Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki wielkie za reakcje :loveu: i o cierpliwosc prosze

Karolina, z pewnoscia podpowie jak sie pojawi choc pojawia sie rzadko bo stan zdrowotny i brak stalego dostepu do internetu ja ograniczaja.

Posted

masienka bardzo Tobie dziękuję za pomoc :) Jestem bardzo wdzięczna...

mrowa23 z r. Rataje to jest kawałek, trzeba dojechać do Sródki i stamtąd kilka przystanków autobusem 70, 73 lub 85.

Na razie dzieci sąsiadki biorą go czasem na spacerek i krótkie zabawy, ale i z tego jestem bardzo zadowolona i troszkę mi lżej przez to.. :)

Posted

masienka napisał(a):
np. Fuks - prosba o pomoc w ogloszeniach i allegro.

podaj poza tym gdzie dokladnie mieszkasz i jaka to dzielnica. Moze jakis dogomaniak mieszka w okolicy i moglby z Fuksiem czasem na spacerek wyskoczyc.

Czy ma już allegro? Mogę zrobić :lol: tylko jakie podać namiary, bo przeczytałam na poprzedniej stronie, że zostały pomyłkowo skasowane:-(

Posted

paros już piszę na priva numer telefonu i bardzo dziekuję za zainteresowanie :) Tracę nadzieję na domek :( a sytuacja u mnie robi się nieciekawa :( :(

Posted

mmoze plakaty i po miescie rozwiesic czy to u wetow... ja chetnie w przyszlym tygodniu pojde ale nei mam drukarki zeby wydrukowac...

allegro to podstawa w dzisiejszym swiecie jak bylby wzor moge powrzucac na inne portale ale to w przyszlym tygodniu bo jutro wyjezdzam...

Posted

Teraz przez od kilku dni jestem u mamy i wkrótce zamieszczone zostaną ogłoszenia w tej okolicy. Tez niestety nie mam gdzie drukować, ale coś wymyślę mam nadzieję... Choć z tą nadzieją to u mnie coraz gorzej- brakuje mi sił na opiekę nad tym małym urwisem :-o

Posted

alicja77 napisał(a):
Teraz przez od kilku dni jestem u mamy i wkrótce zamieszczone zostaną ogłoszenia w tej okolicy. Tez niestety nie mam gdzie drukować, ale coś wymyślę mam nadzieję... Choć z tą nadzieją to u mnie coraz gorzej- brakuje mi sił na opiekę nad tym małym urwisem :-o

Trzymaj się i nie trać nadziei ogłosimy malucha :lol:
PW odebrałam ale do ogłoszeń przydałby się też mail :cool3:

A plakaciki macie czy zrobić i tu wstawić do ściągnięcia :roll:

Posted

paros Bardzo dziękuję za pomoc :) Dzwonił już 1 pan i ma się zastanowić i oddzwonić, więc czekam...
Czy jest mozliwe zmienienie w ogłoszeniu że Fuks ma około 8 miesięcy a nie 4 ? Przepraszam, że teraz to piszę, ale może da się coś z tym jeszcze zrobić.

Posted

[quote name='alicja77']paros Bardzo dziękuję za pomoc :) Dzwonił już 1 pan i ma się zastanowić i oddzwonić, więc czekam...
Czy jest mozliwe zmienienie w ogłoszeniu że Fuks ma około 8 miesięcy a nie 4 ? Przepraszam, że teraz to piszę, ale może da się coś z tym jeszcze zrobić.

Poprawiłam, to żaden problem :lol:
To czekamy i trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wszystko wskazuje na to, że Fuks zostaje u mnie razem z Fraszką, nie jest lekko oj nie jest, ale może tak miało być :) Dziekuję Wszystkim za pomoc ! :) Mam teraz 2 psy, 2 króliki a w listopadzie spodziewam się Synusia :) Trzymajcie kciuki za całą gromadkę ! :)Pozdrawiam :)