Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możesz, oczywiście, ze możesz, pod warunkiem, ze te zawody nie będą zawodami rangi MPPT, te są zarezerwowane tylko dla rasowych psów. W PT i PTT mogą startować kundelki. Sprawdzanie tatuażu równa się potwierdzeniem tożsamości kundelka, czyli warto zapytać organizatora jak to będzie na konkretnych zawodach wyglądać;)

Posted

Super, bardzo nas pocieszylas:) a nie wiesz ile trwa wyrobienie ksiazeczki startowej? na PT tez ja potrzebujemy? czy tylko w obedience? jestem juz czlonkiem zwiazku (musze tylko oplacic zalegle skladki ):eviltong:

Posted

W moim oddziale książeczka jest wydawana "od ręki" z tego co mi mówiono, potrzebny jest tylko człowiek odpowiedzialny za sekcję szkoleniową (pieczątka i podpis), ale nie powiem Ci na 100%, bo plany mi się pokrzyżowały i póki co książeczki do końca nie załatwiałam (skończyło się na pytaniu co i jak).

Posted

cedra napisał(a):
Super, bardzo nas pocieszylas:) a nie wiesz ile trwa wyrobienie ksiazeczki startowej? na PT tez ja potrzebujemy? czy tylko w obedience? jestem juz czlonkiem zwiazku (musze tylko oplacic zalegle skladki ):eviltong:

W Warszawie dali od ręki (koszt 4 zł), wypełniła i podstemplowała Pani w kasie.