sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dzwonic czy jeszcze dac im chwilke??? dostalam smsa od Selket "piesio oddany, wszystko gra!" Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']dzwonic czy jeszcze dac im chwilke??? dostalam smsa od Selket "piesio oddany, wszystko gra!" i to ma być SMS .....:obrazic: ...ja to zawsze piszę cały elaborat :p Cioteczka GB ....dawa na kompa :razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 nie no nie wytrzymam...aaa... Alicja dzwonic, czy jeszcze poczekac z pol godziny?? Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']dzwonic, czy jeszcze poczekac z pol godziny?? Dzwonić!!! Już.... :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']nie no nie wytrzymam...aaa... Alicja dzwonic, czy jeszcze poczekac z pol godziny?? :loveu::loveu:dzwonić .... Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 zadzwonilam...dlugo dlugo nic i w koncu ciotka mi tylko powiedziala "za chwilke" ...matko od zmyslow odchodze Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']...matko od zmyslow odchodze A my razem z Tobą... :nerwy: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']zadzwonilam...dlugo dlugo nic i w koncu ciotka mi tylko powiedziala "za chwilke" ...matko od zmyslow odchodze zezarł ją :hmmmm: albo TZta GM :razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jej nie bo cos tam powiedziala przez ten telefon...ale jej TZta...Alicja wypluj to! pluj! pluj! pluj! Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 teraz napisala mi na gg "zara" co raz mniej pisze...wykancza sie?:D Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']jej nie bo cos tam powiedziala przez ten telefon...ale jej TZta...Alicja wypluj to! pluj! pluj! pluj! tfu tfu tfu [quote name='Niki-lidka']teraz napisala mi na gg "zara" co raz mniej pisze...wykancza sie?:D wgryzł się w aortę :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 oki zyja wszyscy... zaraz GB naskrobie wszystko i wklei foty... Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']oki zyja wszyscy... zaraz GB naskrobie wszystko i wklei foty... :razz::razz::razz:bedzie szkrobać :roll:.....zjadł jej palce :diabloti: czekam :roll: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 hej spokojnie, pies dojechał TZ zlazl do selket, dziekuje za dostarczenie malucha, sorry ze nie zlazlam ale ja troche choruje i takie tam pies przyszedl na gorę daliśmy mu obwąchać część mieszkania i wyszlam z nim na dwor, dolaczyla do nas Hexa, pierwsze spotkanie bardzo pomyslne, powachali sie i poszlismy dalej pies nie widzi nic lub widzi minimalnie, musialam uwazac, zeby nie spadl,nie wpadl a to dziura a to skarpa i kaluze.... zalatwil sie polazil i wrocilismy do domu najpierw Hexa, ktora zostala zamknieta a pozniej ja z Borysem wyszlismy z Borysem na balkon, wykapalam go na sucho, polalam frontline'm i dalam jesc zamknelam go w kennelu zeby pokazac mu kota, nie zdazylam nawet, przyszla Hexa i Borys rzucil sie do krat jak dzikus zabrałam Hexę, kota i zielonego TZ:roll: teraz my w jedym pokoju a Borys spi na materacu w klatce - jest cichy i spokojny, mam wrazenie, ze jak sie oswoi z nowym miejscem wszystko bedzie ok Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 wg mnie Borys jest mlodszy niz mowili w schronie reaguje na komendy : stoj, siad, lezec jutro rano ide z nim na pobranie krwi i pierwsze badania, zaraz Wam pokaze foty pies jest masakrycznie chudy,moja Hex, ktora ma normalna budowe wyglada przy nim jak spaslak jakis, wszystkie kosci na wierzchu plus wielki leb Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 umarlam..............potrzebuje resuscytacji serca:(:(:( PS reaguje tez na "hop" Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kurcze .....no mam nadzieje ze się wsio poukłada jak należy :razz::razz:....kwestia czasu i poznania was wszystkich Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Borys jest koszmarnie chudy, tego nie widac na fotkach bo jest ciemny ale wyglada tak samo prawie jak Zuza chude wielkie psisko z olbrzymim lbem, anatomii mozna sie uczyc Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 chudzinka? szkielecik:( powiedziano mi dzis ze on je tylko sucha karme (w schronie psy dostaja gotowane) a gotowanego nie chcial jesc wogole... Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 pies jest totalnie wychudzony, tylko leb wielki mu zostal probje wydostac sie z klatki, ona jest troche przymala dla niego Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']chudzinka? szkielecik:( powiedziano mi dzis ze on je tylko sucha karme (w schronie psy dostaja gotowane) a gotowanego nie chcial jesc wogole... :shake::shake::shake:masakra ...... kurcze to nie mogli dawać cholera suchej ...lepiej patrzeć jak pies marnieje w oczach :shake: ale i tak dobrze jak gotowane dostają a nie chleb moczony w wodzie :razz: wiesz na Jastrzębskim wątku doszło swego czasu do ciężkiej obrazy ......jedna Pani:diabloti: stwierdziła ze tam psy chudną .....z depresji :angryy:....a nie z niedojedzenia :cool1: i My zostałyśmy Te głupie :cool1: Quote
Tola Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ciesze sie ze Borys dojechał i ze wszyscy cali i zdrowi:cool3: Chudy to on jest strasznie:-( Cały czas mam nadziehje, ze cokolwiek widzi... Quote
Recommended Posts