Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TO co dziś zobaczyłam utwierdziło mnie w przekonaniu, że niektórzy ludzie nie powinni być ludźmi nazywani....
Suczka- w jakim wieku? Nie wiem, wet też nie wiedział, kiedyś chyba była biała...Waży 6,8 kg. Przywiązana wczoraj pod bydgoskim Tesco, na szczęście jakaś kobieta sie nad nia zlitowała i ją zabrała. Od dziś jest u mnie, ma zaawansowaną nużycę i ropowicę bodajże. To szkielet obciągnięty skórą pokrytą strupami....
Zapytałam weta czy wyżyje- powiedział,że nie wie, dał zastrzyki, dał Hexaderm, dał Ketokonazol... Sunia wypiła 4 miski wody- musimy jej nawet wodę ograniczać niestety....

*

*

*

*

*

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izmir jesteś aniołem:loveu:......to straszne w jakim stanie jest ta psinka...........trzymam kciuki za jej wyzdrowienie
potrzebujesz jakiejś pomocy?

Posted

Bardzo ważne,-przy ketokonazolu koniecznie hepatil lub essentiale forte osłonowo na wątrobę-i to 2-3 razy dziennie przez cały okres leczenia. Zbyt wiele znam przypadków psów z rozwalonymi wątrobami po ketokonazolu.

Posted

O żesz qrw.....:angryy: No to mnie uraczyłaś linkiem Izmiruś...:-( Kochanie pisz mi proszę czego Ci i bidzie potrzeba, bo kasy to na pewno. Daj mi dane do przelewu na PW.
Ukoronowanie stworzenia - człowiek. Coś się komuś poputało z tym określeniem. :angryy:

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Bardzo ważne,-przy ketokonazolu koniecznie hepatil lub essentiale forte osłonowo na wątrobę-i to 2-3 razy dziennie przez cały okres leczenia. (...)

...lub heparegen...fakt, ketokonazol tłucze ile wlezie ale na dłuższą metę trzeba uważać.

Posted

Słuchajcie, jeśli macie program do obróbki pomóżcie dla czytelności
w powiększeniu zdjęć i wrzutce większych. Do czytających przemawia obraz, warto więc spróbować. Większe przydadzą się też do ogłoszeń.

Posted

Normalnie jestem w szoku.....!!!:-(:placz:
Co za bestie!!!!!:angryy:

Sunia wygląda koszmarnie, ale oczki ma cudne i wołające o pomoc!!
Bidulka.....
Ale ja oczami wyobraźni już widzę ją zarośniętą! Będzie piękna!!!

Posted

Dziękuję Kasiu za odzew. Teraz jest pełnia obrazu...mój Boże...:placz:

Izmir, jak zawitasz pisz mi na PW, co z kasą. Ja i Lolka chcemy pomóc na ile potrafimy. Sama tego nie dźwigniesz. Poza skórą różne kwiatki mogą wyjść po drodze. Całusy Cudna Dziewczyno!!!:Rose:

Posted

Brak mi słów...:placz::placz::placz:
Jak można....:angryy:
Boże kochany,widzisz i nie grzmisz???:shake::shake:
Biedna psinka...Z pyszczka to mi ona wygląda na jeszcze bardzo młodą...
Ten wzrok...:-(Pytający:jak mogłeś???
Proszący: Pomóż mi...
Kurczaczek...
Mogę podbijać.Wiem,że to niewiele,ale kasiorki sama nie mam...:shake:
Żeby tylko malutka przeżyła...Dostała jakieś kroplówki wzmacniające???
Tego,co doprowadził ją do takiego stanu powinno się...:angryy::mad::mad::angryy:
Nazwijmy ją jakoś,może Bianka???

Posted

Zostawmy, jeśli można, frajdę imienia Izmir, ona jest Aniołem suni.
Poza tym...jestem przekonana, że Izmir staje na rzęsach by pomóc. Miałam już okazję na solidne korespondencje z Izmir kawał czasu wstecz (pewno jak tu zajrzy to mnie opitoli za pisanie nie o suni, a o niej ale
z góry jej to daruję :evil_lol:) i to bardzo odpowiedzialna, mądra i ciepła Istota!!!
Jestem spokojna, że Izmir dopilnuje wszystkiego...byle tylko organizm suni dał szansę.

Posted

Boshh, jestem na sekundé dzisiaj, ale mam juz dosyc na poczátek dnia... Dziékujé za info Majeczko. Oczywiscie oprócz pieniédzy niewiele wiécej mogé pomóc. Po 28-ym deklarujé partycypacje w kosztach. Poproszé o detale konta kochana Izmir.

Posted

Cholera!! Nawet nie wiem co mam pisać :placz:!
Te duże zdjęcia zwalają z nóg! Jedno wielkie psie cierpienie....
Dziewczyny z kasą nie pomogę, przykro mi, sama zawsze żebrzę o pieniądze na moje znajdy uliczne :oops:.
Ale porozsyłam mailowo, gdzie tylko będę mogła!!!!

Biedna psinka!! :-( Teraz najważniejsze, żeby przeżyła, bo tak naprawdę nie wiadomo co znajdziemy "w środku"!!