mariee Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja nadal uwazam ,ze Borys nie powinien mieszkac w bloku, gdzie codziennie kreci sie duzo osob. GB poznala juz Borysa i wie najlepiej jak to jest , rozsadne byloby jej posluchac! GB mozesz przeslac wynik badan Borysa? co z karma, bo z tego co wiem mial byc karminy ta ktora dotychczas? Quote
kela Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Kochany Borysku!!!- Hooop!!! do góry- może zaiteresujesz kogoś swoim losem??!! i zechce Cię pokochać na zawsze!!!!!! Quote
GameBoy Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 o karmie pisalam na FM karma zostala zle zaadresowana i TZ nie zostala wydana, pozniej Ada( nadajaca karme) zmienila dane ale TZ nie zdazyl jej odebrac, wiec ona jest u Ady Mariee nie ma mnie w Wawie nie mam Ci jak ich wyslac, jestem z siostra w sanatorium nad morzem, powinnam byc dzis w nocy w Wawie do poniedzialku podaj mi prosze adres do wysylki na PW poprosze TZ zeby to zalatwil bywam rzadko na dogo bo mam wazne sprawy rodzinno- zdrowotne ale u mnie dom dla Borysa jest aktualny nawet jak sie nie odzywam za czesto Quote
GameBoy Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 mariee napisał(a):Ok, podam na PW dostalam, dzieki, postaram sie zalatwic to jak najszybciej ale prosze o wyrozumialosc, mam srednio ciekawa sytucje Quote
GameBoy Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 joanka napisał(a):GB trzymam kciuki za twoje sprawy. dziekuje serdecznie, przyda sie bardzo czy ktos ma doswiadczenie - chce zamowic 2 kojce takie jak klatka z budami w srodku, z jaka podloga i jaki rozmiar bedzie dobry na duuuuzego psa? wiekszego niz Borek nawet ? :oops: Quote
kela Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 GB- czy nie dobrze byłoby pojechać osobiscie do producenta i zamówić to co potrzebujesz na miejscu uzgodnić, a nie zamawiać na tzw ,gębe,,? Widziałam reklamy producentów w pismach ,,Mój pies,, i ,,Mój przyjaciel pies,,, wejdzdo netu i spisz kontakty, albo czekaj do najbliższej w-skiej wystawy -pewnie bedą sie reklamowac...Na molosach w dziale ogłoszeń chyba też cos na ten temat jest... Pozdrawiam i zycze , aby wszystko sie ułożyło jak trzeba...!!!!!! Quote
GameBoy Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 juz TZ tak zrobil, wczoraj czy przedwczoraj to zalatwil - nie wiem dokladnie bo nie ma mnie tam, wiem tylko, ze zamowione, jak dotrze zrobie foty i pokaze Quote
Izabela124. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Z aukcji cegielkowej uzbieralo sie 120zl na jakie konto je przeslac? Quote
kela Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dobranoc Borysku- śpij dobrze i wyśnij jeszcze lepsze jutro!!! Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 straciłam was z subskrybcji :angryy: widzę że tu prace pełną parą ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Alu mialam dzis akcje w zamosciu wyciagania szczeniat w paskudnym stanie...poza tym mam goraczke a moj lekarz jak mnie zbadal to myslalam ze sie pod podloge zapadne tam mnie obrysowal za to ze w domu nie leze...ehhh ale co ja poradze ze ja czasu nie mam?:D Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']Alu mialam dzis akcje w zamosciu wyciagania szczeniat w paskudnym stanie...poza tym mam goraczke a moj lekarz jak mnie zbadal to myslalam ze sie pod podloge zapadne tam mnie obrysowal za to ze w domu nie leze...ehhh ale co ja poradze ze ja czasu nie mam?:D :glaszcze: bidulku ty mój .....i do wyra :diabloti:;) Quote
Izabela124. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='GameBoy']na konto kliniki IzaA jaki jest nr konta?:oops: Napisalam do tej Pani Agnieszki czy nadal chce adoptowac Borysa Odpisala: Witam, Milczałam, ponieważ moja sytuacja uległa zmianie. Bardzo mi przykro, ale okazało się, że na razie będzie to wykluczone w zw. z moją przeprowadzką. Toteż przepraszam za zawracanie głowy, nie chciałam powodować zamieszania. Pozdrawiam, Agnieszka Quote
kela Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Izabela 124- dzięki chociaż i za tą niepomyślna, ale wiadomość...- teraz dodatkowo po tym co się dzieje na molosach...- to musimy chyba zdwoić nasze starania o domek dla Boryska........ GB- ja mam nadzieję,że pomimo wszystko podtrzymasz swoje obietnice-co do Boryska- ludzie są tylko ludzmi-mają prawo do wyrażenia swoich opinii-bywa niestety,że czasmi niesłusznych, ale bynajmniej ja- apelowałam do wszystkich, aby nie ucierpiała na tym sprawa Boryska, bo on tu nie jest winny!!!Ja nadal wierzę w Twoje intencje i mam nadzieję,że jednak nie wycofasz się ze swojej propozycji, jeśli Borysek DS do lipca nie znajdzie... Quote
kela Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Lidka- kuruj się!!- szybkiego powrotu zdrówka Ci życzę, bo kto - jak nie Ty i mariee będziecie opiekować się naszym Boryskiem....?? Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Borys ma tam sztab ludzi ktorzy go rozpieszczaja;) Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :razz:kto ma kontakta z Funciaczkową bo nie wiem na jaki adres mam posłać jej książki :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 super dzieki wielkie:):):) wlasnie dobre pytanie...kto ma kontakt z Fur?????? zamartwiam sie juz o nią... padl mi telefon i poszlyyyy wszytskie telefony ...nie mam do niej nawet dimowego...nie mam jak zdobyc numeru...zaraz umre z nerwow przez nią:( Quote
furciaczek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wrocilam:multi::loveu: Moj dostawaca internetu polecial w kulki i bylam odcieta:angryy: Zaraz nadrobie wszystko... Sis zapodaj mi moj nr gg bo zapomnialam jaki mam:oops: Alu i GB czy doszly pieniazki?? Quote
Recommended Posts