mrowa23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 gdzie jest ul glowna ? edit: juz wiem.... jak nikt z blizszych rejonow sie nei znajdzie moge czaami wpasc i zbarac go na spacer co z ronda rataje tam jedzie? Quote
masienka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dzieki wielkie za reakcje :loveu: i o cierpliwosc prosze Karolina, z pewnoscia podpowie jak sie pojawi choc pojawia sie rzadko bo stan zdrowotny i brak stalego dostepu do internetu ja ograniczaja. Quote
alicja77 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 masienka bardzo Tobie dziękuję za pomoc :) Jestem bardzo wdzięczna... mrowa23 z r. Rataje to jest kawałek, trzeba dojechać do Sródki i stamtąd kilka przystanków autobusem 70, 73 lub 85. Na razie dzieci sąsiadki biorą go czasem na spacerek i krótkie zabawy, ale i z tego jestem bardzo zadowolona i troszkę mi lżej przez to.. :) Quote
alicja77 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 FUKSIK się pięknie przypomina Wszystkim !!! :) Quote
paros Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 masienka napisał(a):np. Fuks - prosba o pomoc w ogloszeniach i allegro. podaj poza tym gdzie dokladnie mieszkasz i jaka to dzielnica. Moze jakis dogomaniak mieszka w okolicy i moglby z Fuksiem czasem na spacerek wyskoczyc. Czy ma już allegro? Mogę zrobić :lol: tylko jakie podać namiary, bo przeczytałam na poprzedniej stronie, że zostały pomyłkowo skasowane:-( Quote
alicja77 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 paros już piszę na priva numer telefonu i bardzo dziekuję za zainteresowanie :) Tracę nadzieję na domek :( a sytuacja u mnie robi się nieciekawa :( :( Quote
mrowa23 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mmoze plakaty i po miescie rozwiesic czy to u wetow... ja chetnie w przyszlym tygodniu pojde ale nei mam drukarki zeby wydrukowac... allegro to podstawa w dzisiejszym swiecie jak bylby wzor moge powrzucac na inne portale ale to w przyszlym tygodniu bo jutro wyjezdzam... Quote
alicja77 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Teraz przez od kilku dni jestem u mamy i wkrótce zamieszczone zostaną ogłoszenia w tej okolicy. Tez niestety nie mam gdzie drukować, ale coś wymyślę mam nadzieję... Choć z tą nadzieją to u mnie coraz gorzej- brakuje mi sił na opiekę nad tym małym urwisem :-o Quote
paros Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 alicja77 napisał(a):Teraz przez od kilku dni jestem u mamy i wkrótce zamieszczone zostaną ogłoszenia w tej okolicy. Tez niestety nie mam gdzie drukować, ale coś wymyślę mam nadzieję... Choć z tą nadzieją to u mnie coraz gorzej- brakuje mi sił na opiekę nad tym małym urwisem :-o Trzymaj się i nie trać nadziei ogłosimy malucha :lol: PW odebrałam ale do ogłoszeń przydałby się też mail :cool3: A plakaciki macie czy zrobić i tu wstawić do ściągnięcia :roll: Quote
mrowa23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 plakatow nie mamy ja szukam znajomego ktorego drukarki nie wykorzystalam na dobre juz ;P Quote
paros Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fuks ma allegro :multi: http://www.allegro.pl/item382508992.html Quote
alicja77 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 paros Bardzo dziękuję za pomoc :) Dzwonił już 1 pan i ma się zastanowić i oddzwonić, więc czekam... Czy jest mozliwe zmienienie w ogłoszeniu że Fuks ma około 8 miesięcy a nie 4 ? Przepraszam, że teraz to piszę, ale może da się coś z tym jeszcze zrobić. Quote
paros Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='alicja77']paros Bardzo dziękuję za pomoc :) Dzwonił już 1 pan i ma się zastanowić i oddzwonić, więc czekam... Czy jest mozliwe zmienienie w ogłoszeniu że Fuks ma około 8 miesięcy a nie 4 ? Przepraszam, że teraz to piszę, ale może da się coś z tym jeszcze zrobić. Poprawiłam, to żaden problem :lol: To czekamy i trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
masienka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 w gore kochanie, w gore... az dziwne, ze nikt nie chce takiego maluszka :shake: mam nadzieje, ze jakos sobie radzicie z tymczasowa pancia... Quote
paros Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Czy Fuksik ma swój domek? :roll: czy ponowić ogłoszenia Quote
alicja77 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wszystko wskazuje na to, że Fuks zostaje u mnie razem z Fraszką, nie jest lekko oj nie jest, ale może tak miało być :) Dziekuję Wszystkim za pomoc ! :) Mam teraz 2 psy, 2 króliki a w listopadzie spodziewam się Synusia :) Trzymajcie kciuki za całą gromadkę ! :)Pozdrawiam :) Quote
masienka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 kciuki oczywiscie sciskamy mocno :loveu::loveu: czyli zdejmowac ogloszenia? Quote
nika28 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 alicja77 napisał(a):Tak, można zdjąć ogłoszenia :) I zmienić tytuł wątku :loveu: Quote
Recommended Posts