ruda76 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Strasznie się cieszę, ze kolejnemu starszemu staffiniowi udało się znaleźć wspaniały dom:loveu: Quote
Malibu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ostatnio "malo " Stefana bylo to dla przypmnienia troszke fotek Stefan to typowy facet , ktory przede wszystkim dba o wygode dla swoich czterech literek Moje dziewczyny sa brutalnie przez niego spychane na brzegi misia A tutaj Stefus swoje morgi sprawdza czy aby nic nie ubylo Drzewka i "kamyczki" tyz policzyl Stefanek Wielki na włościach. Quote
ruda76 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Z całą przyjemnoscią ogląda się te zdjęcia na ktorych widac szczęśliwego " ślepka":loveu: Quote
andzia69 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 aaaa to już wiem u jakiej Uli jest Stefanek:multi::multi::multi: witaj Malibu - wygnana z molosów:lol::loveu: Quote
doddy Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Anitko, Stefanek nie jest u Malibu (choć ona też Ula). Jest u drugiej Uli od ddb. Quote
Malibu Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Stefanek jest u Uli K. hoduje DDB z przydomkiem " Wielki Duńczyk" Jak to kiedyś napisała doddy , ja jestem tylko:Cool!::painting: sprawczynia , że Stefanek Wielki - szczesciarz znalazl dom ze złotymi klamkami u Uli K. Quote
andzia69 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 aaa chyba, ze tak - ale obojętne - duże buziaczki dla ULI - jednej i drugiej!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Malibu Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wczoraj byłam W Białymstoku i widziałam " Stefanka Wielkiego" Kochany psiak. Tak bardzo sie cieszy jak sie do niego mówi , woła. Biegnie w te pedy z merdajacym ogonkiem. najchetniej to głaskanko, całowanko . Jest taki szczesliwy. Na trawie kładzie sie do góry brzuchem i wydaje bardzo głosno dźwieku zadowolenia , jak to mu dobrze na tej trawce. Płacze jak UlaK. wychodzi z domu i Stefanka nie bierze ze soba. Tak sie "dzieciaczek" przyzwyczaił do jezdzenia z UlaK że teraz nie może pojac , jak to jego pani pojechała , poszła bez niego. Przyzwyczaił sie szybko do pieszczochania i to tego , że UlaK bierze Stefanka pod pache i mówi " Stefciu wskakuj do samochodu , jedziemy. Pomaga Stefankowi wskoczyc , a w jego zachowaniu widac ogromne szczescie, radośc. zrobiłam kilka zdjec , czekam żeby UlaK je wkleiła. Quote
Malibu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Najnowsze, najaktualniejsze zdjecia " stefanka Wielkiego" - szczesciarza. UlaK napisała: Cioteczka Ulcia i Stefan Wielgachny Quote
Bullila.nl Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Az sie lezka kreci,taki byl biedulkowaty:-( A teraz szczesliwy uchachany po uszy staffiorek:loveu::loveu::loveu: Poprostu super:multi: Quote
Tengusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 alez jestem szczesliwym psiakiem :loveu: http://img518.imageshack.us/img518/9422/p6130148pg7.jpg Quote
lukann Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :loveu::loveu:najszczęśliwszy pies pod słońcem Quote
AMFI Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bullila.nl napisał(a):Az sie lezka kreci,taki byl biedulkowaty:-( A teraz szczesliwy uchachany po uszy staffiorek:loveu::loveu::loveu: Poprostu super:multi: dokładnie: kochana p. Ula, kochaniutki Stefanek! dziękujemy za zaopiekowaniem się staffiorkiem;-) Quote
klaudia&Manta Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bullila.nl napisał(a):Az sie lezka kreci,taki byl biedulkowaty:-( A teraz szczesliwy uchachany po uszy staffiorek:loveu::loveu::loveu: Poprostu super:multi: dokładnie , teraz też się łezka ze szczęścia kręci :loveu: że biedulek stefanek ma superzasty domek , i że może sobie pobyc z właściecielem :multi: Quote
Malibu Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Stefanek i jego ukochana DDB Bruna.:iloveyou::iloveyou: C.D.N. Quote
ruda76 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kawał ciała ma do kochania Stefcio:loveu: Quote
Malibu Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 I nastepne zdjecie dwojga przyjaciół, i Zuzy. czy moge prosić o pomoc z wsadzeniem Stefanka " Wielkiego " do matamorfoz? Quote
Vectra Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 aż nie wierze , to ten sam Stefan :crazyeye: :crazyeye: :loveu: koniecznie do metamorfoz go daj !!! tu wklej foty Metamorfozy Quote
Malibu Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 I jeszcze jedno zdjecie dwojga przayjacół. Quote
Vectra Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 normalnie sie łezka w oku kręci :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ruda76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jesli będzie następny staffik w potrzebie to adres juz znamy:evil_lol: gdzie bidę dostarczyc Quote
Recommended Posts