kasia14 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zuza z najlepszym kolegą Korim - widziały się codziennie ;) Biegi za piłką - Zuza zawsze była pierwsza :evil_lol: Wspólna zabawa;) I biegi na plaży przy zachodzie słońca;) Tak szalejącej Zuzi jeszcze nie widziałam, ale padła mi bateria w aparacie więc więcej fotek nie będzie... Quote
kasia14 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 A tu Zuza z Kiką - 6 miesięczną przepiękną suczką :) Quote
ada_1994 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 śliczne zdjęcia:loveu: http://images36.fotosik.pl/4/d3de4a57171bf108med.jpg Czy Zuzia na tym zdjęciu lata?:cool3: Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 cudowne te zdjecia:) slicznie zuzia wyglada:D Quote
kasia14 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Dziękujemy :) Dzis Zuzia bedzie kompana ;) no i za jakiś miesiąc do fryzjera... Ada - pewnie że lata, a co ;) Quote
Cieplutkaa. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Kasiu tyle o Zuzi mi mówiłaś, a o jej wątku nie wspamniałaś!:mad: :evil_lol: Zuzka jest dużo piękniejsza, niż ją sobie wyobrażałam... Naprawdę cudowna sunia... i fotki piękne...! A na miejscu Zuzki to bym sie obraziła! Zupełnie jej Pańcia o jej wątku zapomniała! Zdjątek nie wstawia - ładnie to tak?:diabloti: Ale... możesz się zrekompensowac! Wygłaszcz ja dzisiaj porządnie ode mnie :razz: Quote
kasia14 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Dziękujemy Justyna, moja kochana zuzia wygłaskana:loveu: Specjalnie dla ciebie;) Zdjęcie sprzed jakiś 2, może 3 tygodni... Taka jestem piękna dama!:loveu: Ze śniegiem na pyszczku Quote
Cieplutkaa. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ojoj... Zuzia jest taka wspaniała! I jeszcze zdjecie z dedykacją dla mnie :loveu: CUDO!!! Nigdy nie sądziłam, ze tak mi się spodoba YORK!:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Prosimy o jakieś nowe foteczki śłicznej Zuzki.! ;) A ja miałam to szczęści poznac tę Ślicznotę.! Jest naprawdę przekochana i przesłodka.! :loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
dysia-u Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://images38.fotosik.pl/4/7a5f63904ade7bdcmed.jpg jaka odważna :loveu: zaglądamy do waszej galerii po raz pierwszy :lol: mówimy część Zuzi i jej Pańci:lol: Quote
kasia14 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Miło nam:) galeria dosyć zaniedbana, ponieważ nie mam za bardzo czasu wolnego, psy z PWP zabierają mi większość a to co zostanie wolę poświęcić jej w realu... Ale melduje, że wszystko ok :) Planujemy wybrać się na tor agillity, no ale zobaczymy czy nam się uda bo za tydzien wyjeżdzam, niestety bez mojej mysi:( W ciepłe dni cały czas siedzi na dworze i biega za piłką - to jest to, co kocha najbardziej, noo, moze poza kurczakiem :P Quote
Cieplutkaa. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. [SIZE=7]STO LAT :) Quote
Recommended Posts