truskawa144 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [LEFT]Spokojnie ciotka nie takie psy domy znajdywały i dobrze o tym wiesz:lol: Daj ludziom pooglądać i się zastanowić. Na pewno ktoś się zdecyduje na malucha. [/LEFT] Quote
florida_blue Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 mam nadzieje - dzisiaj mały był na spacerze z Renatą :D Powinien sie nazywac Toto jak pies Alicji z krainy czarów - bo takie toto małe, mniejsze od kota. Quote
malagos Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dobrze, ze to nie zima, ratlerki uwielbiają ciepło i spanie pod kołdrą. Quote
auraa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mój dzisiaj cały czas trząsł sie z zimna. Nosiłam go pod bluzą. A to maleństwo?:-( Quote
florida_blue Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a jego nikt nie nosił pod kurtką .... nie ma kto ... Quote
UeMka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dziewczyny do mnie pisze sporo osób w sprawie mojego tymczasowego ratlerka. Mały póki co jest u mnie i sie leczy więc postaram sie kierować do Was. Proszę tylko na PW numer gg, mail i telefon osoby która będzie udzielała informacji o maluszku. Tylko ostrzegam bo wiekszość zaczyna temat "czy piesek może mieć jeszcze dzieci" Ale trafiają sie też miłośnicy którzy chętnie się zaopiekują! Quote
florida_blue Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 moze byc tel do mnie 507 384 974 , moga pisać smsy, w pracy zwylke nie odbieram... piesek pewnie moze i dałby rade mieć dzieci ale nie powinien - wiemy dlaczego :] mail foranimals@foranimals.czest.pl Quote
florida_blue Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 wskakujemy .... mamy jescze 5 letniego pinczerka kopiowanego, czarny podpalany, ładny. Taki typowy pinczerek mini :) Quote
florida_blue Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 w poniedziałek dzwonili do mnie ludzie zainteresowani Dziadziusiem... Skarżyli sie, że nie moga sie dodzwonić do schroniska... Mam nadzieje ze jednak sie ddzwonili i zabiorą go do domu..... Quote
florida_blue Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 nie... a on za wszelką cenę stara się przelecieć ją... A że nie sięga :roll: no cóż, radzi sobie biedaczek jak umie :cool1: a podnieca sie tak, ze boje sie, żeby nie dostał jakiegoś zawału czy coś... Quote
Magda 007 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 florida_blue napisał(a):nie... a on za wszelką cenę stara się przelecieć ją... A że nie sięga :roll: no cóż, radzi sobie biedaczek jak umie :cool1: a podnieca sie tak, ze boje sie, żeby nie dostał jakiegoś zawału czy coś... No tak,chęci przeogromne,ale możliwości już chyba nie te...:cool3: Quote
florida_blue Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Mój mały jest już w domku docelowym :) Quote
florida_blue Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 ratlerek Dziadziuś został adoptowany ze schroniska, nie wiem przez kogo, taką informację dostałam, po prostu za którymś razem nie było go w melaminie ze szczeniakami... nie jestem w stanie udzielić więcej informacji na jego temat. Quote
Recommended Posts