Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy czy moge odebrac juz swoja klatkę? Zalezy mia na czasie poniewaz bedzie potrzebna na majowy weekend. Ja po nia przyjade.

Napisałam tez na molosach do Ciebie ale wiem ze tu bywasz czesciej a naprawde do majówki czasu mamy mało.

Posted

juz dotarlam do domu
Borys vel Morus juz w swoim boksie, przeszedl dzielnie przez wizyte weterynaryjna, byl grzeczny spokojny (cos marudzil na poczatku przy innych psach ale dla sobie ew koncu spokoj;) )
oczywiscie beda regularne info co u niego lącznie z fotkami ...dzois w klinice juz fotek nie robilismy ale Selket robila jak zabierala go z Wawy wiec poczekajmy az wklei:)
ja zrobie mu w poniedzialek:)
Borys dostal najwiekszy mozliwy boks z wybiegiem na zewnatrz...3 razy dziennie ma zapewnione spacerki (z personelem hoteliku) plus te z odwiedzin (ja i maria)
hotel znajduje sie w klinice wiec wet jest 24 na dobe, pracownicy hotelu maja doswiadczenia z przeroznymi przypadkami (byl u nich poltora miesiaca moj shar pei agresor jakich malo) takze spokojnie sobie z nim poradza, maja podejscie i serce dla psow a to najwazniejsze przeciez:)
oczywiscie wasza pomoc bedzie caly czas potrzebna...utrzymanie w hoteliku kosztuje a poki nie znajdziemy DS Borys bedzie z nas kase ciagnal:)

Posted

Uprzejmie donoszę ;), iż część kasy z cegiełek (30,00 zł) wpłynęła na moje konto, cobym miała z czego pokryć Allegro. To, co zostało - 14,50 zł - przelałam właśnie na konto, które miałam podane, czyli do Ciebie GameBoy. To będzie wpłata od Katarzyny T. z Katowic.

Posted

LadyRebel napisał(a):
Hao halo czy GB jest wsród żywych??? muszę sie z nia skontaktowac w sprawie klatki. pilne!!!

a masz do niej numer tel?
zadzwonie do niej zeby sie z Toba skontaktowala (ona jest poza netem przez weekend)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a masz do niej numer tel?
zadzwonie do niej zeby sie z Toba skontaktowala (ona jest poza netem przez weekend)

tak mam do niej nr. ale nie odbiera telefonu :(

Posted

Niki-lidka napisał(a):
mordo Ty moja!!!!!!!!!!:):):)

To było do mnie? :eviltong:

Niki-lidka napisał(a):
ludzie pomozcie mi pomoc temu psu:(
Kurcze... kasy u mienia niet :(. Z bazarkami też kicha, kiepsko idą, poza tym muszę ciułać kasę na katowickie psiaki... Do bani :(.

Posted

a no do bani...ale przeciez do schroniska z powrotem go oddac nie moglismy...wiec poszedl na mnie do kliniki...mam juz tam Tinke, na ktorej juz mi rosnie minus:(
ale co ja poradze ze tyle psow potrzebuje pomocy...:(
dla Tinki udalo mise zalatwic DT, sciagam ją do Zamoscia i podaruje kolezance...dojdzie mi troszke obowiazkow bo zobowiazalam sie pomoc z opieka nad nią...no ale nie moge juz za nia dluzej w klinice placic, bo zwyczajnie nie mam skad wziac:(
w poniedzaielk jade do Boryska/Moruska...porobie fotki:)
moze ktos sie zauroczy....ktos kto bedzie mial mozliwosc go zabrac....

Posted

Trzymam kciuki za psa.
Nieustannie.
Piekny jest :loveu:
Po tym co przeszedł dom musi sie znalezc, mam nadzieję ze nad Boryskiem nadal czuwaja jego anioły

Posted

hop do góry, biedaku! jesteś nieszczęśniku z Waffki... zabrać cię nie mogę, ale jeśli jest szansa ci pomóc, to się postaram.

siostry dogomaniaczki co Wam potrzeba w związku z tą bidą???