Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały, śliczny piesek poszukuje dobrego kochającego domku....

Mam 4 miesiące, mój Pan wyrzucił mnie z domku, ponieważ mu się znudziłem i nie miał dla mnie czasu

Posted

ale malenstwo sliczne:loveu:

Alicja, czy maluch ma gdzie na razie przeczekac do czasu znalezienia nowego domku?
Napisz o nim cos wiecej, ze zdjec wyglada na to, ze raczej wiekszym psiakiem bedzie. Jaki jest, jak sie zachowuje, czy umie zostawac sam i czy utrzymuje czystosc w domu. Jak najwiecej info potrzebne.:razz:

Posted

Witam, jestem siostrą Alicji:lol:
Piesio jest tymczasowo u mnie, jednak jak napisała Alicja nie mogę mu w obecnych warunkach i sytuacji zapewnić stałego domku. Sytuację utrudniają moje 2 luzem biegające króliki, które i tak są juz nieźle zestresowane.
FUKS - bo tak go nazwałam, zdaniem byłego "właściciela" jest mixem labradora i boksera, choć dla mnie nie ma za dużo ani z tego ani z drugiego. Według weterynarza ma około 6 miesięcy, według chłopca który go porzucił ma niecałe 4 miesiące. Wet ocenił, że niewiele urośnie już, na razie trudno mi to ocenić :-o
Piesio jest bardzo czysty, nie załatwia się w domu, w chwili obecnej rozpiera go już energia, bo do wczoraj był raczej grzeczny, co pewnie związane było z bolącą łapką- miał wczoraj usuwanego pazurka i dostaje antybiotyk (jutro jedziemy do kontroli). Dzis już nieźle wariował, bardzo go ciągnie do dzieci i generalnie jest bardzooo towarzyski- nie cierpi być sam, boi się większych psów.
Dowiem się ( o ile się dodzwonię do tego chłopca) czy był szczepiony i odrobaczony.

Pozdrawiam

Karolina

Posted

Najnowsze wiadomości odnośnie Fuksa- piesio został wzięty ze schroniska w wieku 6 tygodni, mam już jego książeczkę zdrowia. Jego tymczasowy pobyt u mnie jest jego 3 domkiem w ciągu zaledwie 4 miesięcy życia.

Fuksio szuko domku, jest przekochanym psiakiem, uwilebia się przytulać, ma smutne oczka, czeka na kochający domek...

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1249994_wesoly_czteromiesieczny_pechowiec_szuka.html

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25280

http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1755175&cid=170

http://www.eoferty.com.pl/id74946.html

To takie portale, na ktorych najwieksza ogladalnosc. Jeszcze allegro by sie przydalo ale nie mam konta:shake: Moze ktos pomoze. Dobrze byloby tez plakaty porozwieszac u wetow, na slupach, w sklepach zoo.

Narobilam bigosu:oops: i skasowalam przez przypadek Twoj numer. Dalam na razie kontakt do mnie ale jak tylko podeslesz mi znowu numer i moze maila to pozmieniam

• 2 weeks later...
Posted

Piesek nie może u mnie zostać:( Pomóżcie szukac domku, nie jestem w stanie się nim zajmować ze względu na sytuację zdrowotną :( Bardzo pilne !!!!
Fuks szuka domku !!!!

Posted

np. Fuks - prosba o pomoc w ogloszeniach i allegro.

podaj poza tym gdzie dokladnie mieszkasz i jaka to dzielnica. Moze jakis dogomaniak mieszka w okolicy i moglby z Fuksiem czasem na spacerek wyskoczyc.

Posted

Prośba do Dogomaniaków z Poznania, w szczególności do osób mieszkających w okolicach ul. Głównej- może znajdzie się ktoś, kto weźmie czasem Fuksa na dłuższy spacerek, ja niestety nie mogę mu tego zapewnić- jestem w ciąży, która jest zagrożona i muszę dużo leżeć, bardzo Was proszę o pomoc. Jesli ktos taki się znajdzie, będę ogromnie wdzięczna :)

Posted

powysylalam pw z prosba o pomoc do dogomaniakow z Poznania wyszukanych przez mape pomocy dogo, ktorzy deklarowali pomoc w spacerach w podobnych przypadkach ;) moze ktores z nich mieszka w okolicy