doddy Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dziękuję poniżej wymienionym za pomoc finansową dla Stefana (są to wpłaty, które doszły już na konto fundacji): LUKANN, sortis, Wyżlica. Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
lukann Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 mało osób wpłaciło :( po 1. coś postaram się dopłacić Quote
natalia_aa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moje bazarki sie koncza jakos pod koniec tygodnia, wiec tyz kolo 100zl bedzie. To Ci wysle ciotka. Quote
Fenris Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Hop na spacer misiaku! Słodki pysior Stan skóry masakra :-( blizny wyraźnie po "ostrym narzędziu" ...:angryy: aż strach co ten pies musiał przejść ... Quote
AMFI Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 serce mi peka jak patrzę na tego biedaka :-( przelaliśmy Wam wczoraj trochę grosza na Stefana. Uszka do góry! Quote
Wyżlica Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No jak tam Stefanek :iloveyou:?Jak wyniki zeskrobin ?Czy on wykazuje zainteresowanie otoczeniem , czy tylko micha i łóżeczko Pani /oczywiscie/:evil_lol: Quote
Patka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 My ostatnio słabo kasowow ale mały grosik od Poli i Rudolfiny dziś wyślemy! Quote
ruda76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wyżlica napisał(a):No jak tam Stefanek :iloveyou:?Jak wyniki zeskrobin ?Czy on wykazuje zainteresowanie otoczeniem , czy tylko micha i łóżeczko Pani /oczywiscie/:evil_lol: slepek jest bardzo kontaktowy ;) to, ze nie widzi nie przeszkadza mu w poruszaniu się;) a łozeczko:cool3:to przeciez typowy staffior więc kanapa mile widziana:p Quote
Wyżlica Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jaki ślepek :nono:, on jest" widzący inaczej" czyli serduchem poprostu :kciuki: Quote
wejherstaff Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Od nas grosik też wysłany dziś dla Stefanka. Wyślę jeszcze coś w przyszłym tygodniu. Trzymamy kciuki za bidulkę. Quote
ruda76 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dziękujemy z całego serducha za kazdy grosik:loveu: Quote
doddy Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Dziękuję wszystkim za pomoc finansową. Później wkleję listę darczyńców. Są pierwsze wyniki Stefanka. W zeskrobinie na pasożyty wyszedł świerzb. W badaniu krwi niestety problemy z wątrobą. Tak więc rozpoczynamy leczenie świerzba! Ponadto Stefcio będzie dostawać do jedzenia Royala Hepatic. Do jedzenia Hepatil w tabletkach oraz Essenciale. Quote
doddy Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Lista darczyńców Stefanka: LUKANN, sortis, Wyżlica, Katarzyna D. z Wejherowa, Forum Dogów De Bordeux, Virgen z forum DDB, Maciej M. z Warszawy, Alicja M. z Chrzanowa, Kora. Dziękuję wszystkim :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 widzę, ze chyba się kąpał chłopaczek:lol: podobne zdjęcia z mleczami własnie wstawiałam do watku Laki od PiotraS.:p Quote
Vectra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ślicznotek :) tylko ta buźka odrobinę zagubiona ;) Quote
doddy Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Uzupełnienie do listy darczyńców Stefanka: Andrzej R. ze Szczecina Piotr Z. z Torunia Anonimowa Ciocia Chrzestna Stefanka Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Nad stawem byłam ze Stefciem i Mambą. I co słyszałam? Matki tłumaczyły swoim dzieciom, że Mamba to mamusia a Stefan to synek. Quote
Vectra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 doddy napisał(a): Nad stawem byłam ze Stefciem i Mambą. I co słyszałam? Matki tłumaczyły swoim dzieciom, że Mamba to mamusia a Stefan to synek. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie posunęli się dalej Lalka ojciec , Klamka matka Frania :diabloti: Quote
Patka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Piotr Z to mój ślubny :loveu: też mu sie Stefan podoba i jeszcze coś drobnego uda nam sie przesłać niedługo ... pięknieje chłopak :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Śliczny jest ! Dobrze że przynajmniej teraz ma miejsce gdzie dobrze się czuje!!! Quote
kiiniaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 bardzo mocno trzymam kciuki za Stefanka silny chłopak jest, będzie dobrze:lol: Quote
Wyżlica Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No jak tam Stefan ? Jak poszło u doktora , jak skóra ,jak samopoczucie w stadzie ? Quote
ruda76 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wyżlica napisał(a):No jak tam Stefan ? Jak poszło u doktora , jak skóra ,jak samopoczucie w stadzie ? Stefan juz po wizycie u okulisty i niestety nie jest dobrze ale więcej napisze sama ciotka Doddy:roll: Quote
doddy Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Stefan ma jaskrę i wtórne zwichnięcie soczewki. Nie ma już siatkówek. Niestety jaskry już nie da się zoperować - za stare to wszystko. Najgorsze jest to, że Stefan ma bardzo wysokie ciśnienie w oczach co sprawia ból, ponadto soczewka przesunęła się do przodu gałki ocznej co też nie wróży dobrze... Jeśli nie przesunie się ku dołowi, potrzebna będzie operacja. Na razie Stefan dostaje 2 razy dziennie 4 - rodzaje kropelek do oczu. Następna wizyta 21 maja o 20, by sprawdzić ciśnienie w oczach i ułożenie soczewki. Quote
Recommended Posts