Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Pierwsze wieści z wytawy Canaveral-Staff VIGOR -oc.dosk.,lok. I :multi::multi::multi::multi:(niestety sędzia uznał ,że nie należy mu sie wycięstwo młodzieży-bez komentarza) lok.I,oc.dosk.,CWC,NPwR i chyba BOB ale nie jestem pewna MAGNETIC BOY Bulldożer:multi::multi::multi::multi: oczywiście czekamy na fotki Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Gratuluję Vigorowi-super, ale to z tym Zw. Mł. mnie rozwaliło! Dziwna sprawa...A kto sędziował? Quote
Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 agastaffbull napisał(a):Gratuluję Vigorowi-super, ale to z tym Zw. Mł. mnie rozwaliło! Dziwna sprawa...A kto sędziował? Myszkowski:loveu: Quote
kerry82 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Oooo Mr Myszkowski:razz: Na temat tego osobnika ja sie nie wypowiadam...Mam tylko pytanie...Czy ten Pan jeszcze cos widzi??? Mysle,ze czesc(wiekszosc) sedziow juz nie powinno sie udzielac,bo sa daleko od znajomosci wzorca... Byc moze zw.mlodziezy nie zostal przydzielony,bo...Mr Judge zapomnial:loveu: Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kerry82-czekam na maila!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Carbonara Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 agastaffbull napisał(a):Gratuluję Vigorowi-super, ale to z tym Zw. Mł. mnie rozwaliło! Dziwna sprawa...A kto sędziował? niestety Pan Myszkowski lubi nie przynac CWC lub ZW Ml. :(:roll: a tak poza tym serdecznie gratuluje wszytskim zwycieskim i tym mniej :) Quote
kerry82 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Agastaffbull:razz: Poprawie sie i dzis cos sie postaram skrobnac do Cie... Tymaczasem czekam na newsy o keraczkach,ktore byly wystawiane w Grudziadzu.A wiem,ze tam byl piesek z mojej hodowli Umisk:loveu: Ja tez sie przyłączam do gratulacji dla wszystkich pieskow...W koncu dla nas,wszystkie zwyciazyly,a,ze sedzia nie zechcial przyznac tytulu...:shake: Jak to ktos napisal na tym drugim forum...Opinia Pana Myszkowskiego-"bezcenna". Chyba wiekszosc z nas cos wie na ten temat:multi: Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Canaveral-staff']Pierwsze wieści z wytawy Canaveral-Staff VIGOR -oc.dosk.,lok. I :multi::multi::multi::multi:(niestety sędzia uznał ,że nie należy mu sie wycięstwo młodzieży-bez komentarza) tak samo jak Besi, co jest jeszcze wiekszym bez komentarza Teraz wyniki: pies młodzież 1. Canaverall-staff VIGOR 2. Human Dogs SHAQUILLE O'NEIL pies pośrednia CAMERON Buldożer pies otwarta 1. LARES z Hambalek Busin - chyba CWC, bo Goska sie cieszyla 2. DIABLO Alikana pies championow 1. MAGNATIC BOY Buldożer - NDPwR 2. ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu suka młodzieży 1. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER 2. DANCING QUEEN Skordatura suki pośrednia 1. Waleria Sirius - NDSwR - gratulacje dla sasiada !!!!!!! te suczki ustawie jak beda zdjecia VENA Buldożer COCO CHANEL Buldożer suka otwrta 1. ZHOSHUA Buldożer 2. VECTRA Buldożer 3. Human Dogs LINDA EVANGELISTA 4. DELANEY Tak Wiele Miłości zdjecia pozniej - mam nadzieje, ze cos wyszlo zauwazylam pewna konsekwencje sedziowania - w doroslych psach stawia w odwrotnej kolejnosci w stosunku do numerow z katalogu Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Gratuluję wszystkim!!! Sebo, suuuuuuper!!!!!!!!! Ale zaszaleliście:) Brawoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Canaveral-staff Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Potwierdzam LARES na pewno dostał wniosek CWC i tym ukończył championat:laola: jeszcze raz gratulacje dla wszystkich:thumbs::thumbs::thumbs::klacz::klacz: ach widzę ,że bialaska BESSI również załapała się na jedyneczke -brawo Kasiu :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Harpagon Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :multi:GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ;) www.harpagon.com.pl Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to zdjecia. Niestety wyszlo bardzo malo. Cos tam probowalam z tego zrobic i wrzucam co mamy. pies młodzież 1. Canaverall-staff VIGOR Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 2. Human Dogs SHAQUILLE O'NEIL pies pośrednia CAMERON Buldożer Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 pies otwarta 1. LARES z Hambalek Busin 2. DIABLO Alikana Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 pies championow 1. MAGNATIC BOY Buldożer - NDPwR Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 suka młodzieży 1. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER 2. DANCING QUEEN Skordatura Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 suki pośrednia 1. Waleria Sirius - NDSwR - gratulacje dla sasiada !!!!!!! Coco Chanel Buldożer Vena Buldozer Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 suka otwrta 2. Vectra Buldozer 3. Human Dogs LINDA EVANGELISTA Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Strumyk, jak zawsze super fotorelacja!!! Dzięki i gratuluję! Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='agastaffbull']Strumyk, jak zawsze super fotorelacja!!! dzieki serdeczne :) Dzięki i gratuluję! no mi to akurat nie ma czego :) Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jak to nie ma czego?! Wierzę, że Shaq i Linda zdobyli oceny doskonałe, a więc przywiozłaś srebro i brąz! A jak słusznie mawia moja przyjaciółka (hodowczyni kerry blue)-"srebro i brąz to piękne kolory!" Tak więc gratuluję!!! Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='agastaffbull']Jak to nie ma czego?! Wierzę, że Shaq i Linda zdobyli oceny doskonałe, a więc przywiozłaś srebro i brąz! no tak, doskonale, ale ja mam po prostu brzydkie przyzwyczajenia :evil_lol::evil_lol: Tak więc gratuluję!!! no doooobra :) dzieki serdeczne !!!! Quote
agastaffbull Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No, to mimo wszystko jest czego gratulować! Medal to medal!!! Ja wiem, że zawsze ma się chrapkę na złoto, zwłaszcza jak się je zgarnia za każdym razem, ale przecież srebro i brąz to żadna ujma, to piękne kolory:eviltong: GRATULKI!!!!:multi: Quote
strumyk Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 agastaffbull napisał(a):Ja wiem, że zawsze ma się chrapkę na złoto, zwłaszcza jak się je zgarnia za każdym razem, ale przecież srebro i brąz to żadna ujma, to piękne kolory:eviltong: GRATULKI!!!!:multi: a nie, no co jak co, ale my zloto to nie zawsze :) ale braz baaardzo rzadko, to nasz drugi Quote
Recommended Posts