alicja77 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Mały, śliczny piesek poszukuje dobrego kochającego domku.... Mam 4 miesiące, mój Pan wyrzucił mnie z domku, ponieważ mu się znudziłem i nie miał dla mnie czasu Quote
jola od jadzi Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Biedaku...Piękny jesteś, do tego młodziutki,wracaj na pierwsze miejsce, niech Cię wszyscy zobaczą! Quote
masienka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ale malenstwo sliczne:loveu: Alicja, czy maluch ma gdzie na razie przeczekac do czasu znalezienia nowego domku? Napisz o nim cos wiecej, ze zdjec wyglada na to, ze raczej wiekszym psiakiem bedzie. Jaki jest, jak sie zachowuje, czy umie zostawac sam i czy utrzymuje czystosc w domu. Jak najwiecej info potrzebne.:razz: Quote
alicja77 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witam, jestem siostrą Alicji:lol: Piesio jest tymczasowo u mnie, jednak jak napisała Alicja nie mogę mu w obecnych warunkach i sytuacji zapewnić stałego domku. Sytuację utrudniają moje 2 luzem biegające króliki, które i tak są juz nieźle zestresowane. FUKS - bo tak go nazwałam, zdaniem byłego "właściciela" jest mixem labradora i boksera, choć dla mnie nie ma za dużo ani z tego ani z drugiego. Według weterynarza ma około 6 miesięcy, według chłopca który go porzucił ma niecałe 4 miesiące. Wet ocenił, że niewiele urośnie już, na razie trudno mi to ocenić :-o Piesio jest bardzo czysty, nie załatwia się w domu, w chwili obecnej rozpiera go już energia, bo do wczoraj był raczej grzeczny, co pewnie związane było z bolącą łapką- miał wczoraj usuwanego pazurka i dostaje antybiotyk (jutro jedziemy do kontroli). Dzis już nieźle wariował, bardzo go ciągnie do dzieci i generalnie jest bardzooo towarzyski- nie cierpi być sam, boi się większych psów. Dowiem się ( o ile się dodzwonię do tego chłopca) czy był szczepiony i odrobaczony. Pozdrawiam Karolina Quote
alicja77 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Najnowsze wiadomości odnośnie Fuksa- piesio został wzięty ze schroniska w wieku 6 tygodni, mam już jego książeczkę zdrowia. Jego tymczasowy pobyt u mnie jest jego 3 domkiem w ciągu zaledwie 4 miesięcy życia. Fuksio szuko domku, jest przekochanym psiakiem, uwilebia się przytulać, ma smutne oczka, czeka na kochający domek... Quote
masienka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Karolinko, kontakt do ogloszen jeszcze potrzebny szybciutko ;) i dobrze by bylo zmienic tytul bo ten jest malomowiacy ;) Quote
alicja77 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Napisałam na priva numer telefonu :) Quote
alicja77 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nikt się nie intersuje biednym Fuksikiem :( a on nadal szuka domku!!! Quote
nika28 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Prześliczny szczeniaczek :loveu: :loveu: :loveu: Na pewno szybko znajdzie dom Quote
alicja77 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Nikt Cie nie chce śliczności kochane :( Szukaj domku Fuksio !!! Quote
masienka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 rany... przepraszam:oops::oops::oops: jestem tak zagoniona, ze zapominam komu mialam robic ogloszenia:oops: Quote
masienka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1249994_wesoly_czteromiesieczny_pechowiec_szuka.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25280 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1755175&cid=170 http://www.eoferty.com.pl/id74946.html To takie portale, na ktorych najwieksza ogladalnosc. Jeszcze allegro by sie przydalo ale nie mam konta:shake: Moze ktos pomoze. Dobrze byloby tez plakaty porozwieszac u wetow, na slupach, w sklepach zoo. Narobilam bigosu:oops: i skasowalam przez przypadek Twoj numer. Dalam na razie kontakt do mnie ale jak tylko podeslesz mi znowu numer i moze maila to pozmieniam Quote
alicja77 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Fuks nadal szuka domku i kogoś kto go pokocha :( halooo dlaczego nikt tu zagląda???? :( :( :( Quote
masienka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 nikt nie zaglada do maluszka?? Hej hop! On pilnie szuka domku! Quote
alicja77 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Piesek nie może u mnie zostać:( Pomóżcie szukac domku, nie jestem w stanie się nim zajmować ze względu na sytuację zdrowotną :( Bardzo pilne !!!! Fuks szuka domku !!!! Quote
masienka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Karolinko, zmien tytul, ze prosimy o ogloszenie na allegro. i w tekscie trzeba zmienic, ze to bardzo pilne Quote
alicja77 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 To jaki ma być ten tytuł ? Bo ja nie mam pojęcia :( Quote
masienka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 np. Fuks - prosba o pomoc w ogloszeniach i allegro. podaj poza tym gdzie dokladnie mieszkasz i jaka to dzielnica. Moze jakis dogomaniak mieszka w okolicy i moglby z Fuksiem czasem na spacerek wyskoczyc. Quote
alicja77 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Prośba do Dogomaniaków z Poznania, w szczególności do osób mieszkających w okolicach ul. Głównej- może znajdzie się ktoś, kto weźmie czasem Fuksa na dłuższy spacerek, ja niestety nie mogę mu tego zapewnić- jestem w ciąży, która jest zagrożona i muszę dużo leżeć, bardzo Was proszę o pomoc. Jesli ktos taki się znajdzie, będę ogromnie wdzięczna :) Quote
alicja77 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 FUKS pięknie prosi o nowy,dobry,kochający domek !!!!! Quote
masienka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 powysylalam pw z prosba o pomoc do dogomaniakow z Poznania wyszukanych przez mape pomocy dogo, ktorzy deklarowali pomoc w spacerach w podobnych przypadkach ;) moze ktores z nich mieszka w okolicy Quote
Recommended Posts