joanka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Piękny pies i już coraz mniejszy szkieletorek. Quote
GameBoy Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 sorry za nieobecnosc ale do 5 maja net bede miala z doskoku na konto Borysa wplynelo 100 od Besta z FM 50 zlotych od Ask@ i ja mialam 25 w reku to wszystko zostalo dzis wplacone na konto Borysa w klinice Quote
Robaczek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja właśnie przelałam na konto kliniki te 403,26 od Mariany :) I jak tylko wpłynie mi pensja dorzucę coś od siebie :) Buziaki dla Borysa - pięknie wygląda - jak z kokardką a na zdjeciu :) Pozdrawiam, Kinga Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dzieki, dam znac jak dojdzie (ja sie dowiem jak zaksieguja na moja karte dopiero) no jak z kokardka wyszedl...prezencik:D chce ktos prezencik? Quote
joanka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No Barys, może maj będzie twoim szczęśliwym miesiącem. Szukaj pana! Quote
sacred PIRANHA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 fotek nie ma a wiesci...hmm podbil serca chyba wszytskich tam na miejscu juz...po prostu nie da sie w tym psie nie zakochac:):):) Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 To prawda, że jest kochany :loveu: Fakt, że spędziłam z nim mało czasu bo tylko na trasie Wawa - Lbn, ale już mi podbił serce ;) Quote
GameBoy Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Borysku hopaj po domek, po 5 ja tez dorzuce cos od siebie... Borek tesknimy za Toba Quote
rufusowa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kto pokocha ślepego Boryska? :-( u mnie na osiedlu jest prawie identyczny pies...taki łagodny i takie słodkie miny robi...jak na niego patrze, to ciągle mam przed oczami Boryska i mysle sobie ze on tez będzie szczęśliwy....jeśli go ktoś pokocha....:-( Quote
agata51 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Taki piękny, taki biedny. Chociaż dobrze, że w hoteliku a nie w schronie. Wytrzymaj, znajdziesz domek. Quote
kela Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Podobno Borek zaskarbia sobie serce u coraz to większej ilości przyjaciół!- to dobrze wrózy na przyszłość!!! Może szczeście się do niego uśmiechnie i znajdzie wreszcie kochający spokojny dom!!!! Narazie póki co, dobrze,że dzięki pomocy zaangazowanych osób może żyć i mieszkać w spokoju w hotelu, a nie w schronisku!! Żałuję,że mogę go odwiedzać jedynie wirtualnie, ale obiecałam i zrobię dalej co w mojej mocy, aby mu dalej w miarę swoich możliwości pomóc... Dobranoc piesku!- niech nowy dzień i miesiąc przyniosą ci radość i nadzieję!!! Quote
Tola Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Moze trzeba czasu; oby Borysek czekał jak najkrócej na własny dom... Quote
rufusowa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 szczęściara :evil_lol: mariee czekamy na wiesci i fotaski :loveu: Quote
Recommended Posts