być może dziewczyny formalnie jeszcze coś działały, ale ja się na tym nie znam... ja gdzie mogę osobiście reklamuję Boryska, a i do pomocy zaprzęgnęłam też moje dzieci i nawet Szona uczyniłam jego nieformalnym ambasadorem-choć to narazie z niewielkim - jak widać skutkiem!!...-pomimo tego,że ostatnimi czasy sporo kręcimy się po kraju razem z szonem w róznych miejscach też podpatruję i rozważam, czy nie znalazłby się dla Boryska domek!!.. Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 dzwonilam do Marii, jutro będzie rozmawiała z chłopakiem, on po weekendzie będzie miał wolne, wtedy najprawdopodobniej weźmie go do siebie Quote
madziorna Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='GameBoy']on po weekendzie będzie miał wolne, wtedy najprawdopodobniej weźmie go do siebie Super... :laola: Quote
Asik Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nie udzielam się na forum ostatnio, ale śledzę losy Boryska i rozglądam się za kochającym domkiem dla niego, niestety z mizernym skutkiem. Powiedzcie mi czy Borys pojedzie po wekendzie tak na stałe??? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Proszę powiedzcie, że TAK :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Napiszcie coś więcej o nowym domku Boryska i proszę pięknie o zdjęcia. Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 wieczorem postaram sie cos wiecej napisac, musze sie skontaktowac z Maria, chyba, ze ona sama cos wiecej napisze Quote
kela Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja już pisałam- nie chcę zapeszać, ale zaciskam kciuki za pomyślne zakończenie sprawy dalszych losów Boryska!!!Tak jak pisała GB- w hotelu ma wszystko co potrzeba od strony żywieniowej i zdrowotnej, ale potrzebuje teraz duuużżżej dawki witaminy ,,M,,-czyli dużej dawki miłości, spokoju i pewności warunków w jakich się znajdzie... Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Borys w poniedzialek rano na 100% idzie na swoje, trzymajcie kciuki oby sie udalo mu tam zostac Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 rufusowa napisał(a)::laola::cunao::bigcool::sweetCyb: to ja ide:drink1::evil_lol: chyba lepiej być nie mogło :loveu: oby tylko dogadal sie z kotami i domownikami Quote
rufusowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :laola::cunao::bigcool::sweetCyb: to ja ide:drink1::evil_lol: chyba lepiej być nie mogło :loveu: Quote
Tola Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ale wiadomosc:multi::multi::multi: Borysku kochany, wiele szczęscia w nowym domciu. Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):na razie to jest tylko proba...ma tam dwoch bywalcow kocich...trzymajcie kciuki nad wypracowaniem ich wspolnej milosci;) trzymamy trzymamy :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 na razie to jest tylko proba...ma tam dwoch bywalcow kocich...trzymajcie kciuki nad wypracowaniem ich wspolnej milosci;) Quote
kela Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mam nadzieję,że dostaniemy relację i że wszystko skończy się dobrze dla wszystkich...!!!!!! Borysku!-trzymam kciuki, spraw się dobrze!!! Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Borysku, pokaż klasę ;) :kciuki: I więcej mi się na wątku nie pokazuj :mad: No chyba, że w roli kochany Borysek mieszka w domku na zawsze ;) Quote
andzia69 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 GameBoy napisał(a):Borys w poniedzialek rano na 100% idzie na swoje, trzymajcie kciuki oby sie udalo mu tam zostac trzymam, trzymam!!!!!!!:loveu: Quote
kela Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Selket-słusznie prawisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: Quote
Recommended Posts