aneta_zyleta Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 fotki Oskara ;) wyczuwam jakiegos psa:roll: Quote
ala_94 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Prawda, szaleje!!! A dokąd mu się tak spieszyło???:p Quote
ada_1994 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jak zawsze śliczne fotki, Oskara chyba trudno jest uchwycić w obiektywie, tyle ma energii:razz: Quote
aneta_zyleta Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ala_94 napisał(a):Prawda, szaleje!!! A dokąd mu się tak spieszyło???:p Lubi się bawić w "dawaj piłeczke" wtedy musze go ganiać:evil_lol:, a jak się zmęcze to zwyczajnie mu ją rzucam:diabloti: Ada no faktycznie zanim uda mi się zrobić mu zdjęcie w biegu muszę sie z 10 min pomęczyć, bo zawsze wychodzi tyłem albo jego kawałek:evil_lol:, Quote
aneta_zyleta Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 W sobotę byłam z Oskarem u babci, bawił się, szalał, niestety z Axelem bawił się z 5 min i nie zrobiłam im zdjęcia, bo podeptały pietruszkę:evil_lol:, ale za to mam zdjęcie jak się obwąch ują i jak Oskar bawi się sam lub ze mną zdjęcia: ale mi dobrze... Axel pobaw się ze mną!!! Biegnę!!! Czemu mi nie dasz pobiegać...już nie stłukę kolejnej lampy...:diabloti: Quote
aneta_zyleta Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 No dalej baw się ze mną:cool3: A tu mi przypadkowo wyszedł jak na jakimś pokazie :roll: A tu się bawił z Axelem niestety on uciekł z obiektywu:evil_lol: i znów biegnę!:razz: Quote
aneta_zyleta Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 i ostatnie zdjęcie: ale mi się fajnie leży...no ale zaraz trzeba dalej biegać!:evil_lol: Quote
ada_1994 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 super zdjęcia :loveu: http://images33.fotosik.pl/273/376b777c59f2979emed.jpg chyba się nieco zmęczył:razz: Quote
ala_94 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Śliczne zdjęcia!!! Widzę, że zabawa była świetna...:p Quote
Tepes Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jaki szaleniec:D Fajnie się wymęczył z kolegą:) A czemu on nosi kolczatke????????? Quote
kasia14 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 piękne zdjęcia bo piękny pies:loveu: właśnie ciotka, tłumacz się ino szybko, czemuż to szanowny Oskar w kolczatce chodzi:-o :mad: ps.Ada, Ala Anetka ( matko wszystkie na ''A'':evil_lol:) i kto tam jeszcze chce a może umówimy się na jakiś spacer gdzieś lub do kogoś na działke z naszymi kundlami:cool3:? Tylko coby mojej miniatury niestratowały... Quote
aneta_zyleta Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 chodzi bo jak miał taką obrożę nie kolczatkę to często się z niej zrywał:diabloti:. Z moją mamą to dalej jak idzie to się ciągnie:evil_lol: Faktycznie dziewczyny musimy się umówić. Znam niedaleko takie fajne miejsce na polach, może się wybierzemy:cool3: Quote
aneta_zyleta Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='pusia2405']Oskar na pokazie the best:loveu: Ojoj dziękuję wszystkim:oops: Pańcia to niby mi mówi że się nadaje ale myślałem że to tylko tak z sympatii:evil_lol: teraz wiem że mówiła prawdę:roll: Oskar Quote
aneta_zyleta Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 dobrze, po weekendzie dam nowe foty;) Quote
aneta_zyleta Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 na razie tylko dwa, ale najpóźniej w piątek dam więcej. Oskar był dzisiaj na polach, ale byliśmy tylko pół h to stwierdziłam że nie warto brać aparatu i się z nim pobawie:evil_lol: ale w czwartek pójdziemy na dłużej to się zdjęć narobi.:eviltong: Ada, Kasia, Ala idzie któraś ze mną:cool3:. Zdjęcie jest jeszcze z podwórka u mojej babci,a drugie z domu:roll: no chodź pobiegać:razz: idziemy jeszcze na pola?:cool3: Quote
aneta_zyleta Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 siły to on ma:evil_lol:, jak biega to nie chce do domu isć mógłby tak cały dzień, ale pańcia nie ma siły, bo on chce żeby z nim biegać:diabloti:. Kochany jest to mój "malutki" kochany piesek:loveu:. Acctiually dziękujemy:oops: Quote
kasia14 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 wiecie, ja mam w domu malego psiaka, wiec tak sie przyzwyczaiłam do słowa ''mała'' że prowadze w schronie na spacer owczarkowatego psiaka i jest teks ''no co malutka'':evil_lol: Bo przecież wszystkie psiaki są malutkie ;) A Oskar piękny:loveu: Quote
Recommended Posts