Kasia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak, matka już po sterylce...wciąż bezdomna na ulicy :-( Quote
Madzik77 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Za tydzien beda sciagane szwy jesli sama juz tego nie zrobila... :/ Nigdzie jej nie iwdze ;( Quote
Kasia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sunieczko pokaż się... Mam nadzieję, że sama sobie nie zaszkodziła :shake: Quote
Madzik77 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 widziałam ale tylko z okna chodzi smutna, ogon podkulony ale jak zobaczyla czlowieka to calkiems zybko do niego szla .. bo moze cos da do jedzienia... OLA jeszcze raz bardzo dizekuje! Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Madzik77 napisał(a): ale jak zobaczyla czlowieka to calkiems zybko do niego szla .. bo moze cos da do jedzienia... Czy to znaczy że ona chodzi głodna? Nikt jej nie dokarmia? Quote
Madzik77 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 nie wiem czy i kto ponoc pracownicy jej cos tam zawsze zuca... Quote
Madzik77 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Udalo mi sie obcykać mamuśke :) niedlugo wrzuce fotki sunia dizs nic nie jeadła jeszcze... ponoc dawali jej ale nic dzie nie chce moze boli ja... to dopiero pare dni po operacji a ona biedna an dworze i ciagle sytuacja wymusza od niej ruch... ;( Quote
Madzik77 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nasza mamuśka przezywana tu agatą (to nie ja wymyśliłam..) Sunia nie da sie pogąłskac obcym, od znajomych chetnie bierze smyranko Zawsze ma podwiniety ogon pod siebie... caly czas czuje sie niepewnie. Kiedy ktos obcy chce ja pogłaskać odsuwa sie, nie da sie zblizyc do siebie. Nigdy nie słyszałam by na kogoś zaszczekała czy zawarczała... Quote
ada_1994 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 taka ładna, ludzie są beznadziejni!!:angryy: Quote
magdyska25 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ........aż żal patrzeć......taka piękna sunia i nie ma domu........:shake: Quote
Kasia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ona jest naprawdę piękna :loveu: Troszke ogłoszeń i domek na pewno sie znajdzie. Kto moze pomóc ogłosić sunie??? PROSIMY! :modla: Quote
emilia2280 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kasia napisał(a):Tak, matka już po sterylce...wciąż bezdomna na ulicy :-( Dopiero zobaczylam wátek na czyims banerku i... co z mamusiá? czy ona ma lepiej tam, gdzie moze já ktos otruc czy przetrácic, czy moze w schronie z dziecmi daloby sié já oswoic? Quote
Madzik77 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 caly czs si ebije z myslami gdzi ema lepiej ale wydaje mi sie ze do czasu jak tak firma sie jeszcze nei zamkneła to ma wieksze szanse tu gdzi ejest niz w schronie. Tam zgine w tłumie wsrod innych bardziej natarczywych, ładniej proszących suniek Quote
Madzik77 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Widzicie je ogon? nigdy nie widzialam by miała choc odrobinke zadarty do gory.... zawsze jest opuszczony nisko... czasami nawet podwiniety pod spod w taki sposob ze gotyka szyi... ;( aaa i sunia nie jest dzika, ona tylko jest na maxa nieufna do obcych -musi miec zle wspomnienia- osoba ktore zna da sobie zrobic wszystko i czesto doprasza sie od nich smyrania we wtorek mam miec zdjete szwy czy ktos sie oruientuje kiedy moge wylac na nia te kropelki antypchelne i kleszczowe? bo tego dziadostwa duzo tam ... :( Chyba sterylka nie jest przeciwskazaniem? Quote
Recommended Posts