Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja je PURINĘ DOG CHOW i jej bardzo smakuje. Jednak nie jest to główny posiłek... raczej tak do przegryzienia;)
Zawsze było mi wpajane że psiak powinien zjeśc porządne jedzonko. Bo chyba nic tak na prawdę nie zastąpi naturalnych witamin itp które znajdują się w kurczaku wołowince i warzywach:)

• 4 weeks later...
Posted

Ostatnio mojemu doziowi zaserwowałam mieszankę Puriny Pro Plan z Royal Caninem i strasznie mu zasmakowało, na tyle, że chcę całkowicie przejść na Purinę (nawet hodowca mi bardzo polecał tą karmę). Gdzieś coś mi się obiło o uszy, że w Purinie można zbierać kupony promocyjne i po uzbieraniu 5 takich dostaje się paczkę gratis. Czy ktoś coś wie więcej na ten temat? Czy kupon promocyjny to to, przy kodzie kreskowym? I czy kod też trzeba wycinać? Gdzie z tymi kuponami iść? Do sklepu czy wysłać pocztą do Puriny? I czy ta paczka gratis to 15kg? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi, bo tak to prawie co drugi miesiąc mielibyśmy te 15kg jednak gratis ;)

Posted

Baskaaa napisał(a):
Ostatnio mojemu doziowi zaserwowałam mieszankę Puriny Pro Plan z Royal Caninem i strasznie mu zasmakowało, na tyle, że chcę całkowicie przejść na Purinę (nawet hodowca mi bardzo polecał tą karmę). Gdzieś coś mi się obiło o uszy, że w Purinie można zbierać kupony promocyjne i po uzbieraniu 5 takich dostaje się paczkę gratis. Czy ktoś coś wie więcej na ten temat? Czy kupon promocyjny to to, przy kodzie kreskowym? I czy kod też trzeba wycinać? Gdzie z tymi kuponami iść? Do sklepu czy wysłać pocztą do Puriny? I czy ta paczka gratis to 15kg? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi, bo tak to prawie co drugi miesiąc mielibyśmy te 15kg jednak gratis ;)

Musisz zebrać 5 identycznych (czyli z tej samej wielkości opakowania, karma może być inna) kuponów (wycina się z opakowania). Jak zbierzesz 5 z 15-kilogramówek to dostajesz 15 kg.

Posted

ooo, właśnie, co z tymi kuponami? bo ja mam ich sporo :)

Baskaaa napisał(a):
Czy kupon promocyjny to to, przy kodzie kreskowym? I czy kod też trzeba wycinać? Gdzie z tymi kuponami iść? Do sklepu czy wysłać pocztą do Puriny? I czy ta paczka gratis to 15kg?

kupon, to taki mały kwadracik, na którym pisze waga i skrót od nazwy - np ja mam 15kg AT. Szukaj go na bokach paczki :) a z tego co wiem, to kodów nie trzeba.

Posted

Aten@, będę wdzięczna jak poinformujesz o odpowiedzi na forum :) Niestety kiedyś pisałam maila do Puriny w innej sprawie i do dziś odpowiedzi nie dostałam :/

• 6 months later...
Posted

Witam, wczoraj kupiłem tą karmę i mam małego pinczerka. Wczoraj skończył 12 tygodni i nie wiem ile dokładnie mam mu dawać karmy. Waży 1.4kg. Dzisiaj dałem mu 50g (według dawkowania na paczce od karmy), ale wydaje mi się, że to jest za dużo jak dla niego, bo po takiej ilości karmy robi mu się wielki brzuch i jakbym mu nie zabrał miski to by mu chyba pękł :) Z góry dzięki za podpowiedzi

Posted

Dawka na opakowaniu jest dawką całodniową. Takiemu malcowi trzeba to podzielić na przynajmniej 4 posiłki. Nawet dorosłego psa rzadko karmi się cała dawką na raz, często są to dwa posiłki.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

hmmm ja na próbę wzięłam 3 kg dog chow i je ze smakiem. wcześniej jadł eukanubę (aż wyczytałam o doświadczeniach:angryy:) potem zmieniłam na acanę - ale po 2 opakowaniach 3 kg przestała patrzeć na nią w ogóle:/ przypadkowo byłam u weta i natknęłam się na purinę, wzięłam na próbę i jak na razie smakuje- wyglada, że ok :)

• 1 month later...
Posted

Witam,
mam 12 letniego pieska chciałabym spróbowac z karmą purina pro plan tylko nie wiem która wybrać? Zaznacze że chciałabym mniejsze opakowanie takie 3 kg a z tego co widizalam senior jest w 15 kg paczkach :/ czy karma dla psów dorosłych byłaby dla niego odpowiednia?

Posted

ssylwia napisał(a):
Witam,
mam 12 letniego pieska chciałabym spróbowac z karmą purina pro plan tylko nie wiem która wybrać? Zaznacze że chciałabym mniejsze opakowanie takie 3 kg a z tego co widizalam senior jest w 15 kg paczkach :/ czy karma dla psów dorosłych byłaby dla niego odpowiednia?

Ja mojej dawałam adulta z jagnięciną i chyba z łososiem i było ok. Mam nadzieję, że w Krakowie na wystawie będą z Pro planem to dokupię.

• 3 weeks later...