Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może p.Tomek pokaże się sam na forum i opowie o swojej przygodzie z Boryskiem?... Pozdrawiamy p.Tomka i zapraszamy!!:multi:,życzymy cierpliwości i wyrozumiałości-cieszymy się ogromnie z pierwszych relacji-że jest OK!!!!
Borysku! - zdawaj egzamin celująco!!!:lol: i niech Twoje problemy skończą się na zawsze!!!!!!!:multi::multi:

Posted

Dawajcie dziewczyny fotki, bo jestem głodna informacji...:cool3::lol:!!!- Warszawa daleko....
Ja też chciałabym wiedzieć -jak z finansami Boryska?Jesli będzie wiadomo już napewno,że Borek zostaje u p.Tomka, a okaże się, że jest dług w hotelu do spłacenia- to zgodnie z wczesniejszą deklaracją- obiecuję wsparcie finansowe za jego pobyt w hotelu...

Posted

na koncie Lidka w klinice jest -148 zl . Ostatnia wplata 19 maja, byc moze ktos jeszcze wplacal i nie jest zaksiegowane. Lidka bedzie musiala zadzwonic po niedzieli i sprawdzic stan konta!

Posted

[quote name='mariee']na koncie Lidka w klinice jest -148 zl . Ostatnia wplata 19 maja, byc moze ktos jeszcze wplacal i nie jest zaksiegowane. Lidka bedzie musiala zadzwonic po niedzieli i sprawdzic stan konta!

ok czyli nie jest tak zle, czekamy teraz na Lidke i nowe fotki
p.Tomek obiecal mi dzis rano, ze w razie jakichkolwiek watpliwosci bedzie dzwonil

Posted

witajcie:)
jak juz wiecie jak na razie wszytsko oki:)
pozwole sobie wkleic czesc maila od Tomka:)
"zjedlismy juz kolacje bylismy na spacerze poznalismy mame a teraz lezymy polujemy na koty i domagamy sie pieszczot ogolnie jest wszystko ok koty i Borys musza
poprostu przyzwyczaic sie do siebie zaraz przyjedzie moja siostra ze szwagrem takze
Borys pozna juz cala rodzine :)"

nooo trzymamy kciuki dalej mocno mocno:)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
witajcie:)
jak juz wiecie jak na razie wszytsko oki:)
pozwole sobie wkleic czesc maila od Tomka:)
"zjedlismy juz kolacje bylismy na spacerze poznalismy mame a teraz lezymy polujemy na koty i domagamy sie pieszczot ogolnie jest wszystko ok koty i Borys musza
poprostu przyzwyczaic sie do siebie zaraz przyjedzie moja siostra ze szwagrem takze
Borys pozna juz cala rodzine :)"

nooo trzymamy kciuki dalej mocno mocno:)

od dwóch dni nic innego nie robie
jezeli Borys zostanie u p.Tomka adoptuje starego, gluchego kaukaza

Posted

mail jest wielce, wielce obiecujący!!:lol::multi:- marzyło mi się,aby panowie się zgrali!!!- tak podobnie jak jest u mnie...- ja jestem z Szonem większą cześć dnia,karmię go, przytulam i bronię jak narozrabia... , a on wpatrzony jest w mojego meża i bezgranicznie i bezkrytycznie - poprostu za nim przepada:cool3::lol:.
Borysku-już poprostu nie wiem...- co Ci życzyć!!!-masz ogromną szansę od losu- nie zmarnuj jej i zaskarb sobie serca tych wspaniałych ludzi, którzy zdecydowali się dać Ci kochajacy domek, serce i będą na reszte twojego zycia Twoimi oczami:lol::lol:

Posted

Nie wiem jak to się dzieje, ale niewidome psy świetnie się sprawdzają, trzymam kciuki za Borysa, dzis pojechał do domu Kiwi, wcześniej do super domu trafił Krecik z Zamoscia. Będzie dobrze, a koty... cóż koty doskonale sobie poradzą, bo w końcu one były czczone jako bogowie, a tylko ludzie o tym zapomnieli, one nie..,\.

Posted

Dajcie dziewczyny jeszcze więcej informacji o Borysku!!!!-jak spotkanie z resztą rodziny p. Tomka?-czy Borysek został dalej Boryskiem,czy może tak jak w hotelu-Morisem?Czy śa dalsze wiesci o współżyciu jego w domu z kotami?-nie piętrzą się problemy?Czy czegoś mu nie potrzeba?

Posted

jestem po dłuuuuuuugiej rozmowie z p. Tomkiem
są zachwyceni psem i Borys nimi na pewno tez
Borys jest spokojny, chodzi po mieszkaniu za p.Tomkiem, łasi się, domaga pieszczot, chce spać w łóżku
chodzi grzecznie na spacery, oczywiście na psy szczeka nadal ale p.Tomek mowi, ze radzi sobie z nim
cała noc podobno chodził po mieszkaniu, zwiedzał i pchał się do łóżek - Babci też
dobrał się do worka z karmą - na szczeście tylko 3 kilowego :cool1:
wczoraj byla siostra i szwagier, zadnych problemow

kot jeden siedzi na szafie, drugi w szafie, jeden nie chce zejsc - drugi wyjsc :oops:

Posted

To nadzieja coraz większa,że Borysek nareszcie znajdzie swoją przystań:lol::multi:!!!
Powiedz p.Tomkowi-że CC tak już mają w naturze,że uwielbiają ciepło ludzkiego ciała i wygodne ich łóżeczka;):cool3:!!!!!!!!!........