andzia69 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 mariee napisał(a):Jest chetny pracownik kliniki na Borysa to super wiadomość:multi::multi::multi: Mariee - a nie wiesz co się dzieje z Luxusem w schronie????:-( Quote
GameBoy Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 powiem brzydko moze - ja tez :p bardzo bym chciala zeby jak najszybciej ktos go kochal- na zawsze Quote
Ask@ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Bardzo dobre wieści oby się udało!!!!Oby jak najszybciej trafił w odpowiednie ręce!!!! Dziewczyny może jakieś nowe zdjęcia Boryska???Dało by się coś z tym zrobić ???? Quote
GameBoy Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Dostalam numer do tego Pana, rozmawialam z nim, teraz Lidka bedzie sie z nim umawiac "face to face" :p fajne jest to, ze to osoba, ktora zajmuje sie Borysem, zna go, wie jak moze reagowac ..... trzymajcie kciuki Quote
mariee Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No to fajnie,ze juz rozmawialiscie:p Zapomnialam napisac wczoraj, ze do Borysa przyszla paczka z kagancem + inne. Quote
GameBoy Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 kaganiec i smycz odemnie a tabletki od Keli na robale Quote
GameBoy Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Lidzia ma małe eldorado ale mam nadzieje, ze uda jej sie umowic z zainteresowanym Quote
sacred PIRANHA Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 rozmawialam z zainteresowanym panem....bardzo fajny pan i bardzo konkretnie podchodzi do calej sprawy...trzymajcie kciuki bo to moze byc wlasnie TEN :):):) Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :kciuki: :kciuki: Oby się udało Borysku :kciuki: Quote
GameBoy Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 jeżeli Pan się zdecyduje wysle mu łóżko dla Borysa Quote
kela Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Co za wieści!!!!!Bardzo się ciesze,ż takiego obrotu sprawy!!!Borysek po tylu złych doświadczeniach i krzywdach powinien znależć wreszcie swoją kochającą przystań!!!-dobrze,że zainteresowany jest nim ktoś, kto już z nim obcował i poznal jego zachowania.. Dziewczyny- czy mozecie napisać cos więcej szczegółów- w jakim czasie moze się wyjaśnić? - to pierwsze i po drugie-co Boryskowi na dziś potrzeba-co z karmą?,czy nie ma długów za jego pobyt? Quote
rufusowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 staram sie nie cieszyc, bo roznie bywa ale kciuki zaciskam mocno i bardzo intensywnie mysle o wspaniałym domku dla Boryska :loveu: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 karma jest miejscowa i podobno w klinice tak wola co do dlugu to pobyt Borysa bedzie oplacony jak pies zostanie zabrany i wtedy bedzie wiadomo co i jak Quote
kela Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Czy w takim razie wiadomo co Boryskowi potrzebne jest obecnie z rzeczy materialnych?..., bo juz o modlitwie o nowy kochający domek- nie wspomnę.... Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 chyba nic Elu, tak mi sie wydaje, pies ma wszystko czego mu potrzeba - z rzeczy materialnych oczywiscie Quote
kela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 tak jak już kiedyś pisalam-barzo pod serce zapadł mi ten piesek!!-żałuję bardzo,że nie mam na tyle warunkow i zdrowia,aby dać mu ten wymarzony domek...:-(.jednak z drugiej strony cieszę się,że w tym stanie zdrowia i wychudzenia znalazł schronienie tam w klinice,gdzie ma lekarzy i troskliwych serdecznych opiekunów, i - jak twierdzisz GB-nic mu nie brakuje!Cały czas zaglądam tu z nadzieją na pozytywne wiadomości:lol:. Borysku-cioteczki wirtualne są twoimi oczami:lol:!!!!-a Ty bądż grzeczny, posłuszny i miły:cool3:!!!!!-wtedy napewno wspólnie znajdziemy dla ciebie kochającą przystań na zawsze!!!!!!:lol: Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Pana wlasnego mu brak, sprobuje zadzwonic do Lidki, zapytam czy cos sie ruszylo Quote
kela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mii!!-dzwoń, kochana,dzwoń...!!!-daj znać jak będzie coś nowego-plisss...!!! Właśnie przed chwilką potwierdziłam , ze wspomniana tu na wątku Boryska- sunia ze schroniska we Wrocławiu MA NOWY DOM!!!!!:lol::multi:, - więc moze i Boryskowi też wkrótce się poszczęści...!!:cool3::lol: Quote
Recommended Posts