Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wczoraj przelałam pieniążki z witrażykowego bazarku ;) Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę pomogą Stefankowi... Quote
ruda76 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Selket napisał(a):Wczoraj przelałam pieniążki z witrażykowego bazarku ;) Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę pomogą Stefankowi... Selket dziękujemy bardzo:loveu: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie ma za co :oops: Cieszę, że mogę chociaż tak pomóc :oops: Quote
doddy Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Nie zawstydzaj się. Naprawdę jesteśmy bardzo wdzięczni. Jutro jak znajdę chwilę to podjadę ze Stefciem do weta w celu pobrania zeskrobiny. W środę okulista. Więc za dwa dni będę wiedzieć na czym stoimy i czy Stefcio może się powoli pakować. Quote
Selket Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Miło mi :oops: Bo ja się tak wpakowałam do Was i chciałam pomagać, ale czasem mam wrażenie, że nie kcecie :oops: Może dlatego, że jesteście zaganiani i nie chce się Wam pisać ozdobnych tekstów? Chciałabym coś więcej dla astków czy bullków zrobić, ale nie wiem jak :niewiem: To trzymam kciuki za wizyty u wtea i, żeby wyniki były jak najlepsze, bo Stefanek zasługuje na zdrówko :kciuki: :kciuki: Quote
doddy Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Byłam ze Stefciem u Dr Garnarza. Oczy lepiej ale pełnego sukcesu nie ma. W prawym oku ciśnienie 22 w lewym 46. Zmniejszyło się o 10 ale nadal jest wysokie. Niestety operacja raczej musi się odbyć. Na razie dalej kuracja kropelkowa (do czasu usunięcia soczewki). Tak więc Stefcio przeprowadza się do Uli i niedługo przyjedzie w odwiedziny do Warszawy. Przy okazji operacji oczu, Dr usunie zbędny balast jajeczek i zostaną wydmuszki. Selket to nie jest tak, że nie chcemy pomocy. Bardzo chcemy! Prawda jest taka, że jesteśmy strasznie zaganiani - to fakt. Ale faktem jest też, że możemy być źle odbierani przez niektórych użytkowników dogomanii :oops: a to dlatego, że nie lubimy hopania tylko działania. Jakoś staramy się zgrać i zebrać do kupy w celu zrobienia czegoś. Pozyskiwania funduszy, a także przede wszystkim w ogłaszaniu psów. Bo powiem Ci, że jak ogłasza nas kilka osób to i dzwoniących jest więcej. Forum traktujemy jako źródło do wymiany informacji raczej a nie do ogłaszania. Quote
doddy Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Stefcio właśnie wyruszył w drogę ku lepszemu życiu. Zamieszka w Bialymstoku u boku hodowli DDB Wielki Duńczyk. Ula będzie na bieżąco informować co u nich. Niebawem także spotkamy się w Warszawie. Stefankowi się trafiło jak przysłowiowej kurze ziarno. Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Cieszkam się, cieszkam :multi: :multi: :multi: Quote
Tengusia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 doddy napisał(a):Stefcio właśnie wyruszył w drogę ku lepszemu życiu. Zamieszka w Bialymstoku u boku hodowli DDB Wielki Duńczyk. Ula będzie na bieżąco informować co u nich. Niebawem także spotkamy się w Warszawie. Stefankowi się trafiło jak przysłowiowej kurze ziarno. Doddy wirtualnie ale zawsze :Rose: Quote
doddy Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Powiem Wam, że jestem pod ogromnym wrażeniem jaką Ula jest ciepłą osobą i ile robi dla psów. Oby każdy hodowca jak i zwykły właściciel tak dbał o swoje psiaki (zresztą te bezdomne też, bo Ula i tym bezdomnym także pomaga). Bardzo się cieszę, że Stefanek tak fajnie trafil i oby każdy nasz psiak z fundacji miał taki raj. Quote
karolina1 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No wiadomości wspaniałe :multi: Odrazu po zobaczeniu tematu pojawił się uśmiech :p :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: Ma chłopaczek szczęście ;) Quote
ruda76 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Muszę pokazac Tz owi gdzie teraz mieszka nasz Bolus:loveu: Quote
doddy Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: Fundacja AST - tworzymy kalendarz pomagający psom typu bull Quote
doddy Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 U Stefanka Wielkiego wszystko dobrze :) Powiedziałabym, że nawet zbyt dobrze bo tyje i tyjeeee. Mam jego zdjęcia, ale MMS i nie mogę wstawić. :( Quote
Canaveral-staff Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 fajnie że trafił do takiego super domku ,czekamy na zdjęcia Quote
doddy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Udało mi się zgrać z telefonu fotki Stefcia Wielkiego od Uli: Quote
natalia_aa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Więcej ich matka nie miała... ;) Że one nie zgniotły jeszcze tego Stefana! Quote
doddy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Stefan to jest Stefcio Wielki, rządzi tym stadkiem z godnością jaką przystała na psa WIELKIEGO :) Quote
Recommended Posts