majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Izmir, gdzie astkowy raport??? :loveu: :mad: :loveu: Quote
Puma1984 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 jak dojda mi jeszcze 4 przeley to zrobie przelew z bazarku/ Quote
izmir Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Wybaczcie, że mnie nie było- moja babcia leży w szpitalu i jetem ciągle zajęta. Dziękuję bardzo za prezenciki dla Sońki Emilii oraz AniG. Wet nie mówgł sie nadziwić jak to się panienka zmieniła. Teraz jest pełnym życia ciapowatym cielaczkiem tylko troche różowawym jeszcze. Aha jej ulubiona zabawą jest przeciąganie smyczy z ....drzewem. W domu mam ciągle głośno bo Sońka wyraża do Fida swoje poglądy.... Zdjęcia będą- jak naładuję aparat. Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 wybaczamy i cierpliwie czekamy na dalsze zdjęcia i relacje jak sie czuje sunia.. no i powrotu do zdrowia babci życzymy... hops w górę! Quote
izmir Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Oto kilka fotek dziewczynki: To zdjęcie sprzed tygodnia- zestawienie zmian zrobię jak mała obrośnie do końca * jedno z aktualnych - leży na poduszcze TŻta * a tu głową w "nogach" * dostała śmieszne kropki na nosie * a tak wyglądałam wczoraj - chyba ją za bardzo utuczyłam * Quote
majqa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='izmir']* jedno z aktualnych - leży na poduszcze TŻta * * Ta fotka to hit tygodnia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 to widzę: rewelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na tym widać ile ciałka nabrała!!! Quote
Tengusia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 slowa sa zbedne ... piekna sunia z niej rosnie :loveu: :loveu: :loveu: dla was za to co dla suni robicie :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
tigrunia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Boże jaka ona jest śliczna :loveu::loveu: To wspaniale Izmir, ze tak sie o nią troszczysz :multi: Wygląda rewelacyjnie :loveu: Quote
desideratum Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bez porównania! Wygląda prześlicznie! :loveu: wypielęgnowana, odkarmiona... ech.. czemu inni ludzie nie potrafią się tak opiekować swoimi podopiecznymi? Quote
Wet-siostra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cioteczki-patrzę,patrzę-i własnym oczom nie wierzę!!! To jakby nie ten sam pies!!!IZMIR-jesteś WIELKA!!! A TZ nie płacze,że mu suńka poduszkę opanowała??? Cudne te zdjęcie,normalnie hit miesiąca!!! Quote
Puma1984 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 czekam tylko na 1 wpłate z bazarku i robie przelew. Quote
majqa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Izmir, a jak jej rozrabianie? Są postępy ze spacerami za potrzebą? :razz: Quote
desideratum Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 majqa napisał(a):Izmir Skarbie, skąd to milczenie? no właśnie skąd? Miejmy nadzieję, że to tylko wina dogo.. Quote
izmir Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Przepraszam najmocniej za to długie milczenie. Już piszę co i jak Panienka załatwia się na zewnątrz i owszem, ale trzeba z nią długo spacerować zanim się zdecyduje. Obrosła na biało ale nie jest jeszcze w pełni zdrowa. Mamy większy problem- kuleje nia przednie łapki, raz na jedną raz na drugą i nie wiem czy to wina spaceru ( my na rowerach psy pieszo). Nie wiem co z tym zrobić. Mała lata już bez smyczy- ale bardzo na nią uważamy bo lgnie do ludzi- niestety większość dziwnych osób też do niej lgnie więc nie ma mowy o zaparkowaniu psa przed sklepem. Emocjonalnie sunia jest w wieku naszego Fida- bawią się razem i śpią. Tylko cholerka chyba za bardzo pannę spasłam - cielak taki nie ptrafi na kanapę wleść. No i ostatni problem - nie wiem co dalej- oddać czy zoatawić ? To bardzo trudne - boję się że cieczki mała dostanie i co wtedy ? Mogę już sterylkę zrobić? Nie wiem w jakim jest wieku (mentalność szczenięcia 5-6 miesięcy) Quote
bea_m Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Za chuda nie dobrze za gruba też niedobrze. Jak tej pańci podpasować? :roll: A tak na poważnie. Piękna :loveu: Mała rośnie może stąd te bóle? Jaką karmę stosujecie? Moja znajoma miała problem z młodą suczką, cieczką i psem z jajkami. Wet zalecił sterylkę w trakcie pierwszej cieczki. Wszystko jest ok. Przed cieczką chyba raczej nie powinno się. Quote
izmir Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 No i kilka nowych fotek: * najważniejsze żeby leżeć na poduszce :P * spaślak zaskoczona Quote
majqa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Martwi mnie to naprzemienne kulenie. :roll: Dziwny objaw i...czego? Sunia wypielęgnowana, że hoho. Ja bym ze sterylką poczekała do pierwszej cieczki ale najlepiej poradzić się weta, któremu ufasz. Znana Ci Jola ma właśnie cieczkę za sobą. W mieszkaniu miałam sprzątaniowe pogotowie. Quote
izmir Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Tyle że ja mam szczyla z jajkami (pies wielkości kota ale zawsze) i moja sunia ... Żeby scysji nie było ... Quote
Recommended Posts