Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny do mnie pisze sporo osób w sprawie mojego tymczasowego ratlerka. Mały póki co jest u mnie i sie leczy więc postaram sie kierować do Was. Proszę tylko na PW numer gg, mail i telefon osoby która będzie udzielała informacji o maluszku. Tylko ostrzegam bo wiekszość zaczyna temat "czy piesek może mieć jeszcze dzieci" Ale trafiają sie też miłośnicy którzy chętnie się zaopiekują!

• 2 weeks later...
Posted

w poniedziałek dzwonili do mnie ludzie zainteresowani Dziadziusiem... Skarżyli sie, że nie moga sie dodzwonić do schroniska... Mam nadzieje ze jednak sie ddzwonili i zabiorą go do domu.....

• 2 weeks later...
Posted

nie... a on za wszelką cenę stara się przelecieć ją... A że nie sięga :roll: no cóż, radzi sobie biedaczek jak umie :cool1: a podnieca sie tak, ze boje sie, żeby nie dostał jakiegoś zawału czy coś...

Posted

florida_blue napisał(a):
nie... a on za wszelką cenę stara się przelecieć ją... A że nie sięga :roll: no cóż, radzi sobie biedaczek jak umie :cool1: a podnieca sie tak, ze boje sie, żeby nie dostał jakiegoś zawału czy coś...

No tak,chęci przeogromne,ale możliwości już chyba nie te...:cool3:

• 1 year later...
Posted

ratlerek Dziadziuś został adoptowany ze schroniska, nie wiem przez kogo, taką informację dostałam, po prostu za którymś razem nie było go w melaminie ze szczeniakami... nie jestem w stanie udzielić więcej informacji na jego temat.