Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borys przeniesiony do klatki bez wybiegu, wycial numer, podniosl jakims cudem klape na wybieg i znalazl sie po drugiej stronie, dobrze ze nic sie nie stalo, Taki z niego spryciarz . Leki przyjmuje bardzo ladnie, tuli sie ,nie ma zadnej reakcji lekowej, na spacerki jest wyprowadzany.
Zdjecia poprosze to zrobia w klinice kiedy bedzie na spacerku.

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja, tak na pocieszenie, wkleje to co napisałam wczoraj - chyba na molosach :)

"Mam dobrą wiadomość

Borysek dostał wsparcie od pewnej miłej CC-fanki z zagranicy
Ta osoba przelała na niego 100 funtów

Pieniądze zostały przelane na moje konto w PayPal i właśnie wędrują na moje prywatne konto (nie ma innej możliwości wypłaty) jak tylko dojdą (ok. 5 dni roboczych) wysyłąm je dalej na konto kliniki/hotelu w którym jest Borys

Transakcja przeliczania pieniędzy kosztowała nas 4,10 funta - wypłata na moje konto 5 zł. Pay Pal przeliczyło koszt funta na 4,257 zł. Czyli w chwili obecnej zostaje nam 403,26 i tyle też zostanie wysłane dla Borysa

Z tego miejsca raz jeszcze chce podziękować darczyńcy
Pieniądze te napewno pomogą Borysowi

P.S. Darczyńca ma na imię Mariana i czyta nasze forum stąd dowiedziała się o Borysie

"

P.S. Czekamy na nowe foteczki Boryska :)

Pozdrawiam,
Kinga

Posted

:evil_lol: a ja już nie wiedziałam czy mam omamy bo wczoraj to czytałam a ja trąba na molosach byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj Borysku , Borysku ;)....podbijasz serca :loveu:

Posted

A to spryciarz z tego Borysa!!!Dobry zawodnik!!!
Podbija serducha i oby jak najszybciej znalazł swoich nowych ukochanych opiekunów!!!!