izmir Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Nawet do kota startowała- ale wybrała sobie Puśkę za obiekt do powitań - Puśka jest zawsze nie w temacie .... Ona nie wykazuje agresji- takie szczenięce zabawy... I szkoda mi tylko jej ucha- strup odpadł częściowo i jest weidentnie szarpnięte- dziura- znak rozpoznawczy... Ma czarne plamki na uszach I na koniec coś niesamowitego- jej oczy robią się brązowe- na początku naszej znajomości były czarne.... Quote
Wet-siostra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Podejrzewam,że ona może być z ras groźnych lub mieszana... Dobrze,że zarasta,znaczy,że się goi,tak myślę...Chudzina musi dużo jeść,żeby zacząć wyglądać jak pies... Macie balkon???Można by zamontować koszyk na linie,do wciągania i opuszczania... Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 I koniecznie pod balkonem bydgoską TV, to na zezwoleniu na kręcenie jeszcze zarobicie!!! Quote
agusiazet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Myślę, że w całkiem niedługim czasie mała będzie mogła kandydować do metamorfozy 2008 - to a propos tych rosnących kłaczków:) Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zaraz,zaraz,ale mi tu coś nie pasuje...Piąte piętro i b ez windy???:crazyeye: Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja mieszkam w bloku 4piętrowym, tyshhhh bez windy... Quote
izmir Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 To jest piętro 4 i pół. Dziękujemy za pieniążki od majqi i lolki. Czekają na piątkową wizytę u weta. Sońka się nam rozbestwiła,wlazła na pokoje, Fido się zakochał, najlepiej siedzi jej się na kimś,koty ignoruje. Ładnie obrastać zaczęła. Jesteśmy na diecie kurczakowo-indykowo-marchewkowej i daje ona efekty. Fotki wkrótce Quote
Eruane Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Po suni widać, że jest młoda, a stanem uzębienia nie przejmowałabym się. Psy zabrane ze złych warunków często mają zęby pościerane i poniszczone jak staruszki. Efekt gryzienia ogrodzenia, kamieni, kości, marnego jedzenia i chorób. Suńka skoczna jak amstaff. :cool3: Pewnie teraz będzie nadrabiać stracone dzieciństwo. ;) To miłej zabawy w związku z tym. ;) Quote
izmir Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Sonka wylania sie spod wyra- nie wiem jak tam wlazla... Ulubiona czynnosc- siedzenie na kimś... potworek no i portrecik.... Cały czas są problemy z wychodzeniem, raz prawie była bójka między szczeniorami o kostkę no i raz Fido wlazł jak Sońka jadła- to narobiła wrzasku ( ja swoją drogą też) i Fido uciekł... Quote
bea_m Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ona wygląda jak szczenie doga argentyńskiego. No chyba że to nie szczenior jest. Czyli może to być mini dog agrentyński. Piekna jest :) Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Piękna i cwaniusia, wykorzystuje swoje atuty!!!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ślicznota...:loveu::loveu::loveu: Piękna suńko,zdrowiej i zmykaj do nowego domku!!! A propos liny-w tym przypadku będzie trochę krótsza...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ślicznotka :loveu: tylko te uszka takie "dziurawe"...:-( Quote
zasadzkas Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Izmir, mam 210 zł ze zbiórki na powypadkową sunię, którą znalazłam na ulicy. Mogę przekazać na Sonię. Przesłać Ci na konto, czy kupić tą drogą karmę? Jak wolisz? Dawno miałam znaleźć inną biedę, bo moja miała dużo szczęścia i adoptowała ją wetka, która miała przeprowadzić kosztowną operację. Oby przyniosły Sońce zdrowie i szczęście. Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 boshe:placz::placz::placz: jaka biedna bidusia bullowata:-( Będzie pięknym psem jak obrosnie - ino z dziurawym uszkiem - za to będzie znaczona;) Izmir - podaj mi na pw nr konta - cos wyskrobie;) Quote
bea_m Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 andzia69 napisał(a): Będzie pięknym psem jak obrosnie - ino z dziurawym uszkiem - za to będzie znaczona;) Wygląda trochę jakby ją mole podgryzły. Mam nadzieje że to mole a nie jakiś pies. Quote
ruda76 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 normalnie jeden pies po drugim i wszsytkie cholernie biedne:shake: Quote
Puma1984 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bazarek dla slicznotki,,,, http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110239 Quote
izmir Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Witamy po krótkiej przerwie :) Sońka jada ( za radą arjuny- u Rudej zadziałało) filet z kurczaka lub indyka z marchewką i makaronem, w międzyczasie suchą karmę dla szczeniąt i smaczki. Obrasta bardzo powoli- ale tyje szybciej. Dziś zauważyłam pozytywną zmianę - na zewnątrz, wieczorem jest zadowolona już nie kuli ogonka. Mój TŻ puszcza ją na schodach luzem- wtedy idzie sama grzecznie do góry razem z resztą stada...Niestety broni miski przed innymi zwierzakami- nawet gdy z niej nie je.... (Jak zauważy kota czy psa przy misce zaraz leci i wrzask robi). Jej ulubioną zabawą jest wiszenie na ciągaczce albo zaczepianie TŻta... Na mnie się siedzi albo do mnie się przytula. Co do pieniążków- jutro kolejna wizyta u weta- wtedy zważymy pannę i zobaczymy jak przyrasta- w sumie widać po niej poprawę . Będzie też potrzebny kolejny Hexoderm- ten obecny już nam się kończy... Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i pomoc. Jutro wrzucę dwa filmiki jak to się panna bawi.... Quote
makatka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 matko co za bydlę ;( a to maleństwo mi na szczeniorka wygląda ... Quote
bombel_2302 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pozabijal bym ludzi ktorzy doprowadzili do tego ale naszczescie sa jeszcze ludzie ktorym cierpienie nie jest obojetne Quote
Recommended Posts