mariee Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Borys przeniesiony do klatki bez wybiegu, wycial numer, podniosl jakims cudem klape na wybieg i znalazl sie po drugiej stronie, dobrze ze nic sie nie stalo, Taki z niego spryciarz . Leki przyjmuje bardzo ladnie, tuli sie ,nie ma zadnej reakcji lekowej, na spacerki jest wyprowadzany. Zdjecia poprosze to zrobia w klinice kiedy bedzie na spacerku. Quote
joanka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Facet chce na własną rękę szukać domku. Spokojnie stary, dziewczyny nad tym pracują! :razz::razz: Quote
Robaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 To ja, tak na pocieszenie, wkleje to co napisałam wczoraj - chyba na molosach :) "Mam dobrą wiadomość Borysek dostał wsparcie od pewnej miłej CC-fanki z zagranicy Ta osoba przelała na niego 100 funtów Pieniądze zostały przelane na moje konto w PayPal i właśnie wędrują na moje prywatne konto (nie ma innej możliwości wypłaty) jak tylko dojdą (ok. 5 dni roboczych) wysyłąm je dalej na konto kliniki/hotelu w którym jest Borys Transakcja przeliczania pieniędzy kosztowała nas 4,10 funta - wypłata na moje konto 5 zł. Pay Pal przeliczyło koszt funta na 4,257 zł. Czyli w chwili obecnej zostaje nam 403,26 i tyle też zostanie wysłane dla Borysa Z tego miejsca raz jeszcze chce podziękować darczyńcy Pieniądze te napewno pomogą Borysowi P.S. Darczyńca ma na imię Mariana i czyta nasze forum stąd dowiedziała się o Borysie " P.S. Czekamy na nowe foteczki Boryska :) Pozdrawiam, Kinga Quote
madziorna Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Robaczek']Borysek dostał wsparcie od pewnej miłej CC-fanki z zagranicy Ale super...! Dziękujemy w imieniu Boryska/Moruska... :laola: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :evil_lol: a ja już nie wiedziałam czy mam omamy bo wczoraj to czytałam a ja trąba na molosach byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Borysku , Borysku ;)....podbijasz serca :loveu: Quote
Ask@ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A to spryciarz z tego Borysa!!!Dobry zawodnik!!! Podbija serducha i oby jak najszybciej znalazł swoich nowych ukochanych opiekunów!!!! Quote
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Świetna wiadomość :multi: Borysek czyżby się szczęście uśmiechało :kciuki: Quote
Ziutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mariee napisał(a):Bylam u Borysa :p No to łopowiadaj :diabloti: Quote
mariee Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 pogadali my troche, pieszczoch z niego sliczny!.... robi kariere w klinice:loveu:, jutro moze beda fotki.:p Quote
Terhenetar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dziekujemy za wsparcie dla Boryska!!!:modla: Quote
Robaczek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Hop - Borysku - do góry :) :multi::multi::multi: Quote
Ask@ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No czekamy czekamy na zdjęcia Boryska:loveu::loveu::loveu:!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :razz::razz::razz::razz:czekam na fotaski :loveu: Quote
maciaszek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Na moje konto wpłynęło jeszcze 5 zł z Allegro Borysa. Przelałam je na konto GameBoy, bo tylko takie mam :). Quote
rufusowa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 przepiękny :loveu: zakochałam sie znowu :placz: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='mariee'] klik na zdjecie wow ale majstersztyk ;) a Borys wyglada jak z kokardką :evil_lol::evil_lol: AST też cudeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts