Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet do kota startowała- ale wybrała sobie Puśkę za obiekt do powitań - Puśka jest zawsze nie w temacie ....
Ona nie wykazuje agresji- takie szczenięce zabawy...
I szkoda mi tylko jej ucha- strup odpadł częściowo i jest weidentnie szarpnięte- dziura- znak rozpoznawczy...
Ma czarne plamki na uszach
I na koniec coś niesamowitego- jej oczy robią się brązowe- na początku naszej znajomości były czarne....

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podejrzewam,że ona może być z ras groźnych lub mieszana...
Dobrze,że zarasta,znaczy,że się goi,tak myślę...Chudzina musi dużo jeść,żeby zacząć wyglądać jak pies...
Macie balkon???Można by zamontować koszyk na linie,do wciągania i opuszczania...

Posted

To jest piętro 4 i pół. Dziękujemy za pieniążki od majqi i lolki. Czekają na piątkową wizytę u weta. Sońka się nam rozbestwiła,wlazła na pokoje, Fido się zakochał, najlepiej siedzi jej się na kimś,koty ignoruje. Ładnie obrastać zaczęła. Jesteśmy na diecie kurczakowo-indykowo-marchewkowej i daje ona efekty. Fotki wkrótce

Posted

Po suni widać, że jest młoda, a stanem uzębienia nie przejmowałabym się. Psy zabrane ze złych warunków często mają zęby pościerane i poniszczone jak staruszki. Efekt gryzienia ogrodzenia, kamieni, kości, marnego jedzenia i chorób. Suńka skoczna jak amstaff. :cool3: Pewnie teraz będzie nadrabiać stracone dzieciństwo. ;) To miłej zabawy w związku z tym. ;)

Posted

Sonka wylania sie spod wyra- nie wiem jak tam wlazla...

Ulubiona czynnosc- siedzenie na kimś...

potworek

no i portrecik....
Cały czas są problemy z wychodzeniem, raz prawie była bójka między szczeniorami o kostkę no i raz Fido wlazł jak Sońka jadła- to narobiła wrzasku ( ja swoją drogą też) i Fido uciekł...

Posted

Izmir, mam 210 zł ze zbiórki na powypadkową sunię, którą znalazłam na ulicy. Mogę przekazać na Sonię. Przesłać Ci na konto, czy kupić tą drogą karmę?
Jak wolisz? Dawno miałam znaleźć inną biedę, bo moja miała dużo szczęścia i adoptowała ją wetka, która miała przeprowadzić kosztowną operację.
Oby przyniosły Sońce zdrowie i szczęście.

Posted

boshe:placz::placz::placz:
jaka biedna bidusia bullowata:-(

Będzie pięknym psem jak obrosnie - ino z dziurawym uszkiem - za to będzie znaczona;)

Izmir - podaj mi na pw nr konta - cos wyskrobie;)

Posted

andzia69 napisał(a):

Będzie pięknym psem jak obrosnie - ino z dziurawym uszkiem - za to będzie znaczona;)

Wygląda trochę jakby ją mole podgryzły. Mam nadzieje że to mole a nie jakiś pies.

Posted

Witamy po krótkiej przerwie :)
Sońka jada ( za radą arjuny- u Rudej zadziałało) filet z kurczaka lub indyka z marchewką i makaronem, w międzyczasie suchą karmę dla szczeniąt i smaczki.
Obrasta bardzo powoli- ale tyje szybciej. Dziś zauważyłam pozytywną zmianę - na zewnątrz, wieczorem jest zadowolona już nie kuli ogonka. Mój TŻ puszcza ją na schodach luzem- wtedy idzie sama grzecznie do góry razem z resztą stada...Niestety broni miski przed innymi zwierzakami- nawet gdy z niej nie je.... (Jak zauważy kota czy psa przy misce zaraz leci i wrzask robi). Jej ulubioną zabawą jest wiszenie na ciągaczce albo zaczepianie TŻta... Na mnie się siedzi albo do mnie się przytula. Co do pieniążków- jutro kolejna wizyta u weta- wtedy zważymy pannę i zobaczymy jak przyrasta- w sumie widać po niej poprawę .
Będzie też potrzebny kolejny Hexoderm- ten obecny już nam się kończy...
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i pomoc.
Jutro wrzucę dwa filmiki jak to się panna bawi....