Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuje zą opinie , powiem szczeże aż się zarumieniłam :D .

Nasz debiut będzie na 100 % w Krakowie i Kazik@ z Kazanem będą walczyć o te "złoto" :D

Tak więc moze się tam spotkamy !

"Witam

Sunia mi sie bardzo podoba , teraz zastanawiam sie nad kolejnym astem moze własnie z tej hodowli choc jeszcze nie wiem . Co do uszek to wet mi kiedys mowil ze to taki trik na wystawy zeby glowa wydawala sie wieksza , a na tych ostatnich fotkach wcale tak zle nie wygądają "

Bardzo serdecznie polecem, gdyż szczeniki po Bonie maja super psychike ( poznałam jej dwójke szczeniaków ) , a i hodowca jest THE BESt - od małego przygotowuje swoje szczeniki do wystaw ( jak SZelma przyjechała do KAzik@ postawe miała wyłuczoną na 6+ :D )

Posted
jak SZelma przyjechała do KAzik@ postawe miała wyłuczoną na 6+ )

Crazy@ ty szczęściaro a ja biedny żuczek musze wojować z tym moim dziadem żeby się odpowiednio ustawił i zaprezentował :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jestem pod wrazeniem suczka co raz ładniejsza jest :] oby tak dalej. Powodzenia na wystawach zycze.

A ja mam z dziewczynami problemy, bo Lilka skonczyla urojoną a Naja zaczęła... Chyba Najuche wysterylizuje, bo nie ma co...

• 4 years later...
Posted

Upss.. Kolejny temat zaniedbany :oops:
Nutka swoją karierę wystawową zakończyła w 2006 roku, od początku nie lubiła wystaw - poza ringiem pełna werwy i zapału a na ringu osioł i muł :mad:. Tak więc poszła na kanapę :lol:

Szelmutka to już 5 letnia babcia pełną gębą :p

Z wnuczką ;)