Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='furciaczek']Wrocilam:multi::loveu: Moj dostawaca internetu polecial w kulki i bylam odcieta:angryy: Zaraz nadrobie wszystko... Sis zapodaj mi moj nr gg bo zapomnialam jaki mam:oops: Alu i GB czy doszly pieniazki?? dojszły :loveu::multi: masz PW ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 wyslalm PW przyszlas w sam raz na moje odejscie, gratuluje wyczucia...to u nas rodzinne;) Quote
kela Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Lidka- wysłałam dla Boryska wczoraj do kliniki na Ciebie pieniążki- możesz sprawdzić i napisać, czy ok i czy doszły. Jeszcze jedno-chcemy jeszcze wysłać z W-wy karmę dla Boryska- czy możesz wskazać adres na jaki mam ją wysłać?ja- jak pisałam do mariee- wyślę hillsa j/d, ktorą podzieli się Szon;), a jak druga, to nie wiem.. Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 druga tak samo, mozna wyslac na adres kliniki tylko z dopiskiem tak jak przelew dzieki wielkie:) Quote
kela Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ok!- ale jaki adres...- bo wiem tylko,że Lubeskie cenrtum małych zwierząt... Furciaczku!- dobrze Cię widzieć!!!!Jak Twoja gromadka się miewa? Quote
kela Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dziękuję za adres!- ja karmę wyślę jeszcze w tym tygodniu, ale tez podałam jeszcze innym zainteresowanym osobom i pewnie tez wkrótce przyjdzie...!!!! Wieczorową pora pozdrawiam Boryska!!!!!! Quote
furciaczek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 kela napisał(a):Ok!- ale jaki adres...- bo wiem tylko,że Lubeskie cenrtum małych zwierząt... Furciaczku!- dobrze Cię widzieć!!!!Jak Twoja gromadka się miewa? Ciesze sie ze Ci widze:loveu: Dziekuje, psy i koty zdrowe i szczesliwe:p Czy Borys ma w chwili obecnej allegro?? Quote
oktawia6 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ciekawe jak Borys się zaaklimatyzował w hoteliku:lol: Quote
kela Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witaj Borysku dziś!- może usmiechnie się do ciebie szczescie i ktoś cię pokocha i zabierze...!!!! Dziewczyny pisały,że Borysek ma się dobrze, a po niedzieli mają być jego fotki.... Quote
rufusowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 a u mnie na osiedlu jest taki cielaczek jak Borys :loveu: normalnie jest przecudowny...wyjdzie na spacer i siedzi....obserwuje....a jak sie znajdzie ktos do zabawy to pierwszy leci :p takie to słodkie, pocieszne i cielakowate :evil_lol: i ciągle trawe zajada :evil_lol: mam nadzieje, ze ktos doceni wspaniałe walory tego psa i będzie on najszczęśliwszym psem aż do końca swoich dni:multi: Quote
madziorna Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 rufusowa napisał(a):mam nadzieje, ze ktos doceni wspaniałe walory tego psa i będzie on najszczęśliwszym psem aż do końca swoich dni:multi: I tego mu życzę z całego serca :kciuki: Quote
mariee Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Wynik Badania Borysa http://img178.imageshack.us/img178/1879/pulpitzb8.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Borysek wczoraj trafil na intensywna terapie... mial potworna biegunke i wymioty...zrobiono mu badania, wyniki sa oki (za chwile wklei mariee) dostal leki i juz jest w porzadku ale nadal jest na obserwacji suma wplywow na konto boryska na dzuen 12 maja to 1008zl Quote
kela Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ojej!- co za wieści!!!!:shake:- ale przynajmniej dobrze,że jest już z nim lepiej!!! Borysku!- trzymaj się, a my trzymamy kciuki za Ciebie!!!!! Lidka- mam prośbę- zamówiłam karmę, jeśli teraz nie będzie potrzebna- to daj znać kiedy i czy można będzie mu za jakiś czas przesłać ,,mojego,, Hillsa j/d - on jest weterynaryjny specjalnie na stawy... Jeśli moje pieniązki doszly poprawnie, to za jakiś czas postaram się znowu zasilić boryskowe konto..... Quote
furciaczek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 rufusowa napisał(a):a u mnie na osiedlu jest taki cielaczek jak Borys :loveu: normalnie jest przecudowny...wyjdzie na spacer i siedzi....obserwuje....a jak sie znajdzie ktos do zabawy to pierwszy leci :p takie to słodkie, pocieszne i cielakowate :evil_lol: i ciągle trawe zajada :evil_lol: Wychodzenie z CC na spacer bardzo zblizone jest do pasienia krow i koz:evil_lol: Mam nadzieje ze Borysek szybko dojdzie do siebie:loveu: Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mariee napisał(a): Wynik Badania Borysa http://img178.imageshack.us/img178/1879/pulpitzb8.jpg niedobry wynik:shake: Quote
Ask@ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Straszne wieści :( Ale dobrze że ma tam dobrą opieke i cud dziewczyny które dbaja o niego!!!! Zdrowiej kochaiutki:calus: Quote
mariee Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Borys czuje sie lepiej, nie ma od wczoraj wymiotow i bieguni, jest na karmie Best Choice Sensitive. Od poniedzialku bardzo schudl, miejmy nadzieje ze kryzys minal i szybko nadrobi. Doba za Borysa w hotelu 24 zl. Nie wiem co sie dzieje, ale nie moge pisac na molsach, pisze mi,ze nie mam uprawnien. Quote
kela Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mariee- dzięki za lepsze wieści o Borysku!!!- co w takim razie z karmą dla niego?, czy na tej co piszesz będzie teraz dłużej...bo ja zamówiłam dla siebie Hillsa i chciałam się podzielić- to też weterynaryjna, tyle,że wzmacniająca stawy.. Napisz coś więcej- jak się czuje,bo jeśli bidulek schudł, to czy ma siły po tych przejsciach zdrowotnych?Napisz proszę jak się teraz tam na miejcu zachowuje w stosunku do innych zwierząt i ludzi, jak było i jest obecnie z jego zachowaniem, czy daje wokól siebie bezproblemowo coś robić? Czy na molosach wogóle nie mozesz pisać, czy chodzi Ci o privy-bo jeśli o privy- to tam dopiero mozesz je pisać i dostawać po ok. 100 postach napisanych na forum i dlatego wyskakuje Ci,że nie masz uprawnień-jest inaczej niż tu na dogo, bo privy można pisać zaraz po zarejestowaniu.. Quote
rufusowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 furciaczek napisał(a):Wychodzenie z CC na spacer bardzo zblizone jest do pasienia krow i koz:evil_lol: Mam nadzieje ze Borysek szybko dojdzie do siebie:loveu: takie miałam wrażenie ale nie chciałam nikogo urazić :diabloti: mnie osobiście bardzo to rozczula :evil_lol: Trzymaj sie Borysku!!!! Quote
Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam kciuki za Borysa. Wracaj chłopcze do zdrowia. Quote
Recommended Posts