Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ala_94 napisał(a):
Prawda, szaleje!!! A dokąd mu się tak spieszyło???:p

Lubi się bawić w "dawaj piłeczke" wtedy musze go ganiać:evil_lol:, a jak się zmęcze to zwyczajnie mu ją rzucam:diabloti:

Ada no faktycznie zanim uda mi się zrobić mu zdjęcie w biegu muszę sie z 10 min pomęczyć, bo zawsze wychodzi tyłem albo jego kawałek:evil_lol:,

Posted

W sobotę byłam z Oskarem u babci, bawił się, szalał, niestety z Axelem bawił się z 5 min i nie zrobiłam im zdjęcia, bo podeptały pietruszkę:evil_lol:, ale za to mam zdjęcie jak się obwąch ują i jak Oskar bawi się sam lub ze mną zdjęcia:

ale mi dobrze...

Axel pobaw się ze mną!!!

Biegnę!!!

Czemu mi nie dasz pobiegać...już nie stłukę kolejnej lampy...:diabloti:

Posted

piękne zdjęcia bo piękny pies:loveu:

właśnie ciotka, tłumacz się ino szybko, czemuż to szanowny Oskar w kolczatce chodzi:-o :mad:

ps.Ada, Ala Anetka ( matko wszystkie na ''A'':evil_lol:) i kto tam jeszcze chce a może umówimy się na jakiś spacer gdzieś lub do kogoś na działke z naszymi kundlami:cool3:? Tylko coby mojej miniatury niestratowały...

Posted

chodzi bo jak miał taką obrożę nie kolczatkę to często się z niej zrywał:diabloti:. Z moją mamą to dalej jak idzie to się ciągnie:evil_lol:

Faktycznie dziewczyny musimy się umówić. Znam niedaleko takie fajne miejsce na polach, może się wybierzemy:cool3:

Posted

[quote name='pusia2405']Oskar na pokazie the best:loveu:
Ojoj dziękuję wszystkim:oops: Pańcia to niby mi mówi że się nadaje ale myślałem że to tylko tak z sympatii:evil_lol: teraz wiem że mówiła prawdę:roll:
Oskar

• 2 weeks later...
Posted

na razie tylko dwa, ale najpóźniej w piątek dam więcej. Oskar był dzisiaj na polach, ale byliśmy tylko pół h to stwierdziłam że nie warto brać aparatu i się z nim pobawie:evil_lol: ale w czwartek pójdziemy na dłużej to się zdjęć narobi.:eviltong: Ada, Kasia, Ala idzie któraś ze mną:cool3:. Zdjęcie jest jeszcze z podwórka u mojej babci,a drugie z domu:roll:

no chodź pobiegać:razz:

idziemy jeszcze na pola?:cool3:

Posted

siły to on ma:evil_lol:, jak biega to nie chce do domu isć mógłby tak cały dzień, ale pańcia nie ma siły, bo on chce żeby z nim biegać:diabloti:. Kochany jest to mój "malutki" kochany piesek:loveu:. Acctiually dziękujemy:oops:

Posted

wiecie, ja mam w domu malego psiaka, wiec tak sie przyzwyczaiłam do słowa ''mała'' że prowadze w schronie na spacer owczarkowatego psiaka i jest teks ''no co malutka'':evil_lol:

Bo przecież wszystkie psiaki są malutkie ;)

A Oskar piękny:loveu: